Most ez messze nem volt olyan vészes, hogy így fel legyen nagyítva... Volt kontakt, rájátszott, a bíró nem fújta be. messze nem volt olyan vészes, mint amikor sokan úgy dobják fel magukat, hogy közelébe nincs láb.(CR-nek is volt ilyen régebben) Tobinhonak voltak tipikusan ilyen dolgai, hogy hiába volt akár még szabálytalanság is, olyan idiótán, látványosan esett el, hogy alig fújtak be neki 11est. Rohadtul idegesített, hogy ilyen hülye volt, nem igaz, hogy senki nem magyarázta el neki, hogy ha hozzáérnek, ne dobjon magán ekkorát, mert azt nem fújják be...
Egyszer meg is kérdeztem itt a tisztelt szavazóktól, h miért is gondolják, h Kaká a RM legnagyobb igazolása szerintük...
Tökéletesen azt történt amit vártam, cé nagyon bevált, kaka kevésbé.
ez teljesen korrekt. Én se estem hanyatt kaká igazolása miatt, pláne hogy mi nem fogunk olyan rendszerben játszani, mint a Milán, ami kakának leginkább megfelelt.
szerk: egyébként jellemző, ahogy reagáltatok...csak a nektek nem tetsző részt vettétek ki, a többire nem mertetek még annyit se mondani, h igen Benzema gáz...
Én neki örültem a legjobban. és eddig nem is csalódtam benne, ilyesmi első félévet vártam.
már az első meccse óta többet passzol, mint Milánóban összesen (kis túlzással...) CR viszont nem változott... ízlések és pofonok...
Bocs, de ez szimplán nem igaz. nem tudom, hogy mennyi Madrid meccset láttál, de CR teljesen máshogy játszik, mint az MU-ban. Nekem speciel az a bajom vele, hogy túl sokszor passzol..Olyankor is, amikor nem kéne. Sokkal többet vállalhatna el, több lövést, több cselt.