Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem értem...Balinho írta:Hát igen, az utóbbi idők német támadói:Boixos írta:jaja, erről van szó. hát, jó is az, ha ilyen "hochdeutschok", mint az asamoah, v a kurányi és ő húzzák ki a szarból a németeket.![]()
![]()
Bobic - horvát
Neuville - svájci
Rink - brazil
Asamoah - gánai
Podolski - lengyel
Klose - lengyel
Kurányi - brazil
Scholl - török
Dundee - dél-afrikai
Ezek után Lincoln beleférne
Hát igen, az utóbbi idők német támadói:Boixos írta:jaja, erről van szó. hát, jó is az, ha ilyen "hochdeutschok", mint az asamoah, v a kurányi és ő húzzák ki a szarból a németeket.![]()
![]()
Sztem meg Lincoln jo játékos! Ugy látom, de Bayern drukker vagy...B-STAR írta:Hülye lennék. Nekem se kéne, ha én lennék Klinsi. Az a Sálkés még a brazil válogatott labdaszedőjének is kevésBoixos írta:azt nyilatkozta a klinsmann, h neki nem kell a lincoln.
Hülye lennék. Nekem se kéne, ha én lennék Klinsi. Az a Sálkés még a brazil válogatott labdaszedőjének is kevésBoixos írta:azt nyilatkozta a klinsmann, h neki nem kell a lincoln.
A Kurányi, meg az a [auto_cenzúra] moha [auto_cenzúra] csatárok. Klose, meg Podolski sokkal jobb! Lassan, a Bayern összes német játékosa fogja kitenni a válogatott felét. DE ez nem nagy baj, mert legalább "érzik" egymást.Boixos írta:jaja, erről van szó. hát, jó is az, ha ilyen "hochdeutschok", mint az asamoah, v a kurányi és ő húzzák ki a szarból a németeket.![]()
![]()
Mondtam h Podolski, 1 nagy tehetség! Makaay meg ott folytatja ahol tavaly abbahagyta, akkor is az uccso pár forduloban már 2esével vagy 3masával szorta. Ballackrol meg eddig is tudtuk, h 1 "zseni".redlions írta:Ez a Roy Makaay egy állat! 2 meccsen 5 gól...
Ballack meg milyen gólt (105km/h) lőtt ballal, pedig jobb lábas...
A Köln meg újonc létére, hogy bekezdet Podolskival..