Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek szerint hülyeséget írtam?Saviola írta:Te kivel szemben nem vagy kritikus?Körülbelül egy kezemen meg tudom számolni.haze71 írta:Ha ő a világ legjobb jobbhátvédje, milyen a többi? Szerintem agyatlan. Futni, robotolni tud, de a többi... Nekem mindig is a bögyömben volt, és a tegnapi teljesítménye is a béka segge alatt volt. Szerintem nem volt 5 olyan meccse, mikor a sevillai formáját hozta. De lehet, hogy csak én vagyok vele szemben túl kritikus. Persze ha az ár-érték arányt nézem Csigával szemben...
Te kivel szemben nem vagy kritikus?Körülbelül egy kezemen meg tudom számolni.haze71 írta:Ha ő a világ legjobb jobbhátvédje, milyen a többi? Szerintem agyatlan. Futni, robotolni tud, de a többi... Nekem mindig is a bögyömben volt, és a tegnapi teljesítménye is a béka segge alatt volt. Szerintem nem volt 5 olyan meccse, mikor a sevillai formáját hozta. De lehet, hogy csak én vagyok vele szemben túl kritikus. Persze ha az ár-érték arányt nézem Csigával szemben...
Az összeset. De tegnap 2nél több jó beadása nem volt, de ahogy mondod remélem majd belejöntorrentkiller írta:Nem tudom hogy hány meccset láttál a tavalyi idényből, de szebbnél szebb beadásai voltak. Most tért vissza a sérüléséből, bele fog jönni nem kell aggódni.S.Agüero írta:Alves ha megtanulna beadni nagyon jó védő lenne. Így is jó volt de a beadásai nem az igaziak.
Nem tudom hogy hány meccset láttál a tavalyi idényből, de szebbnél szebb beadásai voltak. Most tért vissza a sérüléséből, bele fog jönni nem kell aggódni.S.Agüero írta:Alves ha megtanulna beadni nagyon jó védő lenne. Így is jó volt de a beadásai nem az igaziak.
Legyen így!Capon írta:Na de kár is beszélni róla elmehet majd 35 évesen.
ÁmenMaxsteel666 írta: ELKÉPZELHETETLEN (Még akkor se, ha idén már nyernénk semmit)
Majd elmegy 6-7-8 év múlva levezetni Brazíliába vagy Amerikába! Addig meg nyeri tovább a trófeákat meg az egyéni címeket!