Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel nem tudok egyetérteni. én úgy látom, hogy pont elég szimpla a játéka. részéről legtöbbször az egyérintős passz megy, nem? hátrajön lasztiért, és amikor kapja, akkor adja vissza rögtön (vagy máshova). amikor kisodródik, akkor szokta lelassítani kissé a támadást, de nem mondanám, hogy ez a jellemző rá.chi omega írta:túlbonyolítja a játékot.
ez igaz.chi omega írta:eto'o-ban az volt a jó, hogy...sokat futott, helyezkedett, és mivel villámgyors volt, könnyedén ki lehetett ugratni.
bárcsak így lett volnachi omega írta:Eto'o: néha egy-egy szimpla visszapassz, vagy kényszerítő.
Jaa, végülis szerintem Messi sem az.osztin írta:Szegény Zlatan nagyon lassú..Erröl viszont ő nem tehet,mert a többiek azok akik egy szinttel feljebb vannak.Nem egy Barca szintű játékos.
Azért, ez elég erős...osztin írta:Szegény Zlatan nagyon lassú..Erröl viszont ő nem tehet,mert a többiek azok akik egy szinttel feljebb vannak.Nem egy Barca szintű játékos.
Csatlakozom én is. Ibra akarásával, csapatjátékban való részvételével semmi probléma sincs. A gyors passzok is jönnek már néha,bár szerintem túlzásba viszi a sarkazgatást (tegnap legalább 2-3-szór sokkal egyszerűbben és pontosabban(!) is megoldhatta volna,ha nem akar minden áron sarkazni) és azért nem kevésszer lassul le nála egy akció. Az,hogy elöl megtartja a labdát és birkózik a védőkkel,visszapasszol,az viszont szerintem nem jó. Nem illik a mi játékstílusunkba. Olaszországban sokkal inkább helye volt ennek a játéknak. Erről viszont nem Ibra tehet,ez Pep utasítása egyértelműen,csak azt nem tudom ezzel mit akar elérni,mert ezzel odalesz a gyors támadás esélye,ellenünk pedig így is szinte minden csapat 9-10 emberrel védekezik,és ezzel a kicsit lassabb játékkal pont ott tartunk,hogy visszaér az ellenfél. Ibra pedig arra alkalmatlan,hogy egy vissza passz után beinduljon ,visszakapja a labdát és lefutva a védőjét besétáljon a kapuba. Ehhez ő túl lassú. Tegnap is hasonló volt a helyzet. Lehet sokan szeretik a fórumon,(nem alaptalanul,mert klasszis játékos és az akarása példás) de én nem látok benne olyan gólveszélyt,mint annó Eto'o-ban ,vagy a Spanyol válogatottban Villa -Torres ékpár bármelyikében,de mondhatnám akár a "régiek" közül Ronaldot is (brazil). Legalábbis olyan taktikával,amit most játszunk biztosan nem. Főleg mikor szélre húzódik ki...az ő sebességével az szinte mission impossible.ElBartimaeus írta: Bizonyos tekintetben boixosnoisbarca-val értek egyet, ami az alapvető stílus különbséget illeti, de tegnap elég aktívan részt vett a csapatjátékban elöl, volt néhány kiugratása, csak sajnos nem elég gyors hozzá, hogy ziccerig vigye a lasztit. De a kapu előtt most olyan teljesítményt nyújtott a gyors passzokkal, hogy most meg voltam vele elégedve bizonyos tekintetben, bár néha nem tudta átvenni a labdát és a kapura csak egy veszélyes fejese volt, amit Palop szépen védett. Egy pontban már nagyon jól teljesít, ami a kapu előtti gyors passzos játékot illeti. Meg vannak kiugrásai. Már csak a többiből kéne megint feljavulnia.
Bizonyos tekintetben boixosnoisbarca-val értek egyet, ami az alapvető stílus különbséget illeti, de tegnap elég aktívan részt vett a csapatjátékban elöl, volt néhány kiugratása, csak sajnos nem elég gyors hozzá, hogy ziccerig vigye a lasztit. De a kapu előtt most olyan teljesítményt nyújtott a gyors passzokkal, hogy most meg voltam vele elégedve bizonyos tekintetben, bár néha nem tudta átvenni a labdát és a kapura csak egy veszélyes fejese volt, amit Palop szépen védett. Egy pontban már nagyon jól teljesít, ami a kapu előtti gyors passzos játékot illeti. Meg vannak kiugrásai. Már csak a többiből kéne megint feljavulnia.boixosnoisbarca írta:Lol és mit ér a labdatartás?láttad ma is... visszapassz...Etoonak nem kellett megtartania a labdát mert legtöbbször leadta egyből és elmozgott ami azt eredményezte h új területek nyiltak a helyén...az már rég rossz a Barcanal ha előrerúgják a labdát...szted mért passzolja ki Pinto meg Valdes a védőknek???h rövidpasszos játékkal felhozzák...nézel te meccset?Puyol05 írta: ember!!??? mi az hogy csapatmunka sehol sincs? nézel te meccset? szted ki tartja meg a labdákat elől? tavaly volt ilyen húzásunk, hogy előrerúgjuk labdát és akkor majd Eto'o megtartja? hát nem volt. ez sztem bőven benne van a csapatjátékban. plusz amikor a saját térfelünk feléig visszajön, mert kinek passzolni a labdát? akkor a többiektől hol van a csapatmunka?
peace
Lol és mit ér a labdatartás?láttad ma is... visszapassz...Etoonak nem kellett megtartania a labdát mert legtöbbször leadta egyből és elmozgott ami azt eredményezte h új területek nyiltak a helyén...az már rég rossz a Barcanal ha előrerúgják a labdát...szted mért passzolja ki Pinto meg Valdes a védőknek???h rövidpasszos játékkal felhozzák...nézel te meccset?Puyol05 írta:ember!!??? mi az hogy csapatmunka sehol sincs? nézel te meccset? szted ki tartja meg a labdákat elől? tavaly volt ilyen húzásunk, hogy előrerúgjuk labdát és akkor majd Eto'o megtartja? hát nem volt. ez sztem bőven benne van a csapatjátékban. plusz amikor a saját térfelünk feléig visszajön, mert kinek passzolni a labdát? akkor a többiektől hol van a csapatmunka?boixosnoisbarca írta:sehol semmi... a ziccereket általában berúgja vannak nagy húzásai 3-4 meccsenként,de a csapatmunka az sehol sincs.Tudtam h vissza fogom sírni még Etoot.Ő nagyon jól mozgott olyan üres területeket hagyott Messinek Xavinak Henrynak h ziccerbe kerültek.Ő viszont kevés ziccert rúgott be...
peace
ember!!??? mi az hogy csapatmunka sehol sincs? nézel te meccset? szted ki tartja meg a labdákat elől? tavaly volt ilyen húzásunk, hogy előrerúgjuk labdát és akkor majd Eto'o megtartja? hát nem volt. ez sztem bőven benne van a csapatjátékban. plusz amikor a saját térfelünk feléig visszajön, mert kinek passzolni a labdát? akkor a többiektől hol van a csapatmunka?boixosnoisbarca írta:sehol semmi... a ziccereket általában berúgja vannak nagy húzásai 3-4 meccsenként,de a csapatmunka az sehol sincs.Tudtam h vissza fogom sírni még Etoot.Ő nagyon jól mozgott olyan üres területeket hagyott Messinek Xavinak Henrynak h ziccerbe kerültek.Ő viszont kevés ziccert rúgott be...
Rivaldo11 írta:Kisebb gödör Zaltannál. Sebaj, ennek is jönnie kell valamikor. Egy bajnoki gól majd helyrerázza, felesleges a szájtépés vele kapcsolatban. Továbbra is elégedett vagyok a teljesítményével.
szerintem henry jobb volt.többet volt nála a labda az első félidőben :DDDozsimiki írta:amikor kell akkor jövök a kritikával én is, igazából egy nagy "hibára" reagálnék, Messi kapufája utáni kihagyott helyzetre, azt egy ilyen reflexekkel rendelkező játékosnak be kell lőni, üres volt a kapu...
volt ugye egy nagyon jó csúsztatása amit Palop se véd ki mindenki ellen,most megtette.
első félidőben többet volt játékban,de nagy veszélyt ő sem jelentett ezeken kívül.
ez a meccs most így alakult. ettől függetlenül akik Henry """szint"""re helyezik,csak röhögök.
Pep nem értem mit akar ezzel elérni, Ibra nem középpályás az istenit is neki, elvetélt ötlet. A kapuhoz sokkal közelebb van a helye. Pep próbál valami újat húzni de rettenetesen mellényúl ezzel szerintem.Fecooo írta:vki megmondaná nekem, h mi ez az újítás, h a centerünk a félpályánál csavarog szinte egész meccsen?
amikor a 16os közelében volt, akkor peche volt, h kimaradt a helyzete, de mi ez a "középpályáskodás" részéről?
netán Pep újabb újítása?
Szetnyomja a sipcsontvedoSanama írta:Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.
Ezt már gyakran észrevettem,hogy a focistáknak hova tűnt a szőr a lábukról? Borotválják vagy mi a fene? Nézzétek meg, Zlatan lába majdnem ugyanolyan, mint a feleségének
Nem csak nála vettem észre...
Szóval?