Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zerom
Barça B

2010.01.16. 16:44:09

azt birom a forumokban, hogy ha rohogni akarok egy jot, akkor mindefele keppen bekell kukkantanom valamelyikbe, mindig van valami meglepo es mulatsagos :D

most jon ez hogy IBRA NEM BARCA SZINT? es ezt mibol szurted le? azert mert nem lo minden meccsen 2 golt? Akkor Messi? o se lo minden meccsen 2 golt, valoszinuleg o se barca szintu jatekos megis aranylabdas lett ... nem is ertem hogy lehet ez .. hm :S Istenem de komolyan, vicc az egesz, bezzeg Ibra mikor az elso 5-6 merkozesen mindegyiken betalalt, akkor mindenki eltette, meg hogy nagyon jo huzas volt stb, aztan ha 2 meccsen nem megy neki, akkor meg leirják meg sirankoznak hogy minek ide meg hogy nem kellett volna eladni Eto'o -t stb ... sz@nalmas neha ez az egesz

El kell fogadni, hogy ő is csak egy ember, nem lehet mindig 100%-os ... de ezt magyarazhatja az ember az elvakult szurkoloknak, igaz en is elvakult barca drukker vagyok, de megprobalom normalisan felfogni a dolgokat ...

kar is volt is ide beirnom, meg beneznem, nem is teszem tobbe :D

peace! jo negativum keresgelest es hozza meglepoen mulatsagos es okos commenteket kivanok!
pekk, bye
Visca el Barca!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.16. 16:43:07

chi omega írta:túlbonyolítja a játékot.
ezzel nem tudok egyetérteni. én úgy látom, hogy pont elég szimpla a játéka. részéről legtöbbször az egyérintős passz megy, nem? hátrajön lasztiért, és amikor kapja, akkor adja vissza rögtön (vagy máshova). amikor kisodródik, akkor szokta lelassítani kissé a támadást, de nem mondanám, hogy ez a jellemző rá.
chi omega írta:eto'o-ban az volt a jó, hogy...sokat futott, helyezkedett, és mivel villámgyors volt, könnyedén ki lehetett ugratni.
ez igaz.
chi omega írta:Eto'o: néha egy-egy szimpla visszapassz, vagy kényszerítő.
bárcsak így lett volna :) nekem mindig az rémlik, hogy a labdalevétellel és a passzokkal is alapvető gondjai voltak, amin rendkívül sok támadásunk elhalt.

Továbbra is azt mondom, hogy nem Ibra az oka a jelenlegi formánknak (vagy ezévi játékunknak). Nyilván könnyebb lenne bizonyos helyzetekben!!, ha egy megszokott társ lenne elől, de ebbe most nem érdemes belemenni: elmúlt, kész.
Ami sokkal feltűnőbb -szerintem-, hogy egyrészt az ellenfelek kiokosodtak a játékunkból: soha ennyi csapat nem játszotta ellenünk, hogy már a védelem-középpálya közötti területet aktív védekezéssel lezárja. Másrészt ennek okán /vagy emellett feltűnő, hogy a középpályásaink (elsősorban Xavi) nem tudtak alkalmazkodni az új helyzethez. Természetesen Ibra-nak kell (mint új embernek) alkalmazkodnia inkább, de ő ennek nagyrészt meg is felel (letámadások, egyérintős gyorspasszok), viszont a kp-jaink még nem tudták annyira átvenni a szükséges stílust: csomószor lehetne Ibrát indítani magas labdákkal, de ez rendre elmarad. De még Henryt sem ugratják ki, akit pedig már ismerhetnek tavalyról is (jó pár gól így született).
hajnesz
Entrenador del Barça

2010.01.16. 16:23:53

Hát már nem azért,de tik se vagytok teljesen tisztában,hogu ez nem a FIFA manager 010...50milliós csere...gratulálok...
Amúgy meg nem Ibrában kell keresni a hibát,hanem Xaviban , Iniben,meg a többi olyan játékosban,akik tavaly húzták a csapatot...Kül meg szerintetek Eto'o jobb lenne...kétlem!Mert ő csak egy sima befejező csatár,ellentétben Ibra:ő megcsinálja magának is a helyzetet...
Szép napot mindenkinek
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.16. 16:23:45

osztin írta:Szegény Zlatan nagyon lassú..Erröl viszont ő nem tehet,mert a többiek azok akik egy szinttel feljebb vannak.Nem egy Barca szintű játékos.
Jaa, végülis szerintem Messi sem az. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2010.01.16. 16:24:42-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
chi omega
Entrenador del Barça

2010.01.16. 16:20:45

nem igaz, hogy ibra nem barca-szintű. eddig nagyon jól teljesít, csak pechére minden idők egyik (ha nem A) legjobb barcelona-csatárához mérik a teljesítményét.

két baj van vele:

1. lassú. örülök, hogy most már más is észrevette. jó, nem lomha, de nem elég robbanékony. márpedig ide ez nagyon kéne.

2. túlbonyolítja a játékot. eto'o-ban az volt a jó, hogy a játéka egyszerű volt. tudott kb két cselt, ezeket tökéletesen tudta, hogy mikor kell alkalmaznia, és a 16oson belülről mindenhonnan tüzelt. sokat futott, helyezkedett, és mivel villámgyors volt, könnyedén ki lehetett ugratni. néha egy-egy szimpla visszapassz, vagy kényszerítő. mivel a csapat tele van zsenikkel, így eto'o tökéletes hegye volt a lándzsának.
ibrahimovic sokkal okosabb, technikásabb samunál, de nem véletlenül passzolt ezzel jobban az interbe. ott ő volt a középcsatár és az irányító egyszemélyben, ő volt a komplett támadósor szinte. itt viszont ezek a kvalitások annyira nem használhatóak ki, illetve igen, de fájóbb az eto'o féle pengeség hiánya.
amikor írtam egy legutóbbi meccsénél, hogy feleslegesen dícséritek, mert a saját térfeléről indít 40 méteres passzal, mert nem erre van szükség egy barca-csatártól, akkor lehurrogtatok.
ronnie100
Barça C

2010.01.16. 16:12:36

Remélem, ma Ibra padozik, mert amit csinál mostanában, az borzasztó, Messi pedig gólt fog rúgni.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.15. 11:11:49

Amit most írok azt tuti le fogják sokan hurrogni. :)

Sokaknál olvasom azt, hogy túl lassú, ami szerintem is igaz. Van, hogy nem lő meccsenként gólt, az utóbbi időben ez igaz is lett, főleg akkor, amikor kezdő!

Csereként beállva egy jó 30 perc alatt szinte mindig (ha nem mindig) rúgott gólt. És szerintem pont a lassúságában, meg a rendkívül magas képzettségében keresendő a válasz a miértre:
-ha kezdő, akkor úgy fárad, mint a védők, ő is lelassul, ezért sose lesz elég gyors ahhoz, hogy lenyomja azzal a védőket.Ilyenkor a technikája megvan ahhoz, hogy legalább középszerűen játsszon.
-ha csere, akkor addig csak a védők lassultak, ő friss és így épp gyorsabb még az ellenfélnél, technikája remek, ezért veszélyesebb a kapura.

Én így több értelmét látom a játékának, jobban kidomborodhat az, amiben jó és nem jön ki az annyira, hogy lassú. Ő lehetne az a játékos, aki mindig bejön és 95%-ban gólt lő olyankor. Épp ezért nem úgy kéne felfogni, hogy ő akkor csak cserének jött, hanem úgy, hogy késleltetett állandó játékos. :)
Bono
Barça B

2010.01.14. 19:58:03

Duncan: teljesen egyetértek. Minden mondatod olyan, mintha én írtam volna. Nem mintha fikázni akarnám Ibra-t. Csak valahogy én is azt érzem, hogy lelassul rajta jó pár támadásunk.

osztin: Az azért túlzás, hogy nem Barca-szintű, inkább nem biztos, hogy a Barcába való. De reméljük idővel felveszi a játékunk ritmusát, mert azt be kell vallani, hogy a maga nemében zseniális támadó(mondom ezt én, aki nem szereti Zlatant(Nagy Eto'o fan voltam/vagyok)). Ez a csere szerintem senkinek sem jött jól, Samunak is nagyon más az olasz futball és Zlatannak is szoknia kell még a spanyolt(főleg a miénket).

Zlatantól főleg azt hiányolom, hogy a fontos gólokat lőjön.
Bár ez alól pont a Classico volt kivétel. Nem az a lényeg, hogy a 6-ból rúgjon 3-at, hanem, amikor kell, akkor azt az egyet verje be(mint Samu a MU ellen, ott vége is volt a meccsnek). Bár mondom a Margit ellen pont ezt tette. Azt hittem akkor, hogy folytatni fogja.

Na, de bízzunk a folytatásban...

HAJRÁ BARCA!!!
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.14. 19:37:04

Elvezem.... ha golt rug akkor ahhhh...... meg nem illeszkedett be , lesz meg jobb is . Ha visozn nem rug golt.... aaaaaaaaa ez a nyomi nem is palyara valo, miert nem ment sakkozni inkabb ????

:lol: :lol: :lol:
I <3 FCB
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.14. 19:13:22

osztin írta:Szegény Zlatan nagyon lassú..Erröl viszont ő nem tehet,mert a többiek azok akik egy szinttel feljebb vannak.Nem egy Barca szintű játékos.
Azért, ez elég erős... 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
osztin
Barça C

2010.01.14. 19:10:29

Szegény Zlatan nagyon lassú..Erröl viszont ő nem tehet,mert a többiek azok akik egy szinttel feljebb vannak.Nem egy Barca szintű játékos.Nekem ez a véleményem.Kár,hogy nem a jó formában lévő Bojan kezdett a helyén.Na mindegy legyen meg a liga meg BL. cím védés!!!!!!!!!!!!!Főleg a BL."Teccene" nagyon :P
duncan
Jugador del Barça

2010.01.14. 18:47:29

ElBartimaeus írta: Bizonyos tekintetben boixosnoisbarca-val értek egyet, ami az alapvető stílus különbséget illeti, de tegnap elég aktívan részt vett a csapatjátékban elöl, volt néhány kiugratása, csak sajnos nem elég gyors hozzá, hogy ziccerig vigye a lasztit. De a kapu előtt most olyan teljesítményt nyújtott a gyors passzokkal, hogy most meg voltam vele elégedve bizonyos tekintetben, bár néha nem tudta átvenni a labdát és a kapura csak egy veszélyes fejese volt, amit Palop szépen védett. Egy pontban már nagyon jól teljesít, ami a kapu előtti gyors passzos játékot illeti. Meg vannak kiugrásai. Már csak a többiből kéne megint feljavulnia. :)
Csatlakozom én is. Ibra akarásával, csapatjátékban való részvételével semmi probléma sincs. A gyors passzok is jönnek már néha,bár szerintem túlzásba viszi a sarkazgatást (tegnap legalább 2-3-szór sokkal egyszerűbben és pontosabban(!) is megoldhatta volna,ha nem akar minden áron sarkazni) és azért nem kevésszer lassul le nála egy akció. Az,hogy elöl megtartja a labdát és birkózik a védőkkel,visszapasszol,az viszont szerintem nem jó. Nem illik a mi játékstílusunkba. Olaszországban sokkal inkább helye volt ennek a játéknak. Erről viszont nem Ibra tehet,ez Pep utasítása egyértelműen,csak azt nem tudom ezzel mit akar elérni,mert ezzel odalesz a gyors támadás esélye,ellenünk pedig így is szinte minden csapat 9-10 emberrel védekezik,és ezzel a kicsit lassabb játékkal pont ott tartunk,hogy visszaér az ellenfél. Ibra pedig arra alkalmatlan,hogy egy vissza passz után beinduljon ,visszakapja a labdát és lefutva a védőjét besétáljon a kapuba. Ehhez ő túl lassú. Tegnap is hasonló volt a helyzet. Lehet sokan szeretik a fórumon,(nem alaptalanul,mert klasszis játékos és az akarása példás) de én nem látok benne olyan gólveszélyt,mint annó Eto'o-ban ,vagy a Spanyol válogatottban Villa -Torres ékpár bármelyikében,de mondhatnám akár a "régiek" közül Ronaldot is (brazil). Legalábbis olyan taktikával,amit most játszunk biztosan nem. Főleg mikor szélre húzódik ki...az ő sebességével az szinte mission impossible.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.14. 18:28:44

boixosnoisbarca írta:
Puyol05 írta: ember!!??? mi az hogy csapatmunka sehol sincs? nézel te meccset? szted ki tartja meg a labdákat elől? tavaly volt ilyen húzásunk, hogy előrerúgjuk labdát és akkor majd Eto'o megtartja? hát nem volt. ez sztem bőven benne van a csapatjátékban. plusz amikor a saját térfelünk feléig visszajön, mert kinek passzolni a labdát? akkor a többiektől hol van a csapatmunka?

peace :wink:
Lol és mit ér a labdatartás?láttad ma is... visszapassz...Etoonak nem kellett megtartania a labdát mert legtöbbször leadta egyből és elmozgott ami azt eredményezte h új területek nyiltak a helyén...az már rég rossz a Barcanal ha előrerúgják a labdát...szted mért passzolja ki Pinto meg Valdes a védőknek???h rövidpasszos játékkal felhozzák...nézel te meccset?
Bizonyos tekintetben boixosnoisbarca-val értek egyet, ami az alapvető stílus különbséget illeti, de tegnap elég aktívan részt vett a csapatjátékban elöl, volt néhány kiugratása, csak sajnos nem elég gyors hozzá, hogy ziccerig vigye a lasztit. De a kapu előtt most olyan teljesítményt nyújtott a gyors passzokkal, hogy most meg voltam vele elégedve bizonyos tekintetben, bár néha nem tudta átvenni a labdát és a kapura csak egy veszélyes fejese volt, amit Palop szépen védett. Egy pontban már nagyon jól teljesít, ami a kapu előtti gyors passzos játékot illeti. Meg vannak kiugrásai. Már csak a többiből kéne megint feljavulnia. :)
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2010.01.14. 00:34:06

Puyol05 írta:
boixosnoisbarca írta:sehol semmi... a ziccereket általában berúgja vannak nagy húzásai 3-4 meccsenként,de a csapatmunka az sehol sincs.Tudtam h vissza fogom sírni még Etoot.Ő nagyon jól mozgott olyan üres területeket hagyott Messinek Xavinak Henrynak h ziccerbe kerültek.Ő viszont kevés ziccert rúgott be...
ember!!??? mi az hogy csapatmunka sehol sincs? nézel te meccset? szted ki tartja meg a labdákat elől? tavaly volt ilyen húzásunk, hogy előrerúgjuk labdát és akkor majd Eto'o megtartja? hát nem volt. ez sztem bőven benne van a csapatjátékban. plusz amikor a saját térfelünk feléig visszajön, mert kinek passzolni a labdát? akkor a többiektől hol van a csapatmunka?

Lol és mit ér a labdatartás?láttad ma is... visszapassz...Etoonak nem kellett megtartania a labdát mert legtöbbször leadta egyből és elmozgott ami azt eredményezte h új területek nyiltak a helyén...az már rég rossz a Barcanal ha előrerúgják a labdát...szted mért passzolja ki Pinto meg Valdes a védőknek???h rövidpasszos játékkal felhozzák...nézel te meccset?
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.14. 00:27:18

boixosnoisbarca írta:sehol semmi... a ziccereket általában berúgja vannak nagy húzásai 3-4 meccsenként,de a csapatmunka az sehol sincs.Tudtam h vissza fogom sírni még Etoot.Ő nagyon jól mozgott olyan üres területeket hagyott Messinek Xavinak Henrynak h ziccerbe kerültek.Ő viszont kevés ziccert rúgott be...
ember!!??? mi az hogy csapatmunka sehol sincs? nézel te meccset? szted ki tartja meg a labdákat elől? tavaly volt ilyen húzásunk, hogy előrerúgjuk labdát és akkor majd Eto'o megtartja? hát nem volt. ez sztem bőven benne van a csapatjátékban. plusz amikor a saját térfelünk feléig visszajön, mert kinek passzolni a labdát? akkor a többiektől hol van a csapatmunka?

Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2010.01.14. 00:25:46

Rivaldo11 írta:Kisebb gödör Zaltannál. Sebaj, ennek is jönnie kell valamikor. Egy bajnoki gól majd helyrerázza, felesleges a szájtépés vele kapcsolatban. Továbbra is elégedett vagyok a teljesítményével.

Sztem nincs gödör csak más mentalitás,nem szidni akarom csak hiányzik Etoo mozgása és helyezkedése ,de lehet h ő kihagyott volna vagy 4 ziccert és akkor rajta csattanna az ostor...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.14. 00:19:02

Kisebb gödör Zaltannál. Sebaj, ennek is jönnie kell valamikor. Egy bajnoki gól majd helyrerázza, felesleges a szájtépés vele kapcsolatban. Továbbra is elégedett vagyok a teljesítményével.
Rivaldo-A Legnagyobb.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2010.01.14. 00:18:23

sehol semmi... a ziccereket általában berúgja vannak nagy húzásai 3-4 meccsenként,de a csapatmunka az sehol sincs.Tudtam h vissza fogom sírni még Etoot.Ő nagyon jól mozgott olyan üres területeket hagyott Messinek Xavinak Henrynak h ziccerbe kerültek.Ő viszont kevés ziccert rúgott be...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.14. 00:13:39

ozsimiki írta:amikor kell akkor jövök a kritikával én is, igazából egy nagy "hibára" reagálnék, Messi kapufája utáni kihagyott helyzetre, azt egy ilyen reflexekkel rendelkező játékosnak be kell lőni, üres volt a kapu...

volt ugye egy nagyon jó csúsztatása amit Palop se véd ki mindenki ellen,most megtette.

első félidőben többet volt játékban,de nagy veszélyt ő sem jelentett ezeken kívül.

ez a meccs most így alakult. ettől függetlenül akik Henry """szint"""re helyezik,csak röhögök.
szerintem henry jobb volt.többet volt nála a labda az első félidőben :DDD

Hát igen, azt az üreskapus ziccert illet volna belőni. EZ is egy gyengus meccsre sikeredett sajnos.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.14. 00:11:55

amikor kell akkor jövök a kritikával én is, igazából egy nagy "hibára" reagálnék, Messi kapufája utáni kihagyott helyzetre, azt egy ilyen reflexekkel rendelkező játékosnak be kell lőni, üres volt a kapu...

volt ugye egy nagyon jó csúsztatása amit Palop se véd ki mindenki ellen,most megtette.

első félidőben többet volt játékban,de nagy veszélyt ő sem jelentett ezeken kívül.

ez a meccs most így alakult. ettől függetlenül akik Henry """szint"""re helyezik,csak röhögök.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.14. 00:11:30

Fecooo írta:vki megmondaná nekem, h mi ez az újítás, h a centerünk a félpályánál csavarog szinte egész meccsen?
amikor a 16os közelében volt, akkor peche volt, h kimaradt a helyzete, de mi ez a "középpályáskodás" részéről?
netán Pep újabb újítása?
Pep nem értem mit akar ezzel elérni, Ibra nem középpályás az istenit is neki, elvetélt ötlet. A kapuhoz sokkal közelebb van a helye. Pep próbál valami újat húzni de rettenetesen mellényúl ezzel szerintem.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2010.01.14. 00:08:04

Henrynél jobb volt, nemértem a cserére mi szükség volt, tekintve hogy csak egy csatárt akart lehozni.

De mostanában ez egyáltalán nem valami fényes.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.14. 00:06:33

vki megmondaná nekem, h mi ez az újítás, h a centerünk a félpályánál csavarog szinte egész meccsen?
amikor a 16os közelében volt, akkor peche volt, h kimaradt a helyzete, de mi ez a "középpályáskodás" részéről?
netán Pep újabb újítása?
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2010.01.12. 21:34:56

Bocs a hirtelen témaváltásért(bár ez a téma is nagyon érdekfeszítő :D )de olvasgatom a fórumot és tényleg nem értem hogy egyesek szerint miért kizárólag Ibra a bűnbak. Csak annyit kérdeznék hogy mi volt akkor Ronaldinhoék idejében? Akkor is jött egy Zlatan Ibrahimovic hogy elrontsa a csapatjátékot?? Nem akkor nem változott semmi és mi lett? mindenki tudja....
Ezzel most nem arra akartam kihegyezni a dolgokat hogy mindig kell a változás (persze ez is igaz) hanem tényleg arra hogy bármit csinálsz formahanyatlás mindenképpen lesz egy ilyen idény után. Szerintem ezzel a "formahanyatlással" még mindig jobban jártunk mint a 3-4 évvel ezelőttivel.
Üdv!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.01.11. 19:16:41

Sanama írta:Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.

Ezt már gyakran észrevettem,hogy a focistáknak hova tűnt a szőr a lábukról? Borotválják vagy mi a fene? Nézzétek meg, Zlatan lába majdnem ugyanolyan, mint a feleségének :)

Nem csak nála vettem észre...
Szóval? :D
Szetnyomja a sipcsontvedo :D :lol: De ez mar OFF-sztem...
Lezárt