Ez már csak így meg, mindenki másra esküszik, mindenkinek más jön be. Persze, h a topicban is vita van az edzéstervekről, meg az étrendekről, hiszen az igazi szakértők is vitatkoznak ezekről a dolgokról. A tanácsom neked: próbáld ki azt, amelyről úgy gondolod, h számodra megfelelő, ha bejön akkor ok, ha nem keress egy másikat. Pl. azok a dolgok amiket én mondom, és tanácsolok, nekem már bejöttek, de nem biztos, h ugyanez bejön másnál, hiszen ezeket rengeteg tényező befolyásolja.socio66 írta:Egyébként jó ez a topik,hogy van,de kb. eddig semmit nem tanultam innen,mert folyamatosan egymást cáfolják meg az emberek.
Ha valaki beír valamit,akkor arra rögtön jön három reagálás,amiben lehúzzák azt a kaját-étrendet-edzésmódszert,vagy akármit,amit írt az arc.
Hidd el, cukorra is szüksége van az emberi szervezetnek, hiszen abból lesz az energia, ami minden egyes életfunkcióhoz szükséges. Sőt, zsirra szüksége van, hisz vannak olyan vitaminok, melyek csak ebbe oldódnak, meg az idegrendszerbe is jelentős szerepe van. Fontos a helyes táplálkozás, a cukor és zsír fogyasztását nem szabad túlzásba vinni, de ezekből is kell fogyasztani.Atyaúristen, bocsi de emellett nem lehet elmenni szó nélkül Laughing ! Kolléga előtted már kifejtette, hogy ez a tej-banán féle kombó butaság. 1: túl sok cukrot van ebben a löttyben, ez neked nem ad szinte semmi fehérjét, proteint. Viszont felpörget, megfosat, és még cukros is leszel, jó ötlet tényleg Very Happy! Viszont a mák az hogy jött? és a joghurt? Akkor legalább igazi gyümölcsöt tegyen bele szegény lelkem, ne olyan emészthetetlen löttyöt.
Na szóval a kis feleslegre nagyon jó egy kis futás-nem nagy tempóban csak lazán, de kitartóan, minél tovább, ettől ég majd a zsír. De más zsírégető gyakorlatokat is kipróbálhatsz, pl. aerobik.Sziasztok!
Van egy kis felesleg a hasamon, ezt szeretném ledolgozni, milyen feladatokat ajánlotok?és hogy mit ajánlott enni és mit nem...itt gondolok a háztartásban lévő dolgokra...
és a karomat, a bicepszemet szeretném erősíteni, erre tudnátok vmi jó kis feladatot ajánlani??
Köszönöm!!
A proteinpor nem tartalmaz cukrot. A banán természetes cukrot tartalmaz, és nem hízlal és nem leszel tőle cukros. Gyümölcstől nem leszel cukros, mert nem olyan cukrot tartalmaz amit a boltban zacskóban veszel. Szóval ez hülyeség. A bolti tej valóban a jobb íz miatt kell, de azért abban is vmi fehérje, bár a házi tejhez képest csekélyebb mértékben. Nem vagyok mazoista, hogy a [auto_cenzúra] ízű löttyöt igyam. Engem meg nem fosatott meg egyszer sem, szóval elviselem tejjel. A másik, hogy a mák kalória, és tápláló, ráadásul nem természetellenes anyagokkal van tele, szóval tehető bele. A jogobella joghurt sok gyümölcsöt tartalmaz, és annak van a legtöbb köze a joghurthoz a többi löttyhöz képest. de ha a gyomrod nem tudja megemészteni akkor vmi a táplálkozásodban nem jó. Ártani nem árt az biztos. A leírt turmixot a személyi edzőm készíti el nekem mindig és hidd el megvan a hatása. nem felfújódok tőle hanem a fehérje(a proteinportból) beépül a szervezetembe, és erősebb leszek. Nem izmosabb, erősebb. Bár nekem speciális edzésprogramot kell végeznem a céljaim miatt. Nem a testépítés a cél hanem az erő és a dinamika fejlesztése. Az edzőmnek meg van elég referenciája hogy megigyam azt a löttyöt hidd elScumy írta:Atyaúristen, bocsi de emellett nem lehet elmenni szó nélkül! Kolléga előtted már kifejtette, hogy ez a tej-banán féle kombó butaság. 1: túl sok cukrot van ebben a löttyben, ez neked nem ad szinte semmi fehérjét, proteint. Viszont felpörget, megfosat, és még cukros is leszel, jó ötlet tényleg
! Viszont a mák az hogy jött? és a joghurt? Akkor legalább igazi gyümölcsöt tegyen bele szegény lelkem, ne olyan emészthetetlen löttyöt.
ON: fontos lenne tudni, hogy mit akar a barátunk, tömeget növel, szálkásít, erőnlét, állóképesség. Ehhez mérve össze lehet neki dobni valami finomat.
Kis mezei koktélnak tudom ajánlani a szója-, vagy tejsavófehérjét (15-30%-os fehérje tartalommal). Normális edzés és táplálkozás mellett ez már hat (akiket ismerek, azoknál legalább is). A kiemelt rész nem véletlen, ha hébe-hóba lejár edzegetni, vagy nem eszik normálisan, akkor csodát ne várjon. A turmix nem pirula, amit szedsz napi rendszerességgel és instant izmod lesz, hanem táplálékkiegészítő! ÉS vízzel keverje, ne tejjel...mert felrobban, azért![]()
Ha rossz íze van, fogja be az orrát, vagy tegyen bele gyümölcsöt, én narancsot, kiwit, néha almát, még ritkábban banánt tettem bele, amikor kellett egy kis változatosság. Ha ezeket követi normálisan, akkor fog jönni az eredmény, és még az egészségére sem káros. Ha ennél komolyabbat akar, akkor meg majd beleássa magát a témába.
peace
Atyaúristen, bocsi de emellett nem lehet elmenni szó nélkülbalazsfoci írta:Ezt tudom tanácsolni, hogy 4 dl tejbe tegyél egy banánt(vagy talán 2-t, de ebben az esetben 3dl-re csökkentsd a tejet), és tegyél bele 2dl gyümölcsjoghurtot(jogobella), meg tehetsz bele egy evőkanál darált mákot. Ez sztem kiváló turmix. Amúgy ha keményen edzel tanácsolom, még tegyél bele egy adag csokis ehérjeport és akkor elképesztő finom turmixod lesz. Én ezt szoktam inni.
pety27 írta:Sziasztok!
Edzés után ti milyen turmixot ajánlanátok? ( amibe nem rakok mesterséges porokat stb...) -csakis háztartásban megtalálható dolgokat... ? Egy ismerősöm azt ajánlotta hogy kb 2-3dl tejbe vágjak 1db banánt majd szórjak rá porcukrot.... ? Előre is köszönöm a segítséget!
Erre akkor nem tudnátok valami okosat mondani ?
gergo9 írta:
Párszor még csajok is beálltak játszani![]()
![]()
Nem olyan vészes az:D Legtöbbször nem is a hivatalos koronggal toljuk emiatt hanem egy vastagabb szabályos faágból levágtunk egy szeletet arra fekete szikszalag és kész a korong. Jóval könnyebb szinte veszélytelen, de pl teniszlabda is jó. Párszor még csajok is beálltak játszaniLG írta: Igen, ezt már hallottam mástól is, de én semmi kép nem próbálnám ki, mert félek, h összetöröm a pofám. Nekem ez már extrém sport lenne.
Én mondjuk súlyzózással, ellipszissel, guggolásokkal és egyéb láberősítő gyakorlatokkal, focival, kempóval is elértem a feszes izmos combokat és vádlit, de azért a sérülések sem kerülnek el, nekem ez a nagy problémám. Nagyon sokszor húzódik meg valamelyik izmom, és sokszor görcsölök be. Ezen kéne vhogy javítanom.
Igen, ezt már hallottam mástól is, de én semmi kép nem próbálnám ki, mert félek, h összetöröm a pofám. Nekem ez már extrém sport lenne.gergo9 írta:Bezony ajánlani tudom én is, a korit. Főleg hogy most már a természetes vizeken is elég vastag a jég , azt mégjobban ajánlom mint a műjégpályát. Pl holtágak. Jéghoki is ajánlós, ha van elég ember. Volt mikor egy héten keresztül csak enni meg aludni jártunk föl a jégrőlMessiFan írta:Csak mondom aki feszes combokat akar meg vádlit az korizzon! November óta korizok rendszeresen és sokkal izmosabb lett a lábam. Lehet hülyeségnek tartja valaki de nekem bejött. Ráadásúl ha valaki szeret korizni meg sok baráttal megy az mégjobb. Aki hülyeségnek tartja próbálja ki![]()
Kondit nagyon jól rendberakja......
Bezony ajánlani tudom én is, a korit. Főleg hogy most már a természetes vizeken is elég vastag a jég , azt mégjobban ajánlom mint a műjégpályát. Pl holtágak. Jéghoki is ajánlós, ha van elég ember. Volt mikor egy héten keresztül csak enni meg aludni jártunk föl a jégrőlMessiFan írta:Csak mondom aki feszes combokat akar meg vádlit az korizzon! November óta korizok rendszeresen és sokkal izmosabb lett a lábam. Lehet hülyeségnek tartja valaki de nekem bejött. Ráadásúl ha valaki szeret korizni meg sok baráttal megy az mégjobb. Aki hülyeségnek tartja próbálja ki![]()
Szerintem érthetően megmondtam, hogy ez egy baromság.pety27 írta:Erre akkor nem tudnátok valami okosat mondani ?pety27 írta:Sziasztok!
Edzés után ti milyen turmixot ajánlanátok? ( amibe nem rakok mesterséges porokat stb...) -csakis háztartásban megtalálható dolgokat... ? Egy ismerősöm azt ajánlotta hogy kb 2-3dl tejbe vágjak 1db banánt majd szórjak rá porcukrot.... ? Előre is köszönöm a segítséget!
Engem az motivál, hogyha nem elég jó a kondim, akkor megbukok tesiből, illetve az, hogy ingyenes a terem.DaveN írta:hát a gyúrás az, amit hetente/havonta eltervezek, hogy csinálni fogom, aztán valahogy soha nem lesz belőle semmi. mindig jön egy olyan nap amikor "csak ma nem" érek rá, kihagyom, és akkor utána csomó ideig semmi.
nem tudom, ti mivel tudjátok fenntartani az inspirációt hosszabb időre...
Én 88 kg vagyok és 181 cm. Egyezzünk meg, adok 8 kilót 4 centiért.LM10 írta:Hiába izmosodtam valamennyit még mindig 72 kg vagyok 190 vm-hez.
Erre akkor nem tudnátok valami okosat mondani ?pety27 írta:Sziasztok!
Szerintem ez butaság. A banán eleve édes -> sok cukrot tartalmaz, cukorbetegeknek sem ajánlott, és még ezt cukrozná az ismerősöd. A tej az rendben van, bár akadnak ellenvélemények. A testépítés kiélezett profi szintjén talán érdemes elhagyni a tejet, azonban amennyiben nem hajtasz ilyen célokért, szerintem nem oszt, nem szoroz.pety27 írta:Sziasztok!
Nem kaptam fel, csak a mai világban már mindenről az derül ki hogy káros hatása van. Amig a boltokban lévő áruk nagy része tele van ízfokozókkal meg e betűs cuccokkal meg stbvel addig a szójafehérje inkább egészséges mint káros. Ezzel én lezártam.mr. írta:http://www.tesztoszteron.hu/tk_tevhitek_feherje.phpmezenga írta:
nem kell mindjárt felkapni a vizet![]()
És nem azt írtam hogy minden esetben, de meg van az esélye...