Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
levproff
Director del Fútbol

2010.01.30. 19:31:27

FtcSikiHun írta:
levproff írta:Hivatalos kezdő:
Valdes-Puyol,Pique,Marquez,Abidal-Sergio,Xavi,Iniesta-Messi,Pedro,Ibra

Egy kispadot tudnál mondani? Bojan ott van? Előre is köszi :wink:
Cserék:Pinto,Csiga,Maxwell,Millito,Touré,Henry,Bojan
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.01.30. 19:28:56

Egy kispadot tudnál mondani? Bojan ott van? Előre is köszi :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Cumbee
Entrenador del Barça

2010.01.30. 19:26:28

Hát ezen én már csak mosolyogni tudok...
barcaloki
Jugador del Barça

2010.01.30. 19:25:30

áh megelőztél!

Henry kihagyása mostmár ésszerű lépésnek tűnik.
Touré Busi vita pedig most az afrika-kupa miatt dőlt el Sergio javára.
levproff
Director del Fútbol

2010.01.30. 19:20:39

Hivatalos kezdő:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.30. 15:21:36

Az én kezdőm ez lenne:

VV
Maxwell-Csiga-Piqué-Abidal
Xavi-Touré-Iniesta
Messi-Bojan-Pedro

Maxwellnek is kellenek játékpercek és már játszott jobb oldalon, bár nem volt olyan jó, mint bal oldalon, de így Puyol is kapatna pihenőt, illetve támadóbb felfogásban játszik, amivel talán jobban tudná pótolni Alvest (legalábbis olyan téren)

Középen én inkább fiatalt játszatnék, hadd fejlődjön. Neki jobban kell a meccs sztem, hogy be tudjon illeszkedni, illetve azért hogy megkapja a bizalmat. Szerintem egy új igazolásnál fiatalon ez fontosabb, mint Rafánál.

Középpályán Tourét nagyon rég láttuk és Businak vese problémái voltak, egy kicsit se kéne kockáztatni szerintem. :)

Elöl: Ibra formán kívül van, egy Gijón elleni cserepad nem esne neki rosszul, de így tudna pihenni, Bojan meg kaphatna lehetőséget. Pedro-Henry esetben hasonlóan gondolkozok.

Szerintem itt egy ilyen csapattal is bőven meg kell lennie a 3 pontnak, legfeljebb jön Ibra a 60. perc környékén, ha gáz van.
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.30. 14:10:38

Én most inkább Csigának adnék lehetőséget a védelemben. Ha már 25 millát kiadtunk érte ne mindig a cserepadot koptassa. Idáig tényleg nem volt meggyőző, de a játékpercek plusz a bizalom kell neki is. Legalábbis játszhasson annyit mint Rafa. Ha pedig lámpalázas vagy nem veszi fel a ritmust félidőben jöjjön Milito v. Marquez. (esetleg Maxwell)
Remélem Pep kicsit észbe kap és Henry helyett egy Pedro-Bojan szélsőt rak a kezdőbe, úgy hogy az egyiko legalább fél órát legyen a pályán, mert az a 4-5 perc annyit ér mint halottnak a beöntés. Bár Pedrito-nak annyi idő alatt is elsűlhet a lába.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.01.30. 12:44:10

Az én kezdőm:
-------------------VV--------------------
--Puyol-----Márquez--Piqué-----Max-

----------------Touré-------------------
--------Xavi---------Iniesta------------
----Messi---------------------Pedro(Bojan)
----------------Ibra(Bojan)------------
De így lesz szerintem:
VV-Puyol-Csiga-Piqué-Abidal-Busi-Xavi-Ini-Messi-Ibra-Henry
Andris
Adminisztrátor

2010.01.30. 12:19:13

---------------------Valdes-------------------
--Puyol-------Rafa---------Piqué----Abidal-
----------------------Touré-------------------
----------Xavi------------------Iniesta-------
----Messi-----------Ibra--------Pedro-------

egyébként énis barca99 védelmével lennék a legnyugodtabb talán, nade azért van plusz 3 középső védőnk, hogy ők helyettesítsenek. Abidalt am is szivesen nézném tovább a helyén, mert a 2010es év védője eddig.
Militot meg csereként, Csigrinszkijben egyáltalán nembízom, 3 gólos előnynél majd.

Touré v Sergi, nekem mindegy, mindkettejük játéka remek, de Tourét rég láttam.
A többi evidens.
A baj az, hogy ahogy a múlt meccs előtt, úgy most is valószínűleg csalódni fogok Pepben, és Henry megint kezdhet majd.
Azért a lepényhal meg utoljára.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.01.30. 12:17:58

barca99 írta:
LM10 írta:A Sporting ezdője Manuel Preciado viccesen így nyilatkozott a meccs előtt:
:D "Hogyan állítsuk meg Messit...? Egy 9 mm-essel" :lol:
Lehet, hogy vicces, de ennél rosszabb időpontban nem süthette volna el ezt a viccet. Egy paraguay-i focista éppen kómában van, mert fejbelőtték.
Nekem is rögtön ez jutott az eszembe. Érthetetlen, hogy pont egy edző, hogy lehet ilyen felelőtlen.:S

A kezdőnkkel kapcsolatban, én szívesen látnék hátul egy Piqué-Milito duót. Milito szerintem nem okozott csalódást a visszatérése után, csak még fel kell vennie a ritmust és ugye leküzdeni a meccs hiányt.
Viszont Marquez is még messze van a csúcsformájától, ahogy eddig láthattuk, de remélem hamar összekapja magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBarca88 2010.01.30. 12:19:32-kor.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.01.30. 12:15:56

A legbiztonságosabb kezdő valóban az lenne, amit b99 kolléga említett, de játszatni kell most a formán kívülieket is, hogy belejöjjenek. :wink:

Ennek megfelelően én így állnék ki: Valdés, Puyol, Márquez, Piqué, Abidal, Touré, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Bojan

A Gijónt szvsz a két kicsivel is hozni kell, Ibrának meg szerintem amúgy is kell egy pihenő... Majd ha gáz lesz, akkor úgyis bejön a második félidőre, és akkor az az előny is meglesz, hogy a védők fáradtabbak lesznek nála. (Elbartimaeus után szabadon :D )
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca99
Llegenda del Barça

2010.01.30. 11:45:00

Talán akkor lennék a legnyugodtabb, ha a Puyol - Piqué - Abidal - Maxwell négyes kezdene a védelemben. :) Másban ott a hiba, és most tényleg nagyon fontos a három pont (sikerült nagyot mondanom - mintha máskor nem lenne az), mert akkor 8 pontra nőne a különbség, a Realnak ezzel a nyomással kellene pályára lépni a Riazorban... egy igen foghíjas kezdővel. És ha egy nagyon durva sérüléshullám nem jön közbe, az idei Barcán nehéz lesz 8 pontot hozni.

Amúgy nem lehetetlen Touré kezdőbe jelölése, vasárnap játszott utóljára, tegnap már edzett is, nem hiszem, hogy annyira durván kellene tolni az edzéseket januárban... (ha jól emlékszem a héten két pihenőnap is volt) Ha nincs is tökéletes állapotban, de egy 90%-ot megkockáztatok, azzal meg 60-70 percet lehúzhat, aztán jöhet Sergi.
LM10 írta:A Sporting ezdője Manuel Preciado viccesen így nyilatkozott a meccs előtt:
Lehet, hogy vicces, de ennél rosszabb időpontban nem süthette volna el ezt a viccet. Egy paraguay-i focista éppen kómában van, mert fejbelőtték.
LM10
Director del Fútbol

2010.01.30. 11:01:59

V.V.-Puyol-Csiga-Piqué-Abidal-Busi-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Henry.

Henry megint megfogja kapni a bizalmat, ez biztos.
Touré pedig csak csütörtökön ért vissza, nem hiszem, hogy mostmár kezdő lesz, főleg, hogy Busquets pihent 1 hetet. Csigát játszanám, hogy tovább javuljon.

A Sporting ezdője Manuel Preciado viccesen így nyilatkozott a meccs előtt:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.30. 10:47:28

Fernando írta:
Adam Philip írta:Az én kezdőm az alábbi lenne :

Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Touré - Xavi, Iniesta - Messi, Ibrahimovic végül a nagy ?.
Itt a Henry, Bojan, Pedro hármasból valaki.

Egyébként remélem Botía játszik a Gijonba, kiváncsi vagyok ellenünk
mire képes.
Az előző meccsen játszott, középszarul tolta. Nem volt nagy szám.

A kezdőddel kapcsolatban: Én nem kezdetném még azért Milito-t, inkább az ukrán, ha már megvettük. Kéne neki a formajavulás, és ez a kispadról nehéz. Abidal is szerintem kezdő lesz. A csatársor oké Bojan-nal kiegészítve. :wink:
Ha már szóba került a középhátvéd poszt..
Ugye ráférne a 3 legkevesebbet játszóra hogy felvegyék a meccsritmust, de akkor miért nem az kezd aki a legtöbbet tudja kihozni közülük?
Márquez nagyon de nagyon el lett hanyagolva és lenézve. Pedig nem alapvető hátvéd, nem alapvető játékintelligenciával.

A balbekk poszton egyértelmű Abidal, nagy formában van. Elöl viszont 99% h Henry kezd( 1% Pedro), Bojan kizárt. De nem baj. Kapja meg Henry a perceit, legyen ez a meccs vízválasztó, és mutasson jó formát. De ha nem, akkor dobja be a két fiatalt Pep, és szeretném ha egyszer Bojan nem 4 perc 25 mp-t töltene a pályán.
Mindenesetre én Pedrot kezdetném, de valszeg Henry lesz belőle.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.30. 10:24:37

Adam Philip írta:Az én kezdőm az alábbi lenne :

Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Touré - Xavi, Iniesta - Messi, Ibrahimovic végül a nagy ?.

mire képes.
Az előző meccsen játszott, középszarul tolta. Nem volt nagy szám.

A kezdőddel kapcsolatban: Én nem kezdetném még azért Milito-t, inkább az ukrán, ha már megvettük. Kéne neki a formajavulás, és ez a kispadról nehéz. Abidal is szerintem kezdő lesz. A csatársor oké Bojan-nal kiegészítve. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.30. 09:47:47

Mára a kezdőm: Valdés-Puyol-Pique-Csiga-Abidal-Yaya-Xavi-Ini-Messi-Ibra-Pedro

A védelemben Csiga már régen szerepelt kezdőként, úgyhogy most megadnám neki a lehetőséget Pep helyében. Tuti hogy ég benne a bizonyítási vágy, aztán ha megint bizonytalankodna akkor bejöhet helyette Marquez( mellesleg ő sem a csúcs formáját futja éppen :) )
A középpályán azt hiszem nincs kérdés. :lol: Talán Yaya helye ami nem biztos, de nagyon remélem hogy fokozatosan egyre több szerephez jut majd.
A támadó szekcióban Henry-t ezúttal a padra ültetném és csak a második félidőben küldeném be, ha szükség van rá. Szerintem ezúttal többet tudna lendíteni a csapat játékán csereként. Bár szinte biztosra veszem hogy Pep a kezdőbe jelöli. :)

Érdekes meccs lesz. Alves hiánya miatt is többek között. De ahogy a főoldalon is leírták, emiatt nem kell aggódni hiszen Puyol Rómában is megoldotta brazil pótlását. Akkor miért ne menne neki Gijon-ban is?! :lol:
Amúgy egyértelműen csak a győzelem elfogadható és remélem lehengerlő támadójátékkal rukkolunk ma elő. Különösen fontos lenne Ibra jó játéka.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Adam Philip
Barça B

2010.01.29. 20:40:26

Az én kezdőm az alábbi lenne :

mire képes.
LM10
Director del Fútbol

2010.01.29. 13:57:23

Alves kimaradt, itt a Gijonba utazó keret:

Valdés, Pinto, Henry, Márquez, Xavi, Piqué, Iniesta, Sergio Busquets, Puyol, Pedro, Ibrahimovic, Bojan, Maxwell, Messi, Chygrynskiy, Abidal, Milito , Touré.

----------------------------V.V.--------------------------

Puyol-------------Piqué----------Csigrinszkij---------Abidal

-----------------------------Busquets-------------------------

-----------------------Xavi----------------Iniesta---------------

Messi----------------------------Ibra--------------------Henry-----
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.01.26. 10:58:57

Leomessi14 írta:
messi70 írta:Na Ronaldo kettot be varrt szepen !!!csak 5 pont marad az elonyunk vajon meddig birjuk vagy birjak ,mert szerintem elobb vagy utobb valamelyik csapat hibazzik!!!
Real mult heten hibazott...
Még többet is lehet, gondolom erre gondolt. :wink:
Kép
Kép
Kép
csdewl
Capitá del Barça

2010.01.25. 15:36:06

jövőhéten van sanszunk arra ,hogy 8 ponttal megelőzzük a realt, mivel mi a Gijón ellen játszunk idegenben amit szerintem hozunk ,ők meg a meglepetés csapattal ,a Deporral játszanak Cr,Higuaín és talán Garay nélkül! és a depor mérlege a real ellen otthon: utolsó 17 mérközésből - 12 Depor győzelem,5 döntetlen és 0! real győzelem!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.01.24. 22:12:24

messi70 írta:Na Ronaldo kettot be varrt szepen !!!csak 5 pont marad az elonyunk vajon meddig birjuk vagy birjak ,mert szerintem elobb vagy utobb valamelyik csapat hibazzik!!!
Real mult heten hibazott...
messi70
Jugador del Barça

2010.01.24. 21:57:24

Na Ronaldo kettot be varrt szepen !!!csak 5 pont marad az elonyunk vajon meddig birjuk vagy birjak ,mert szerintem elobb vagy utobb valamelyik csapat hibazzik!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.24. 19:46:52

gergo9 írta:OFF:
2007ben leigazoltuk Európa TOP3-as támadóját, 2X aranycipős stb stb
2007/2008-as szezonban hulla gyenge volt , persze lehet azzal jönni hogy mindenki gyenge volt de pl Touré,Messi is kimagaslott abból a csapatból
2008/2009 őszi szezon már jobb volt volt pár egészen jó meccse is de alapvetően megint gyenge volt, ha vki negatívan volt kiemelhető azon az őszön akkor általában vagy ő vagy Abidal volt az.
2008/2009 tavasz
Itt már magához képest is elfogadhatóan játszott, bár itt is tűnt el 2-3 meccsnyi időszakokra de ez elfogadható.
2009/2010ősz
Hát ezt nem kell kommentálni 2gól, mezőnyben semmi mintahogy máshol sem.
5félévből hozott egyet elfogadhatóra (megjegyzem ott is elég messze volt legjobb önmagától) a többi az dupla nulla akárhogy nézem.
Ha ez nem bukás az akkor semmi sem.
Hát igen..... :roll:
Az viszont biztos hogy neki megérte ide igazolni mivel begyűjtött pár hiányzó trófeát ( BL).
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.24. 19:41:53

gergo9 írta:
MR. TROMORT777 írta: Az oké, h most szidjátok orrba-szájba, mert rettentő gyengén játszik. De azért nem kéne ennyire átmenni vicc kategóriába. Rengeteget köszönhetűnk neki, annak ellenére, h Barcelonai pályafutása meg sem közelíti, az Arsenalban mutatottat.
Pep nem véletlenül bízik benne, ő is tudja h van még potenciál Henry-ban, csak türelmesnek kell lennie.
Ha meg bajotok van azzal, h Henry játszik és nem Pedro/Bojan, akkor Pep-et kéne elővennetek.
OFF:
2007/2008-as szezonban hulla gyenge volt , persze lehet azzal jönni hogy mindenki gyenge volt de pl Touré,Messi is kimagaslott abból a csapatból
2008/2009 őszi szezon már jobb volt volt pár egészen jó meccse is de alapvetően megint gyenge volt, ha vki negatívan volt kiemelhető azon az őszön akkor általában vagy ő vagy Abidal volt az.
2008/2009 tavasz
Itt már magához képest is elfogadhatóan játszott, bár itt is tűnt el 2-3 meccsnyi időszakokra de ez elfogadható.
2009/2010ősz
5félévből hozott egyet elfogadhatóra (megjegyzem ott is elég messze volt legjobb önmagától) a többi az dupla nulla akárhogy nézem.
Én is így látom. Idejött 1 legenda és roppant kevésszer hozta a tőle várható csodás játékot. A gólok számát tekintve a mostani sérülésekkel tarkított félévet leszámítva nem lehetett panaszunk, hozzáállása profi volt, és iszonyat kevésszer játszhatott középen. De eljött az idő a váltásra..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.24. 19:22:56

MR. TROMORT777 írta: Az oké, h most szidjátok orrba-szájba, mert rettentő gyengén játszik. De azért nem kéne ennyire átmenni vicc kategóriába. Rengeteget köszönhetűnk neki, annak ellenére, h Barcelonai pályafutása meg sem közelíti, az Arsenalban mutatottat.
Pep nem véletlenül bízik benne, ő is tudja h van még potenciál Henry-ban, csak türelmesnek kell lennie.
Ha meg bajotok van azzal, h Henry játszik és nem Pedro/Bojan, akkor Pep-et kéne elővennetek.
OFF:
2008/2009 tavasz
2009/2010ősz
Lezárt