Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem nyerek a 4-essel (és a 2.essel), akk szerintem abbahagyom a tippmixet egy pár hónapra.
Boccs, Javítva!Barcaforever írta:
Ezzel az Egyiptommal mi van?Hétfőn még 1.43 volt, ma 1.7 estére meg már 1.99???
Ezzel az Egyiptommal mi van?Hétfőn még 1.43 volt, ma 1.7 estére meg már 1.99???djbandinho írta:208.Freamunde-Braga V 1,40
209.Belenenses-Porto V 1,38
221.Grenoble-Bordeaux V 1,41
224.Marseille-Le Mans H 1,30
242.Aston Villa-Blackburn H 1,55
243.Arsenal-Bolton H 1,18
200->1295
poén:
196.Fiorentina-Lazio H 1,75
199.Egyiptom-Benin H 1,99
216.Liorent-Lyon V 2,04
235.Mallorca-Getafe H 1,93
251.Bremen-Bayern V 2,18
253.Hoffenheim-Leverkusen V 2,52
200->15533
Vélemények.??
Nekem is az viszi a pénzem :SFernando írta:Grat gekkodon. Remélem a Leeds nem hagy cserben engem. Hihetetlen undorító csapat. Verik az esélyesebb csapatokat és kikapnak a 10 oktávval gyengébbektől otthon.
Nem szabad az ilyen alsórendű kupákra fogadni. Főleg, hogy a Leeds áll az FA kupában is, ami lényegesen nagyobb presztizs, a unitedet verték ki. Ráadásul a Leeds lefőtt az Exeter ellen hétvégén sima 2-0-ra, pedig az Exeter nem a leedsi szinten van. Grelláéknak nagyon a fejébe szálhatott a United elleni meccs, vagy cask szimplán tartalékolnak. Azért drukkolok.Fernando írta:Grat gekkodon. Remélem a Leeds nem hagy cserben engem. Hihetetlen undorító csapat. Verik az esélyesebb csapatokat és kikapnak a 10 oktávval gyengébbektől otthon.
hát azért hogy mit ne mondjak ahogy ezzel állsz 21:25-kor itt helyben leszo...m magamvaldes92 írta:
poéntipóm:
Granollers-Söderling H Ez már bejött
Nashville-Toronto V Ez már bejött
Rangers-Hamilton D
Morton-Celtic(1-0) D
Man. City-Man Utd. V
Leeds-Carlisle V
Nimes-Bastia V
Vélemény?
ezt már egy párszor megtanultam hogy olyan hogy biztos NINCS! de azért sok sikertFernando írta:Nálam simán MU. Azért álljon meg a menet![]()
Mára: Biztosra mentem, remélem bejön, nagy téttel.
PSV, Spanyolország (kézi), Rangers, Leeds
Cáfolataim:Fernando írta:Nem raktam rá, de majd meglátjuk. Én egy 0-1-re tippelek.
Simán le fogsz főni a Uniteddel, ha megraktad. Két meccses, ráadásul városi derbi, a City egyetlen címe ez lehet idén és Fletcher a védelemben.Fernando írta:Nálam simán MU. Azért álljon meg a menet![]()
Mára: Biztosra mentem, remélem bejön, nagy téttel.
PSV, Spanyolország (kézi), Rangers, Leeds