Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam a második félidőt, de eredmenyek.comon láttam h C. Ronaldo és Iraizoz egy időben kaptak sárágt. Mi történt?csaby23 írta:EZZAZZ!!
köszönjük bilbao,köszönjük Llorrente és köszönjük Gorka Iraizoz!
márcsak a fiúkon áll a dolog...
Fo az optimizmusblaugrana1201 írta:A Bilbaoiak már a s*ggükön veszik a levegőt...Sztem nyer a real.de szerencsére rosszak a tippeim,tippmixen is csak egyszer nyertem életem során
Ezt adom én is persze.noname írta: Általában a kiscsapatok azért szokta ilyen meccseken kikapni, mert kifáradnak. Az Athletic viszont fizikálisan nagyon erős játékosokból áll, nem fáradnak ki egykönnyen. Sztem vagy döntetlen, vagy Bilbao győzelem lesz belőle.
Általában a kiscsapatok azért szokta ilyen meccseken kikapni, mert kifáradnak. Az Athletic viszont fizikálisan nagyon erős játékosokból áll, nem fáradnak ki egykönnyen. Sztem vagy döntetlen, vagy Bilbao győzelem lesz belőle.Titinho írta:Van egy olyan érzésem, hogy ezt csak behúzza a Madrid.![]()
Ilyenkor szokott az lenni (a futball "nagy törvényei" alapján), hogy bejönnek a csereemberek akiket eddig sokáig jegeltek a padon (pl. Guti és Raúl) és ők fogják eldönteni, ezáltal ismét mennybe mennek.
Ne legyen igazam, de én ezt érzem.
Tippjátékban én 1-1-re tippeltem.
Még,hogy ha igazad van ennek semmi értelme nincs,mert akkor is vicces a végeredményLivia Drusilla írta:Csak a pontosság kedvéért:gianni írta: Nem nem csak te,amúgy most is leakartam írni amit már korábban leírtam itt,vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kaka![]()
![]()
"Ki lehet majd a legjobb, leghasznosabb igazolás a Real Madrid háza táján a 09/10es idényben?"
Ez volt a kérdés...ha még mindig nem egyértelmű, a jövőre vonatkozik. Nem arra, h ki lett a leghasznosabb igazolás, hanem, h ki lehet majd...
Csak a pontosság kedvéért:gianni írta: Nem nem csak te,amúgy most is leakartam írni amit már korábban leírtam itt,vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kaka![]()
![]()
Utálom a stílusát és nem is szeretem magát a játékost se, de azt elismerem és tudom, hogy úgy lát a pályán és olyan passzokra képes, mint nagggyon kevesek az egész világon.de ez a játékos még nekik is rangon aluli lenne
Nem nem csak te,amúgy most is leakartam írni amit már korábban leírtam itt,vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kakasoadroli írta:Csak én látom úgy hogy Kaká nagyon tré? De nem csak a mai meccsen,hanem úgy általában.Nem is emlékszem mikor volt egy igazán jó meccse.