Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem T. Sanyi is tökéletes megoldás lenne...mvik írta:Most biztos sokan ki fognak röhögni, de szerintem bal szélre elhozhatnánk Dzsudzsákot, mert egyre jobb a teljesítménye és a Barcába még jobbra fejlődhetne és így több esélye lenne Bojannak is a játékra, mert ha vmi nagy sztár jönne erre a posztra (pl. Robinho) akkor szegény Bojannak nem sok játéklehetősége lenne. De ez csak az én véleményem.
Ha Hollandiábol igazolnák akk inkább Suarez . De ha esetleg még is elhoznánk Dzsudzsákot(:D) akk is Bojannal csak egymás elől vennék el a lehetőségetmvik írta:Most biztos sokan ki fognak röhögni, de szerintem bal szélre elhozhatnánk Dzsudzsákot, mert egyre jobb a teljesítménye és a Barcába még jobbra fejlődhetne és így több esélye lenne Bojannak is a játékra, mert ha vmi nagy sztár jönne erre a posztra (pl. Robinho) akkor szegény Bojannak nem sok játéklehetősége lenne. De ez csak az én véleményem.
Tökéletesen egyetértek. Moutinho lehet tehetséges a Sportingban, de nem hinném, hogy képes a Barca focijára, amit sajnos Gourcuffről is gondolok. Sajnos túl egyedi focit játszunk, ez vanCFirpo3 írta:Ez most mindenkinek szól: szerintetek van olyan a világon aki képes lenne elvégezni Xavi vagy Iniesta feladatát és bírja a padozást?Csak mert sokszor olvasom, hogy kéne egy "irányító" cserének. Lehet dobálózni nevekkel: Moutinho, Gourcuff és társai, de valljuk be, az ilyenek csalódást okoznának, úgy mint Hleb. Arra a posztra véleményem szerint nem elég egy jó képességű játékos, akinek néha van 1-2 jó passza, vagy minden meccsen bedob néhány cselt, vagy bombagólt. Az ilyen átlagos játékosok elvesznének a középpályánkon.
Ezért gondolom azt, hogy jobban járnánk ha vagy Fabregas jönne vissza, vagy a Jonathan/Thiago páros egyikéből nevelnénk ki egy klasszist.
Ez az én véleményem...
csak nem értem, hogy miért lenne dühös ránk? mert nem az fcbarcelona.cat hozza le naponta, hogy cesc visszaigazol! hanem az újságok! neki meg amúgy sincs joga dühösnek lenni, vmilyen szinten leárulta a csapatot, a szurkolókat, Katalóniát, inkább maradjon csendben. fabregas sztem amúgy se lát az egójától. hihetetlenül nagy focista, de az egója is kb ekkora. kár, h annó eligazolt a villámkarriért...ElBartimaeus írta:Fabregashoz csak ennyit: a barátom nagy Arsenal rajongó, ő mondta az alábbit (forrást nem mondott): "I'm pissed of with Barcelona!"/Fabregas.
Ha ez igaz, akkor lemondhatunk róla végérvényesen...
jesszusom ilyen marhaságot. Ha megrtörténe tökön is szúrnám magam.katalunya írta:ekkora baromságot...és te se írtál hozzá vmi jót...mer rooney utál a szélén játszani,és ezt ki is moondja.70 millió fontot egy zlatanér tett nyári 40 vagy vmi iesmi összeg után nem fogunk fizetni...rooney a barcába...ekkora badarságotBarca_10 írta:Ha a Fabregasos-cikk kacsa akkor ez nem tudom mi.Angol lapértesülés szerint 70 millió fontot(!) készülünk ajánlani Rooney-ért.
Már az ajánlat is esélytelen,hát még hogy hozzánk igazoljon..legalábbis szerintem.Bár örülnék neki,mert lehet hogy középcsatár tud a szélen is gólerősen játszani,ami mostanában nem ártana a csapatnak Henry miatt..
ekkora baromságot...és te se írtál hozzá vmi jót...mer rooney utál a szélén játszani,és ezt ki is moondja.70 millió fontot egy zlatanér tett nyári 40 vagy vmi iesmi összeg után nem fogunk fizetni...rooney a barcába...ekkora badarságotBarca_10 írta:Ha a Fabregasos-cikk kacsa akkor ez nem tudom mi.Angol lapértesülés szerint 70 millió fontot(!) készülünk ajánlani Rooney-ért.
Már az ajánlat is esélytelen,hát még hogy hozzánk igazoljon..legalábbis szerintem.Bár örülnék neki,mert lehet hogy középcsatár tud a szélen is gólerősen játszani,ami mostanában nem ártana a csapatnak Henry miatt..
Lehet, hogy igazad van...és ha belegondolunk Pep nem is fog venni kp-t...de Thiago lesz komplett játékos, csak az még idő....CFirpo3 írta:Ezt most komolyan?LM10 írta:inkább Xavi és Ini mögé egy oylan irányítót, aki képes padozni is,
Ez most mindenkinek szól: szerintetek van olyan a világon aki képes lenne elvégezni Xavi vagy Iniesta feladatát és bírja a padozást?Csak mert sokszor olvasom, hogy kéne egy "irányító" cserének. Lehet dobálózni nevekkel: Moutinho, Gourcuff és társai, de valljuk be, az ilyenek csalódást okoznának, úgy mint Hleb. Arra a posztra véleményem szerint nem elég egy jó képességű játékos, akinek néha van 1-2 jó passza, vagy minden meccsen bedob néhány cselt, vagy bombagólt. Az ilyen átlagos játékosok elvesznének a középpályánkon.
Ezért gondolom azt, hogy jobban járnánk ha vagy Fabregas jönne vissza, vagy a Jonathan/Thiago páros egyikéből nevelnénk ki egy klasszist.
Ez az én véleményem...
Ezt most komolyan?LM10 írta:inkább Xavi és Ini mögé egy oylan irányítót, aki képes padozni is,
Legalább tettél forrást... De, ugye te sem gondolod komolyan?Cáceres14 írta:kapus posztra kéne Valdés mögé Steve Mandanda
forrás: sport.es
a célom nem Fabregas lehúzása volt természetesen, hiszen jo kis player.Azért Fabregast sem kéne így lehúzni. Azért a világ legerősebb bajnokságának a legjobb középpályása. A spanyol válogatottnál csak azért csere, mert még nála is 2 jobb játékos, Xavi és Iniesta van előtte, azonban ez is változhat, és változni is fog, főleg ha megnézzük az idei formáját a 3 játékosnak. Confused
Higuain ügyes gyerek, nagyon tehetséges támadó, egyre jobb, de azért te is örülnél sztem, ha Fabregas irányítana nálatok. Ő sztem olcsóbb és jobb választás lett volna mint Kaka...
Azért Fabregast sem kéne így lehúzni. Azért a világ legerősebb bajnokságának a legjobb középpályása. A spanyol válogatottnál csak azért csere, mert még nála is 2 jobb játékos, Xavi és Iniesta van előtte, azonban ez is változhat, és változni is fog, főleg ha megnézzük az idei formáját a 3 játékosnak.zsuni írta:Imádom azt, hogy te se láttál 2 éve Madrid meccset.Fabregas Európa egyik élcsapatának a kapitánya, rá épül az egész, Higuain meg a Real hanyadik számú csatára is...
Válogatottbeli eredményeikről nem is beszélve.
Higu a Madrid 1. számú csatára, aki vágja a gólokat. Fabregas az Arsenal csapatkapitánya, ahol ő már veterán az életkorával.
A Válogatottban Fabregas csere, semmi köze nem volt az EB címhez vagy bármihez. Higu szintén jelentéktelen, még...
De hájpoljad, és hasonlitgasd úgy, hogy Higuról semmit sem tudsz.
Idén azért nem volt gáz, mert előtte BLt nyertünk, ami kb. pont fedezte is, de ha nem nyerünk BLt, már nem biztos, hogy pozitívra jönne ki a mérleg, sőt egy esetleges nagyon rossz szezon után nem lenne miből ujjáépíteni a csapatot.neobarca írta: Valóban 100milla fölött állnánk de idén sem okozott ez problémát a csapatnak. Viszont be kell látni, hogy a garasoskodással hosszú távon nem lehet sokra vinni. Ha valakit meg akarnak venni pl. Fabregas akkor mélyen zsebbe kell nyúlni. De szerintem akármennyire is húzós, nagyszerű befektetés lenne hosszú távra. És ha az évekre lebontjuk majd, az átigazolási díjat, belátható, hogy nem olyan vészes. Nem is beszélve a +bevételekre ami Fabregassal járna! Pl: mez, ajándéktárgyak, szponzor stb.stb.
Agüerroval meg véleményem szerint szintén ugyanez a helyzet. Lehet sokba kerülne, de nagyot szólna. És nem lenne még 1 ilyen csapat akinek a 2 szélen olyan technikás gyors és gólerős játékosa "van" mint Messi és Agüerro! Ibra meg elöl. ÁÁÁÁ! Bele se merek gondolni, mi lenne itt!![]()
![]()
Imádom azt, hogy te se láttál 2 éve Madrid meccset.Fabregas Európa egyik élcsapatának a kapitánya, rá épül az egész, Higuain meg a Real hanyadik számú csatára is...
Válogatottbeli eredményeikről nem is beszélve.
Igen, ez a "hülye" nem akarja eladni a legjobb játékosát... ez teljesen érthetetlen,mit képzel?Zlatan Boy írta:A Fabregas ügyhöz:Állitólag ez a hülye Wenger levélbe akarja utasitani a barcát, hogy szálljanakle Fabrégasról mert ő úgysem engedi sehova eligazoni.Igy akkor marad Ribéry sztem, mert hogyha ez hir igaz akkor bármit csinálhatnak Laportáék, ez a hülye Wenger úgysem fogja elengedni Fabrét.