Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
geridoss írta:Megint fantasztikus teljesítmény! Az utolsó gólja pedig valami hihetetlen!
A MU meccs nem lesz épp egy sétálgatós meccs,de arra is felfogja szívni magát(illetve remélembarca99 írta:Az ilyen sétálgatós meccseken nagyon él. Nagyon edző meccs hangulata volt, az ilyen meccseken mindig nagyon él.
Szurkolok neki, hogy a MU ellen is így játszon majd.
Azt látom, hogy vert egy hármast, ráadásul a harmadik nem volt semmi! De nem tudod véletlen, hogy egyébként a mezőnyben, hogy játszott? Cselek, halál passzok, stb:) Sajnos nem láttam a meccset!soadroli írta:Ma vert egy mesterhármast Sienanak.
Gratula,csak így tovább![]()
Ja csak az NS a lényeget kihagyta, hogy a testvére születésnapját ünnepelték és a klub engedélyével maradt távol...Leomessi14 írta:Ertem en de ezt csinalja nyaron mi az hogy megint nem ment haza a csapataval?Bobán írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2013046/
kezdem utálni az újságírókat! Veszek egy fényképező gépet és lefotózom az összes fotóst, firkászt aki nem él mintaemberként! "egyik energiaitalt a másik után fogyasztotta az éjszaka folyamán" és????Megint ter vissza a regi "formaja"...Haragszom ra
Ertem en de ezt csinalja nyaron mi az hogy megint nem ment haza a csapataval?Bobán írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2013046/
kezdem utálni az újságírókat! Veszek egy fényképező gépet és lefotózom az összes fotóst, firkászt aki nem él mintaemberként! "egyik energiaitalt a másik után fogyasztotta az éjszaka folyamán" és????
Szinte minden szavaddal egyetértek! Én is nagyon örülök, hogy végre csinál valamit, és ezt nagyon jó nézni.Ronaldinho0408 írta:Azt hiszem ezt már sokan leírtuk nekem ezt a Ronaldinhot is öröm nézni. Még ezt a játékot is sokkal szívesebben nézem mint sok másik akár csúcsformában lévő középpályás játékát. Ezzel persze biztos sokan nincsenek így de szerintem akad bőven olyan is aki ezt mondja. Ha még egy kicsit jobb tud lenni vagy akár tartja ezt a szintet én már boldog leszek. Nem kell hogy olyan legyen mint volt, ahogy Ancelotti nyilatkozta így is csapata húzóembere ráadásul nincs olyan meccs mostanában hogy ne lőjön golt vagy ne adjon legalább egy gólpasszt. Akkor meg mi a probléma?
Így tovább Roni!!!!