2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mindig is tudtam, hogy elfogúlt vagy, de hogy ennyire.Sanama írta: Ibrat? Te miz nézel?
Bazzz,
Henry 1ziccer rontot el, mert minden támadást kb.
Ha valakit le kéne kapni akkor az megint a francia úrasága.
De az.wegerman írta:Valaki nem tudja hogy ez a Marc Valiante nem barca nevelés mert nekem ismerős a neve
Bezony, ő az.wegerman írta:Valaki nem tudja hogy ez a Marc Valiante nem barca nevelés mert nekem ismerős a neve
Ibrat? Te miz nézel?S.Agüero írta:Én ha Ibra nem javul lecserélném és behoznám Bojant Henry középre menne Bojan meg szélre![]()
De. Ingyen engedtük el anno a Sev Atl.-hez, mondván a másodosztályban jobban tud fejlődni, mint a Barca B-ben a harmadban. Külön pechére egy szezon jutott nekik a Segundában, most ugyanott tart, ahol a Barca Athletic. Egyébként ha jól emlékszem Pep alatt ő volt a fakó csapatkapitánya...wegerman írta:Valaki nem tudja hogy ez a Marc Valiante nem barca nevelés mert nekem ismerős a neve
De igen. Asszem 2007-ben igazolt a Sevilla B-be és most onnan került fel.(Messit nem képes megállítani még szabálytalanul sem, bár ez nem meglepőwegerman írta:Valaki nem tudja hogy ez a Marc Valiante nem barca nevelés mert nekem ismerős a neve
Jó mondjuk hogy ők ketten, Messi nagyon akar nagyon hajt ez igaz...Ilúvatar írta:nana, hol a Messi? ő is nagyon jó ám, csak kegyetlenül faragják.matyi25 írta:Henry eddig a legjobb szerintem....
66+44 már 110S.Agüero írta:Labdabirtoklás 66-44![]()
érdekes már 110% is van