Atyaúristen, bocsi de emellett nem lehet elmenni szó nélkül Laughing ! Kolléga előtted már kifejtette, hogy ez a tej-banán féle kombó butaság. 1: túl sok cukrot van ebben a löttyben, ez neked nem ad szinte semmi fehérjét, proteint. Viszont felpörget, megfosat, és még cukros is leszel, jó ötlet tényleg Very Happy! Viszont a mák az hogy jött? és a joghurt? Akkor legalább igazi gyümölcsöt tegyen bele szegény lelkem, ne olyan emészthetetlen löttyöt.
Hidd el, cukorra is szüksége van az emberi szervezetnek, hiszen abból lesz az energia, ami minden egyes életfunkcióhoz szükséges. Sőt, zsirra szüksége van, hisz vannak olyan vitaminok, melyek csak ebbe oldódnak, meg az idegrendszerbe is jelentős szerepe van. Fontos a helyes táplálkozás, a cukor és zsír fogyasztását nem szabad túlzásba vinni, de ezekből is kell fogyasztani.
Amúgy engem pl. a banánturmix(igaz, nem az edzéshez használom, csak néha iszom, mert finom) nem fosat meg, sőt cukorbeteg sem vagyok tőle, bár nyilván bennem van a hiba
Sziasztok!
Van egy kis felesleg a hasamon, ezt szeretném ledolgozni, milyen feladatokat ajánlotok?és hogy mit ajánlott enni és mit nem...itt gondolok a háztartásban lévő dolgokra...
és a karomat, a bicepszemet szeretném erősíteni, erre tudnátok vmi jó kis feladatot ajánlani??
Köszönöm!!
Na szóval a kis feleslegre nagyon jó egy kis futás-nem nagy tempóban csak lazán, de kitartóan, minél tovább, ettől ég majd a zsír. De más zsírégető gyakorlatokat is kipróbálhatsz, pl. aerobik.
A háztartásban levő dolgokból pl. porszívót semmikép ne egyél. De komolyan sztem minden ehetsz, semmiről nem kell lemondani, csak mértéket kell tartani, ügyelj, h a fontos tápanyagokból minden jusson a szervezetedbe.
A bicepsz erősítésére meg kismillió dolog van. Itt jobban tudnék segiteni, ha megmondanád, milyen szinten szeretnéd megerősíteni, illetve milyen típusú izomzatot szeretnél. Mert ha nem a méretre mész, csak egy kicsit erősíteni akarsz, akkor sztem bőven jó a fekvőtámasz. Ha konkrétan bicepszre akarod, akkor úgy fordítsd a tenyeredet, h az ujjaid a lábad felé mutassanak. Ha simán leteszed a tenyered, akkor tricepszre, ill. mellre megy inkább a gyakorlat, attól függően, mekkora terpeszt csinálsz a kezeiddel, minél nagyobbat, annál inkább a melled erősödik.