Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pil felküldöm rapidshare-re...:Poldi:.. írta:Akon - Oh africa megvan valakinek? sehol sem találom.
..:Poldi:.. írta:Akon - Oh africa megvan valakinek? sehol sem találom.
Köszi szépen
Elég bejövös kis lightos, mondjuk egy Steve vagy Pánikszoba után elég furán hat, de jó:)Victor_Valdes írta:Lehet ciki, de ez nagyon bejön nekem:
KaTT
Csajrepp...Szikra egész albuma üt nálam. Az szól már napok óta : ) .
Barcaádám írta:aki netán jártas és szereti a rock\metal zenét azoknak üzennék egy rossz hírt amit csak most tudtam meg pedig már december 28.- án megtörtént.
elhunyt az Avenged Sevenfold dobosa James Owen Sullivan.. nyugodjék békében.
Ha jól gondolom, akarsz egy ütemmentes, fokozó, mindazonáltal libabőr kezdést, ami csalogatja az ütemeket, majd úgy előbuggyan az első, hogy áááá, aztán az ütemek szépen rendezett formában megmaradnak a háttérben, és végül csak azok maradnak, hogy keverhesd rá a kövi nótát.Morminho írta:Kicsit fura kérdésem lesz, de páran remélem érteni fogják (Kralo pl.) Na szóval: szoktam, itthon csinálni néha homemade mixeket és egyszerűen nem találok olyan számot amivel elkezdhetném. Azt nem akarom, hogy az a másfélperces "semmivel" kezdődjön a szett, ezért keresek olyan számokat amik máshogy kezdődnek, de a végén rá lehet mixelni.
Itt egy példa: http://www.youtube.com/watch?v=_iOlX8XOIjY
Ezzel kezdtem az elsőt ami már készen is van, de addig nem akarom elkezdeni a másodikat amíg nem találok egy hasonlóan kezdődő számot. De ha van valakinek más ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani, azt is szívesen fogadom.
Hát én nem tudom. Sosem rajongtam az ilyenekért. Ezt sem ismerem, abszolút nem hallottam még a csajról sem, a csávóról sem. Ennél fogva a számot sem hallottam semmilyen formában, de ez nekem nagyon pléjbekk gyanús. Vagy mi ez? Ez elvileg koncert, ha jól olvastam. Nem néztem végig a videót, de az elején annyira éles a váltás a között, ahogy dumál az ürge, meg aztán mikor elkezd szövegelni a zenére, hogy ez nekem így fura. Mert mikor csak dumál az elején, hallani a közönség zaját erősen. Aztán mikor megy a repp, akkor meg hirtelen kristálytiszta háttér, semmi zaj. Vagy csak a koncertre rávágták az albumon hallható hangot? (Ha egyáltalán van album.)Victor_Valdes írta:Lehet ciki, de ez nagyon bejön nekem:
KaTT
Csak azoknak nem akik szeretik a BayerntPuyol05 írta:elkezdtem újra Toten Hosent hallgatni és leszedtem a 2008-es albumukat az "In aller Stille"-t.
ez az album is meglehetősen jóra sikeredett! kedvenc számom erről az albumról:
Die Toten Hosen - Leben ist tödlich
elég dallamos, pörgős kis szám lett, és még a szövege is jó![]()
ajánlós mindenkinek
Hát nem tudom,én ezt egy Steve,vagy Odupla után nem nagyon tudom befogadni,nekem ők jelentik a reppet.Victor_Valdes írta:Lehet ciki, de ez nagyon bejön nekem:
KaTT