Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.02.14. 15:08:34

Igazából nem tudom miért kell félteni a csapatot.
Ha csak valaki meg nem sérül a meccs előtt vagy közben a védelemből szerintem nem lesz vészes. Ha megnézzük akkor csak 1 fiatalt kell betenni, őket pedig érzem annyire felkészültnek és értettnek, hogy megolják a feladatot. A támadósor kész, a kp meg olyan lesz mint az Afrika-kupa alatt szerintem.
Szal én nem félek nagyon, győzelmet várok.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.02.14. 14:57:55

1szóval nem mondtam hogy én látom!!És nem is mondom hogy ki kezdjen meg ki ne!!Aki kezd az azért kezd mer pep úgy ítélte az edzésmunka és egyéb tényezők alapján hogy neki kell kezdeni!!
A meccsel kapcsolatban pedig annyi hogy az elmúlt atletico barcakat nézve jó kis meccs lesz:)reméljük vendég sikerrel!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.14. 14:56:15

Már várom nagyon a meccset. :)
Az Atletico a Liga legkiszámithatatlanabb(ezt is utoljára irtam le :P ) csapata. Ha maxot nyújtanak akkor okozhatnak gondot, de ebben a szezonban nagyon kevés alkalommal sikerült ez nekik. Ilyen kerettel szégyen amit nyújtanak és a kupa döntő sem javitja sokkal a helyzetet.

Egy Atletico-Barca előtt nehéz jósolni, de én vhogy úgy érzem, h most nem lesz gond. A csapat nagyon együtt van, semmi sem utal arra, h most gyengébb teljesitmény fogunk nyújtani. Persze igaz, h a védelemben sok a hiányzó, de ez nem lehet kifogás.
Ha elől és a kp-n nem lesz gond akkor szerintem a védelem is képes lesz hozni egy jó teljesitményt.

Egy látványos, szoros meccset várok, sok góllal és Barca győzelemmel.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gali
Capitá del Barça

2010.02.14. 14:40:47

barca99 írta: Reméljük az Atleti hullámvasút nem ma kezd emelkedni... :) Ha a Getafe elleni meccs képét tudjuk hozni, és ők jó szokásukhoz híven nem bekkelnek ellenünk, akkor megismétlődhet a pár évvel ezelőtti 0-6 is.
Emlékezzünk vissza, tavaly és tavalyelőtt kikaptunk (4-3, 4-2). Szép az a 2007-es 0-6, de szerintem most ennek az eredménynek nagyon kicsi a valószínüsége (bár ne lenne igazam). Várhatóan megint sok gólos meccs lesz. Az a lényeg, hogy 1-gyel többet rúgjon a Barca, mint az Atletico.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.14. 14:32:18

Lionel85 írta:Ahhoz Zlatannak is jó formában kell lennie, mert kizárt, hogy Messi maga villogjon és alakítson 6-0-ra egy meccset. :P
Azért nagyon remélem, hogy nem csak ők ketten gólképesek a csapatban. :lol:
Eléggé elszomorító volna. :?
Rezi Torres írta: Üdvözöljük köreinkben az edzői stáb egyik tagját!!Miből gondolod hogy nem érdemelte ki azt hogy kezdő legyen??látod az edzés munkáját?látod a hozzáállását az alázatát??Ha igen akkor én kérek elnézést de ha nem akkor...
Miért te látod?
Szerintem nyugodtan formálhatunk véleményt, csak azon mérkőzések alapján amiket közvetítenek.
És szerintem Pedro jelenleg jobb játékot produkál, mint a francia.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.02.14. 14:31:04

Fernando írta:Én tuti nem kezdetném Henry-t csak azért a szakállam dörzsölve, hogy hmm hát Henry az Henry. Nem. Semmivel nem érdemelte ki, azt hogy egy rangadón kezdő lehessen. Hajrá Pedro.
Üdvözöljük köreinkben az edzői stáb egyik tagját!!Miből gondolod hogy nem érdemelte ki azt hogy kezdő legyen??látod az edzés munkáját?látod a hozzáállását az alázatát??Ha igen akkor én kérek elnézést de ha nem akkor...
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.14. 14:28:13

barca99 írta:Reméljük az Atleti hullámvasút nem ma kezd emelkedni... :) Ha a Getafe elleni meccs képét tudjuk hozni, és ők jó szokásukhoz híven nem bekkelnek ellenünk, akkor megismétlődhet a pár évvel ezelőtti 0-6 is.
Ahhoz Zlatannak is jó formában kell lennie, mert kizárt, hogy Messi maga villogjon és alakítson 6-0-ra egy meccset. :P
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.14. 14:09:04

1890 perce (!!! - 21 forduló) nem került a csapat hátrányba (ami abszolút Liga-rekord is), remélem tovább húzzuk a rekordot. 8)

Igazából elől meg középpályán bőven erősebbek vagyunk, ami pont elég a győzelemhez (a MU 5 támadója sem ért sokat a tartalékos védelmünk ellen, mert középpályán viszont megettük őket), ráadásul ez a védelem sem olyan vészes. Egy poszton lehetünk gondban, de ha nem sérül meg senki, akkor a Maxwell, Milito, Puyol hármas elég minőségi. Főleg, hogy a másik oldalon Pereák futkosnak a védelemben. :)

Reméljük az Atleti hullámvasút nem ma kezd emelkedni... :) Ha a Getafe elleni meccs képét tudjuk hozni, és ők jó szokásukhoz híven nem bekkelnek ellenünk, akkor megismétlődhet a pár évvel ezelőtti 0-6 is.
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.13. 21:36:40

Csak sajnos a Real vezet, s nyerni fog!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.02.13. 21:05:33

azért madridista fórumon tudnak számolnixD idézek: "Mindenképp nyerni kell mert a Barca is legyozi az Atleticot akkor már 6 pont elonyuk lesz ha mi itt dontetlener hozzuk a meccset. :hmmm: Azírt egy utolso helyezettnél pontokat hagyni az bun.Megsemerem említeni azt hogy milyen játémkosokkal. :nemnem:" sztem ha ott ikszlesz(jólenne) akkor sztem nem 6 hanem 7 pont leszxD
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.13. 18:41:34

Fernando írta:Én tuti nem kezdetném Henry-t csak azért a szakállam dörzsölve, hogy hmm hát Henry az Henry. Nem. Semmivel nem érdemelte ki, azt hogy egy rangadón kezdő lehessen. Hajrá Pedro.
Gracias senor!
Ugyanígy gondolom.
Pedro a teljesítményével rászolgál arra, hogy kezdő legyen.
Ellenben Henrynak jelenleg csak a hírneve van meg.
A teljesítménye gyatra.
Legalábbis magához képest eléggé.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.13. 18:19:02

Én tuti nem kezdetném Henry-t csak azért a szakállam dörzsölve, hogy hmm hát Henry az Henry. Nem. Semmivel nem érdemelte ki, azt hogy egy rangadón kezdő lehessen. Hajrá Pedro.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MaiconvsDani
Barça C

2010.02.13. 18:17:40

Vedd már ki azt a nagy képet az aláírásodból!

Amúgy akkor már az biztos hogy Dalmau nem játszik így szerintem biztos hogy Muniesa fog majd lehetőséget kapni.
Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!Kép
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.13. 18:05:04

Már megint helytelenül írnak, és nem jók a csapatösszeállítások, előszür mindenki olvassa el a fórumot s csak utána írjon!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
levproff
Director del Fútbol

2010.02.13. 17:38:47

LM10 írta:Megvan a keret
Már egy ideje meg van. :)

aynas már fél 4 elött beírta. :P
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LM10
Director del Fútbol

2010.02.13. 17:36:43

Megvan a keret:

Valdés, Pinto, Bartra, Muniesa, Maxwell, Puyol, Milito, Keita, Xavi, Iniesta, Busquets, Jonathan, Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jeffren, Messi, Henry

Ez alapján:

--------------------V.V.-----------------

Maxwell-----Puyol-----Milito-----Keita--

------------------Busquets-------------

------------Xavi-----------Iniesta-----

Messi--------------Ibra----------Henry.

Pad: Pinto,Bartra,Muniesa,Jonathan,Jeffren,Pedro,Bojan.
ikida
Barça B

2010.02.13. 17:31:35

Az én kezdőm:
-------------Valdez------------

Maxwel-Puyol-Milito-Muniesa

-------------Busquets----------

-------Xavi--------Iniesta------

--Messi-----Ibra------Henry--

Henry betudna segiteni balszélen védekezni, sokszor visszaszokott menni, jobban mint Pedro. Később pedig mikor már kezünkben a meccs, jöhet Keita Iniesta helyett evvel is segitené a védekezést baloldalt.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.13. 17:18:14

MaiconvsDani írta:Én így állítanám fel de tuti hogy nem ez lesz:
-------------Valdés-----------------
Maxwell----Puyol----Milito----Muniesa
------------Busquest(lenézést lehet hogy rosszul írtam :) )--
-------Xavi---------Iniesta--------
Messi-------Bojan-------Henry-----
Szerintem Henry most már kaphatna lehetőséget és én mostmár Bojant is játszatnám mert nem is tudom mikor játszott utoljára.
Ez szép és jó, de a matracosokat illene komolyan venni.
Pláne, hogy kissé lyukas a védelem.
Szóval mindenképpen Ibrával kezdenék.
És én személy szerint Pedrot preferálom, de Henry ellen sincs kifogás.
MaiconvsDani
Barça C

2010.02.13. 16:59:14

Én így állítanám fel de tuti hogy nem ez lesz:
-------------Valdés-----------------
Maxwell----Puyol----Milito----Muniesa
------------Busquest(lenézést lehet hogy rosszul írtam :) )--
-------Xavi---------Iniesta--------
Messi-------Bojan-------Henry-----
Szerintem Henry most már kaphatna lehetőséget és én mostmár Bojant is játszatnám mert nem is tudom mikor játszott utoljára.
Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.02.13. 16:58:09

mvik írta:üdv. Szerintem Pep nem fog kockáztatni a mai meccsen és egyik fiatal sem lesz kezdő (bár én nagyra tartom mindet), szerintem Keitát fogja berakni balhátvédnek (tavaly is játszott már egyszer ott, és nem nyújtott rossz teljesítményt). Szerintem ez lesz a csapat: Valdés; Keita, Milito, Puyol, Maxwell; Busquets, Iniesta, Xavi; Henry, Ibra, Messi
Ma tuti nem fog kockáztatni, mert holnap játszunk. :) :wink:
Amúgy Henry nagyon remélem, hogy marad padon.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mvik
Jugador d'estrella

2010.02.13. 16:35:31

üdv. Szerintem Pep nem fog kockáztatni a mai meccsen és egyik fiatal sem lesz kezdő (bár én nagyra tartom mindet), szerintem Keitát fogja berakni balhátvédnek (tavaly is játszott már egyszer ott, és nem nyújtott rossz teljesítményt). Szerintem ez lesz a csapat: Valdés; Keita, Milito, Puyol, Maxwell; Busquets, Iniesta, Xavi; Henry, Ibra, Messi
mvik
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.13. 16:05:06

zola8787 írta:
Stevenny írta:1: Valdes nem Valdéz
2: Touré sérült :!:
3: Nem is tudom utoljára mikor volt ilyen a felállás, egy pár éve már 4-1-2-3 ( vagyis röviden 4-3-3 )
4: Lehetetlen dolog két fiatalt berakni a kezdőbe, általában csak az egyik van bent, de inkább egyik se
5: Szóval kezdj el informálódni :P
Úristen! Hát okoskodni azt tudtok :S Tourét nem tudtam, hogy sérült. ELNÉZÉST!! Valdest direkt írtam VALDÉZNEK, mert egyik sport klubos közvetítő így ejtette ki, és viccesnek találtam. És tudom, hogy nem így áll fel a Barca, de ÉN így állítanám fel. ENNYI. Bakker, Sztem ti a suliban ilyen kis visszahúzódó gyerekek vagytok, itthon meg kockák és bedumálók. Na mind1, hajrá Barca, ti meg pfff.
Minden pontban igaza van, úgyhogy nem tudom miért vagy felháborodva. :)
Valdés nevét jól ejtették sportklubon, csak írni nem így kell... Ha meg viccnek szánod, akkor azt szokás odaírni, úgyhogy ez gyenge kifogás.
A sérült játékosokkal illik tisztában lenni.
A felállással méginkább. :wink:

Ne abból indulj ki, hogy mindenki az iskolapadot koptatja, a személyiségét pedig pláne ne ítéld meg úgy, hogy nem is ismered!

varnagykrisztian írta:Holnap kemény mérkőzésünk lesz az Atletico ellen de a "lyukas" védelem ellenére szerintem minimum jók leszünk egy x-re is :!:
3 pont kell, nem döntetlen. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
aynas
Capitá del Barça

2010.02.13. 15:21:20

Atletico elleni keret

Valdés, Pinto
Bartra, Muniesa, Maxwell, Puyol, Milito
Keita, Xavi, Iniesta, Busquets, Jonathan
Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jeffren, Messi, Henry
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2010.02.13. 13:44:27

Holnap kemény mérkőzésünk lesz az Atletico ellen de a "lyukas" védelem ellenére szerintem minimum jók leszünk egy x-re is :!:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
zola8787
Director del Fútbol

2010.02.13. 13:36:15

Stevenny írta:
zola8787 írta:Leírom inkább a kezdőmet is:

---------------- Valdéz ----------------

Puyol --- Touré --- Milito --- Maxwell

---------------- Keita ------------------

Messi --------- Xavi ---------- Iniesta

--------- Bojan ---- Pedro -----------

Így van. Ibra és Henry padon.
Megpróbálnám elől a két fiatalt.
Szóval én mégegyszer kifejteném, hogy mennyi gond van!
1: Valdes nem Valdéz
2: Touré sérült :!:
3: Nem is tudom utoljára mikor volt ilyen a felállás, egy pár éve már 4-1-2-3 ( vagyis röviden 4-3-3 )
4: Lehetetlen dolog két fiatalt berakni a kezdőbe, általában csak az egyik van bent, de inkább egyik se
5: Szóval kezdj el informálódni :P
Úristen! Hát okoskodni azt tudtok :S Tourét nem tudtam, hogy sérült. ELNÉZÉST!! Valdest direkt írtam VALDÉZNEK, mert egyik sport klubos közvetítő így ejtette ki, és viccesnek találtam. És tudom, hogy nem így áll fel a Barca, de ÉN így állítanám fel. ENNYI. Bakker, Sztem ti a suliban ilyen kis visszahúzódó gyerekek vagytok, itthon meg kockák és bedumálók. Na mind1, hajrá Barca, ti meg pfff.
Lezárt