Ahhoz képest h kihagyott másfél évet, meglepően jó formában tért vissza. Marqueznél pl látványosan gyorsabb, nemegyszer hozta ki nagyon szépen a labdát és a felívelései is jó arányban működtek.

Egyelőre úgy néz ki a vártnál kevesebbet vett ki belőle ez a kihagyás. Nagyon örülnék, ha lenne legalább egy stabil csere, mert sztem Marqueznél és Csigánál többre képes még így is!
Szerk: végül több mint egy órát kapott. Ez azt jelzi, hogy elég jó kondiban tért vissza. Sztem nagyon jól játszott, többször cselekkel hozta ki a labdát, a felívelései végig nagyon precízek voltak.Egyáltalán nem tűnt túl lassúnak.
Sokan sztem ezalatt a másfél év alatt már szinte el is felejtkeztek róla, pedig ne feledjük, hogy amikor játszott egy cseppet se volt rosszabb Puyolnál, márpedig Puyol a világ talán legjobb védőduóját alkotja jelenleg Piquevel. Milito a világ egyik legjobb védője volt, amikor lesérült. Ha a sebességének akár a 75%-a megmaradt, akkor is a világ egyik legjobbja lesz. Ő lehet a mi legnagyobb téli igazolásunk, hiszen egy jó Milito bármikor játszhat Puyol vagy Pique helyett anélkül, hogy a védelmünk romlana, ellenben Marquez mellett látványosan romlika védelmünk, Csiga pedig még szokja a csapatot.