Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta:Énis erre a kezdőre számítok kivéve Márquezt Puyol kezdő lesz és még Alves se biztos h játszik mert ugye előző héten megsérültLM10 írta:Szombatra:
--------------------------V.V.---------------------------
Alves-------------Piqué----------Márquez----------Abidal----------
----------------------------Touré-----------------------------
----------------------Xavi----------Iniesta-------------------------
Messi-------------------------Ibra------------------Henry------
Márquez egyre jobb már, ez látszott egy hete is, Henry pedig úgyis játszani fog, mert a múltkor pihent.
Énis erre a kezdőre számítok kivéve Márquezt Puyol kezdő lesz és még Alves se biztos h játszik mert ugye előző héten megsérültLM10 írta:Szombatra:
--------------------------V.V.---------------------------
Alves-------------Piqué----------Márquez----------Abidal----------
----------------------------Touré-----------------------------
----------------------Xavi----------Iniesta-------------------------
Messi-------------------------Ibra------------------Henry------
Márquez egyre jobb már, ez látszott egy hete is, Henry pedig úgyis játszani fog, mert a múltkor pihent.
az hogy hogyan állunk fel kezdőre valóban több esélyes amit viszont nem hiszek(mert már szinte rögeszmésen mondom Pep rendkívül visszafogott taktikai csere módszere erre semmi esélyt sem ad)hogy meccs közben ilyen cserékre kerülne sor!tiborpapp írta:Barcelona-Getafe
Szerintem a kovetkezo keppen kellene felallni:
Valdes
Alves Márquez Piqué Abidal
(G. Millito 65.)
Xavi Y. Touré Keita
Pedro Ibrahimovic Henry
(Mess 55.) (Krikic 60.)
Termeszetesen a merkozes alakulasa befolyasolja a csereket, de ha minden jol alakulna a meccsen (2-0, a felidoben) akkor en a kovetkezo felallas es csere mellett dolntenek.
Mivel nincs Puyi, ezert a Márquez Piqué parossal kezdenek, ami a legvaloszinubb, hogy elo is fog fordulni, itt cserekent beraknam Millitot hisz neki kell a jatekido.
A kozeppalyan Y. Touret vissza raknam a helyere, hisz azert meg mindig o a legjobb valasztas erre a helyre, Iniestat pihentetnem hisz boven megerdenmli, (nem mint ha olyan suru lenne a program, de inkabb a biztonsag es masoknak is kell a lehetoseg) helyette a nagyon aktiv Keitat jatszatnam.
Elol szerintem nem szabad kihagyni a nagyszeru formaban levo Pedrot (hatha meg van egy plusz meghivoja Del Bosqenak) Ibrahimovicnak es Henrynak pedig kell a lehetoseg. Es Messi (szukseg eseten Iniesta) pedig olyan csere lenne ami biztos jo masodik felidot igerne. Bojannak pedig kellene a ugyancsak a perc. my tipp: 3-0
FtcSikiHun írta:Nekem ez a mérkőzés nagyon nem tetszett. 3 pont ide vagy oda, de megérdemeltük volna, hogy egyenlítsen a Gijon (már elnézést) Valdés,Abidal,Xavi... Ők hárman azok szerintem akik hozzá tudtak tenni valamit a játékhoz, meg néha-néha Ini és Messi. Egy Sporting ellen (akár tizedik akár nem) akkor is minimum két gólos győzelmet várok, nem egyet azt is csak kinyöszörögve. Egy kis értékelés ha nem baj.
Valdés: Annyira komolyabb dolga nem volt, de ami volt nagyon jól megoldotta, egyre biztosabban fogja a labdákat.
Puyol: Hát maradjunk annyiban, hogy az Alves posztja. Nem voltak rossz mozdulatai Puyolnak, de a beadásai, szerelései nem voltak olyan csillogóak mint Alvesé, meg volt azért egy-két labda amit nem tudott lekezelni. Meg hát nem is olyan gyors
Abidal: Ismét egy nagyon jó napot fogott ki a francia. Nem tudtak elmenni mellette, jól passzolt, ha probléma volt nem elrúgta a labdát, hanem próbálta megjátszani, még mindig nagyon jó formában van.
Xavi-Ini: Mind a ketten elég sokat mozogtak jó passzokat adtak, de az egy-egy ellenit nem nagyon merték bevállalni, ettől függetlenül nálam Xavi a meccs legjobbja, Iniesta pedig hozta a minimumot, és adott egy gólpasszt
Messi: Elég gyenge volt ma, az első félidőben voltak nagyon szép megmozdulásai de aztán visszavett. Volt két-három jó csele, de én többet várok tőle, remélem ez volt az évben a legrosszabb meccse
Pedro: Ma nem nyújtott maradandót, de azért a maga gólját meglőtte, a bal oldal nem igazán az ő posztja, inkább a befejező csatár, ahol élvezni tudja a játékot, de a meccset eldöntötte
Ibra: Én szívem szerint adnék neki két-három meccsnyi pihenőt, az év elejéhez képest nagyon visszaesett. Adhatnánk egy kis lehetőséget Bojannak is. Egyszerűen nem akart játszani. Nem mozgott a labda elé, nem lőtt kapura semmi. Legalább látnám az akarást, de nem...
A többiek hozták az átlagot nekem ezek tűntek ki igazán. Megyünk 8 ponttal, de már csak 5 mert vezet a Real![]()
VISCA EL BARCA!
A gólpasszt Iniesta adta, a többivel egyetértekkanty írta: Akit még kiemelnék az Messi. Főleg az első félidőben nagyon aktiv volt, voltak szép cselei jó meglátásai voltak és a gólpassz is nagyon szépre sikeredett.