miihii írta:LG írta:
Mit kellett volna tennie? Én egy kommentátortól elvárom a pártatlanságot. Nem kellett volna a sajátjátékosunk(ahogy te fogalmaztad) ellen beszélni, de mellette se. Főleg nem ilyen Elton módon ünnepelni. Eleve a hülyeséget nem kell támogatni.
Nagy gyökér ez a Lederer, de sajnos látom vannak követői.

Többnyire elvárom én is,h pártatlan legyen a komi.De ezalól nagyjából kivétel az összes magyar vs. külföldi meccs,legyen bármilyen sportág.És ezalatt nem azt értem,h elvárom,h "hazabeszéljen" az ember,hanem azt,h általános jelenség,h ilyenkor nem tudnak pártatlanok lenni.
Persze,nem megszokott,h hokimeccsen egy bunyóra (ami szintén alapvetőnek számít szinte...) így begizduljon vki,de most ez megtörtént.Na bumm.Nekem,mint mezei emberkének ez egy mosolyt megért,semmi több.Ezen nem fogok nagyon kiakadni,mert nem olyan volumenű a dolog.Valahol jópofa volt a szitu,mindamellett,h természetesen sportszerűtlen is.
Nem fogom a fejét követelni,mert ezt tette.Nálam ez volt munkásságának csúcspontja,de ezt írtam korábban.
Ettől még nem követem gyökér módon (

),csak elnézőbb vagyok a szituban és nem fogom a seggemet verni a földhöz felháborodásomban.
Részemről téma over,mielőtt vki belegázolna az érzékeny lelkivilágomba

Akkor van vége amikor én azt mondom!
Amúgy meg nem, de a te okfejtésed miatt én is kedvet kaptam részletesebben kifejteni a nézetemet.
Na jó, magyar vs. külföldi meccsen elfogult a magyar kommentátor ok. Csak az a baj, h Lederernél ez úgy mutatkozik meg, h abszolút nem reálisan látja a dolgokat, hülyeségeket beszél. Egyszerűen mintha más meccset néznék, mint amit ő kommentál.
Mondjuk ezt most nem igazán értem, h hogy van ez, nem vagyok annyira otthon az itteni jégkorongba, most h van ez, az Alba Volán egy magyar csapat, akkor mit keres az osztrák bajnokságba

Na mind1. Ezt most hagyjuk.
Itt a lényeg a bunyón volt. Errefelé a dzsungel ligában is gyakori jelenség ez a pályán, még se élvez el attól a bemondó, h a hazai gyerekek ütnek vkit. Na, gusztustalan és kész. És sztem aki a seggét veri a földhöz felháborodásában, az jogosan teszi, bár sajnos ebből van a kevesebb, mint ahogy a szavazásból kiderül, de hát ez van, sajnos ez Magyarország
Végezetül, mivel lassan dél lesz, így is nem mondhatnék mást, minthogy jó ebédhez Elton Léderer.