messiisten írta:Az én véleményem az (elnézést Henry fanok) ,hogy Henry már nem nagyon ide való legalábbis nagyobb tét mecsre én nem raknám be.Tizstelem őt és sok mindent elért már de lassan már Bojan utoléri (Bojan persze naon jó)
gyors és cselezni is tud de valami hiányzik Henryből ami tavaly megvolt.És itt szerintem jön a kép be az Ibra Eto'o váltás mert Eto'o csapat ember Ibra pedig inkább egyéniben teljesít.A Barca csapat és ide Eto'o illik tökéletesen.
Ibra gólokat rúg a bajnokikon már 10 körül járhat de Eto'o ilyenkor már legalább 16 körül volt mert többet játszott a csapatal eggyütt és nem pedig egyénizett. Ezzel nem azt mondom h Ibra önző de nincsenek már olyan jó kényszerítők mert Eto'o előkészített is.
NEM IBRA HIBÁJA EZ H HULLÁM VÖLGYBEN VAN A BARCA!!!!!!!!!!!!!!
Bojannak Játék lehetőséget kéne adni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt mindenkinek üzenem, aki szerint nem való ide Titi:
Figyelembe kéne venni, hogy az idényt gyenge formában kezdte, és erre jött az a kezezés, ami után úgy játszott, mint vmi zombi. Nagyon sokat kaphatott ám a fejére!! Az utóbbi pár meccsen viszont látom az akaratot újra a szemében, ez pedig jót jelent! Azt jelenti, hogy rövid időn belül kilábal ebből a rossz formából. Most, ahogy Ő is mondta, a "minden kipattan" periódusban van, de ez el fog múlni. Csak pár hetet adjatok neki (Guardiola fog).
a fenti hozzászóláshoz még:
Bojan sajnos messze van tőle, kölcsön kéne adni, mert kevés játéklehetőséghez jut. Konkurenciát inkább Pedro ad Henrynak.
Ott mondjuk sztem jó helyen kapizsgálgatsz, hogy Eto'o és Henry nagyon jól megértették egymást a pályán. Ez egyelőre Ibrával nem igen megy sajnos, de ez inkább az összeszokatlanság miatt van. Emellett van egy olyan sanda gyanúm, hogy Titi amúgy sem nagyon kedvelheti Ibrát...
Az viszont butaság amit Ibra kapcsán írtál, összjátékban egyértelműen sokkal jobb Eto'onál is és sztem az összes befejező csatárnál a világon.