fcbarca0827 írta:Szavazz a TOP 10-re!
Talán ez a legmegfelelőbb topik erre, ha volt már, akkor bocsi!

Jó játék, van egy-két biztos
(?), már csak 3 játékost kéne beraknom, de, ahhoz még olvasgatom az adatlapokat!
(Akik, végül szerintem tuti bent lesznek az összesítettben: Puskás,Kubala,Albert,Détári) 
Ők, nálam is ott vannak!

Én szavaznék ha nem kellene regisztrálni...ahhoz nincs most türelmem.
Azt azonban megjegyzem,h igen érdekes ez a lista.Legalábbis egy nagy hiányzót én mindenképpen tudok.
Szabó Györgyről van szó...azt hiszem igazán kevesen ismerik pedig 510 NB1-s meccsen játszott a Bányászban.Illés Béla taszította le a trónról nem is olyan régen...(azóta Kuttor meg Végh Zoli is megelőzte)
Itt egy kis írás róla:(wikipédia)
Szabó György
Ez pedig egy igen érdekes cikk.Megéri elolvasni sztem.
A magyar foci utolsó nagy korszaka
Nagyon jó képek vannak meg videók régi meccsekről.És egy hosszabb lélegzetvételű írás jutott Szabó Gyuribácsinak is.Szerintem nagyon érdekes én mindig szeretek olvasni a régi időkről.
Szerk:
Ez kiragadtam az írásból..
Az összes évonalbeli magyar csatár megismerhette tudását és játékintelligenciáját, csaknem 20 éven át tartó korszakon át. És nem csak ők ! A Real Madrid Juanito-Santillana-Isidro csatársora is alig (khmmm....nem kevés bírói segédlettel) boldogult a Bányász védelmével.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure