spider8 írta:Üdv!
Nagyon szépen köszönöm Enrique és eszter21 pozitív hozzászólását a cikkemmel kapcsolatban, nagyon jól esett és ilyenkor az ember még inkább érzi, hogy érdemes csinálni ezt a dolgot. Ha valakinek negatív kritikája van a cikkeimmel kapcsolatban, az is nyugodtan írja meg, mivel az is hozzátartozik ehhez és esetlegesen azok alapján is tudok majd építkezni, javítani.
A továbbiakban igyekszem a lehetőségeimhez mérten sokat figyelni ezt a topicot is, s akinek kérdése, kérése van az itt nyugodtan felteheti, amiben tudok "segítek"!
Nekem lenne is egy kérésem: legyetek szívesek olvassátok el mindig (lehetőség szerint) a kosárlabdáról és kézilabdáról szóló cikkeket is, mivel a Barca-nak ezekben a sportokban is nagyon jó csapatuk van!
Minden jót kívánok mindenkinek, és drukkoljatok még nagyon sokáig a Barcelona csapatának!
u.i.: Enrique! Sajnos ma nem tudok elmenni a ZTE-FTC rangadóra, mivel más elfoglaltságom adódott, de remélem, hogy ott leszel/vagy (láttam a profilodban, hogy te is zalaegerszegi vagy) és szurkolsz majd helyettem is a ZTE győzelméért!
Hajrá Barcelona!
Kösz Spider! A zalaegerszegiek márcsak tartsanak össze!
Csak az a baj (Belga

), h kikaptunk 1-5re....
De még semmit nincs veszve, csak szét ne essen a csapat!
És ne aggódj! Olvassuk majd rendszeresen a kosárt & kézit is!