miihii írta:S.Agüero írta:VV-Alves-Marqez-Piqué-Max-Touré-Xavi-Ini-Messi-Henry-Ibra
Nagoyn szeretném már Tourét a kezdőbe nemtom hány hónapja nem volt kezdőbe.De valószínű újra Busi lesz kezdőbe és lehet Ini helyett most Keita játszik. Naxwell is régen volt már kezdőbe szerintem most kezdő lesz bár kitudja amilyen formában van mostanság Abi

Egyszer-kétszer még beleírhattad volna a"kezdő" szót ebbe a három sorba,nem kell így spórolni vele

(Marhulok ám csak

)
De,h ON is legyek,én is várom a kezdőbe Yayát,de egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla,h Pep is így gondolja

Miihii, mostanában nagyon formában vagy, már nem az első jó beszólásod!
ON:
Védelemben csak: Puyol helyére (lévén hogy eltiltott) raknám be Márquezt.
Középpályán már szeretném látni a bűvös 3-st, nem érzek senkit sem olyan fáradtnak, hogy ne lehessen meglépni.
Támadó trió: Pedrot mindenképpen beraknám, mert nagyon formában van és meccsről meccsre jobb. Ibra-Bojan poszton nem kérdés, hogy most ki fog játszani, egy ebéd után nem hinném, hogy lerakja a padra Pep a svédet.

Messi meg szintén kihagyhatatlan, főleg egy veszélyes Getafe ellen.
Ha biztos előnyünk van (2-3 gól), akkor 60. percben behoznám Csigát, elkélne neki az önbizalom, meg a játékpercek se ártanának. Meg persze Bojant is beküldeném, akár Pedro, akár Ibra helyére, ha magasan vezetünk. Keita is beállhat.
A lényeg: használjuk ki a 3 csere lehetőséget, mert sokan megérdemlik a játékot és sokaknak kell a játékidő.