Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cserék:Pinto,Csiga,Maxwell,Millito,Touré,Henry,BojanFtcSikiHun írta:levproff írta:Hivatalos kezdő:
Valdes-Puyol,Pique,Marquez,Abidal-Sergio,Xavi,Iniesta-Messi,Pedro,Ibra
Egy kispadot tudnál mondani? Bojan ott van? Előre is köszi
levproff írta:Hivatalos kezdő:
Hát ezen én már csak mosolyogni tudok...levproff írta:Hivatalos kezdő:
Nekem is rögtön ez jutott az eszembe. Érthetetlen, hogy pont egy edző, hogy lehet ilyen felelőtlen.:Sbarca99 írta:Lehet, hogy vicces, de ennél rosszabb időpontban nem süthette volna el ezt a viccet. Egy paraguay-i focista éppen kómában van, mert fejbelőtték.LM10 írta:A Sporting ezdője Manuel Preciado viccesen így nyilatkozott a meccs előtt:
"Hogyan állítsuk meg Messit...? Egy 9 mm-essel"
Lehet, hogy vicces, de ennél rosszabb időpontban nem süthette volna el ezt a viccet. Egy paraguay-i focista éppen kómában van, mert fejbelőtték.LM10 írta:A Sporting ezdője Manuel Preciado viccesen így nyilatkozott a meccs előtt:
"Hogyan állítsuk meg Messit...? Egy 9 mm-essel"
Ha már szóba került a középhátvéd poszt..Fernando írta:Az előző meccsen játszott, középszarul tolta. Nem volt nagy szám.Adam Philip írta:Az én kezdőm az alábbi lenne :
Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Touré - Xavi, Iniesta - Messi, Ibrahimovic végül a nagy ?.
Itt a Henry, Bojan, Pedro hármasból valaki.
Egyébként remélem Botía játszik a Gijonba, kiváncsi vagyok ellenünk
mire képes.
A kezdőddel kapcsolatban: Én nem kezdetném még azért Milito-t, inkább az ukrán, ha már megvettük. Kéne neki a formajavulás, és ez a kispadról nehéz. Abidal is szerintem kezdő lesz. A csatársor oké Bojan-nal kiegészítve.
Az előző meccsen játszott, középszarul tolta. Nem volt nagy szám.Adam Philip írta:Az én kezdőm az alábbi lenne :
Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Touré - Xavi, Iniesta - Messi, Ibrahimovic végül a nagy ?.
Itt a Henry, Bojan, Pedro hármasból valaki.
Egyébként remélem Botía játszik a Gijonba, kiváncsi vagyok ellenünk
mire képes.
Még többet is lehet, gondolom erre gondolt.Leomessi14 írta:Real mult heten hibazott...messi70 írta:Na Ronaldo kettot be varrt szepen !!!csak 5 pont marad az elonyunk vajon meddig birjuk vagy birjak ,mert szerintem elobb vagy utobb valamelyik csapat hibazzik!!!
Real mult heten hibazott...messi70 írta:Na Ronaldo kettot be varrt szepen !!!csak 5 pont marad az elonyunk vajon meddig birjuk vagy birjak ,mert szerintem elobb vagy utobb valamelyik csapat hibazzik!!!
Hát igen.....gergo9 írta:OFF:
2007ben leigazoltuk Európa TOP3-as támadóját, 2X aranycipős stb stb
2007/2008-as szezonban hulla gyenge volt , persze lehet azzal jönni hogy mindenki gyenge volt de pl Touré,Messi is kimagaslott abból a csapatból
2008/2009 őszi szezon már jobb volt volt pár egészen jó meccse is de alapvetően megint gyenge volt, ha vki negatívan volt kiemelhető azon az őszön akkor általában vagy ő vagy Abidal volt az.
2008/2009 tavasz
Itt már magához képest is elfogadhatóan játszott, bár itt is tűnt el 2-3 meccsnyi időszakokra de ez elfogadható.
2009/2010ősz
Hát ezt nem kell kommentálni 2gól, mezőnyben semmi mintahogy máshol sem.
5félévből hozott egyet elfogadhatóra (megjegyzem ott is elég messze volt legjobb önmagától) a többi az dupla nulla akárhogy nézem.
Ha ez nem bukás az akkor semmi sem.
Én is így látom. Idejött 1 legenda és roppant kevésszer hozta a tőle várható csodás játékot. A gólok számát tekintve a mostani sérülésekkel tarkított félévet leszámítva nem lehetett panaszunk, hozzáállása profi volt, és iszonyat kevésszer játszhatott középen. De eljött az idő a váltásra..gergo9 írta:OFF:MR. TROMORT777 írta: Az oké, h most szidjátok orrba-szájba, mert rettentő gyengén játszik. De azért nem kéne ennyire átmenni vicc kategóriába. Rengeteget köszönhetűnk neki, annak ellenére, h Barcelonai pályafutása meg sem közelíti, az Arsenalban mutatottat.
Pep nem véletlenül bízik benne, ő is tudja h van még potenciál Henry-ban, csak türelmesnek kell lennie.
Ha meg bajotok van azzal, h Henry játszik és nem Pedro/Bojan, akkor Pep-et kéne elővennetek.
2007ben leigazoltuk Európa TOP3-as támadóját, 2X aranycipős stb stb
2007/2008-as szezonban hulla gyenge volt , persze lehet azzal jönni hogy mindenki gyenge volt de pl Touré,Messi is kimagaslott abból a csapatból
2008/2009 őszi szezon már jobb volt volt pár egészen jó meccse is de alapvetően megint gyenge volt, ha vki negatívan volt kiemelhető azon az őszön akkor általában vagy ő vagy Abidal volt az.
2008/2009 tavasz
Itt már magához képest is elfogadhatóan játszott, bár itt is tűnt el 2-3 meccsnyi időszakokra de ez elfogadható.
2009/2010ősz
Hát ezt nem kell kommentálni 2gól, mezőnyben semmi mintahogy máshol sem.
5félévből hozott egyet elfogadhatóra (megjegyzem ott is elég messze volt legjobb önmagától) a többi az dupla nulla akárhogy nézem.
Ha ez nem bukás az akkor semmi sem.
OFF:MR. TROMORT777 írta: Az oké, h most szidjátok orrba-szájba, mert rettentő gyengén játszik. De azért nem kéne ennyire átmenni vicc kategóriába. Rengeteget köszönhetűnk neki, annak ellenére, h Barcelonai pályafutása meg sem közelíti, az Arsenalban mutatottat.
Pep nem véletlenül bízik benne, ő is tudja h van még potenciál Henry-ban, csak türelmesnek kell lennie.
Ha meg bajotok van azzal, h Henry játszik és nem Pedro/Bojan, akkor Pep-et kéne elővennetek.