Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Toldo a fénykorát 2003/04 szezonban érte el .....most már csak egy "csíra" --1.szamu kapus Julio Cesar, akit mar emlitettel- nem egyszer mentette meg az Intert a vereségtől ... szerk.: a bl-ben most az inter kiesik....LG írta:Ez igaz, Julio Cesar nagyszerű kapus, nem 1x mentette meg már a csapatot a bravúrjaival. Toldo meg már nem mai gyerek, meg ki tudja milyen formában van. Bár korábban ő is nagy kapus volt, így lehet, h nem lenne vele gond, de nyugodtabb lennék, h a Cesar kezdene.Fernando írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... usa_-32594
Ez komoly érvágás lenne. Szerintem így sem az Inter az abszolút esélyes a párharc megnyerésére.
Ez igaz, Julio Cesar nagyszerű kapus, nem 1x mentette meg már a csapatot a bravúrjaival. Toldo meg már nem mai gyerek, meg ki tudja milyen formában van. Bár korábban ő is nagy kapus volt, így lehet, h nem lenne vele gond, de nyugodtabb lennék, h a Cesar kezdene.Fernando írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... usa_-32594
Ez komoly érvágás lenne. Szerintem így sem az Inter az abszolút esélyes a párharc megnyerésére.
meglehet, de a Porto nem adja olcsón a bőrétCFirpo3 írta:A bíró azért szépen beállt Campbell elé a szabadrúgás elvégzésekor.![]()
de szerintem nem kell ezen rágódni, mert még simán meglehet a továbbjutás az Arsenalnak.
Én továbbra is úgy látom, hogy hozzáért. Amikor oldalról mutatják, lehet látni, hogy felgyorsul a labda, ami csak úgy lehetséges, ha hozzáért... A másik, hogy igaz, hogy rossz helyen állt a bíró, de senki nem mondta Campbell-nek, hogy temesse az arcát a kezébe, és lamentáljon ott egy percig...LG írta: Ez a videó valóban azt bizonyítja, h nem ért bele Campbell. Meg amit csinált a bíró a szabadrúgás előtt...hát, respekt a játékosoknak, h léptek a szájába, én egy ilyen helyzetben nem maradnék nyugodt, az biztos.
Ez a videó valóban azt bizonyítja, h nem ért bele Campbell. Meg amit csinált a bíró a szabadrúgás előtt...hát, respekt a játékosoknak, h nem léptek a szájába, én egy ilyen helyzetben nem maradnék nyugodt, az biztos.levproff írta:LoL!miihii írta:Összefoglaló Az első baki 3:30nál,az ominózus szabadrúgás pedig a 10. percnél található.
Mekkora kamu gól a második Porto gól.![]()
Sok embertől hallotam, aki látta a meccset, hogy Campbell hozzá sem ért a labdához.De ezt nem tudtam biztosra, mert ilyen szögből még nem láttam az esetet.
Az meg egy külön vicc, hogy a bíró akadályozta azt, hogy Campbell megakadályozza a gyors szabadrúgás elvégzést.
Mondjuk Vermaelen óriásit hibázott, Fabianskival együt.
ezeket a klubbvezetőket annyira imádom .....
LoL!miihii írta:Összefoglaló Az első baki 3:30nál,az ominózus szabadrúgás pedig a 10. percnél található.
Sztem érdemes megnézni egy összefoglalót,mert nem mindennapi találatokat ért el a PortoMichaaBee írta:
A tegnapi gólhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem láttam, de most hiszek a játékvezetőnknek.![]()
de bizony hazaadás! kis koromba játszottunk így mi is, h a kapus ha lábbal hozzáér, felveheti, de valójában nincs ígysjd írta: 2. Nem tudom, h jól mondom-e, de ha a kapus azután fogja meg a labdát, h lábbal hozzáért, akkor az nem hazaadás
1. Ezt Wengerrel beszéld megszajko írta:Az van, hogy venni kéne már egy értelmes kapust!
Tö...m tele van már Fabianskival meg Almuniával...
Szerinted egy normális kapus felveszi a labdát?
A te hozzászólásodat vártam már, most már egyértelmű, hogy szabályos gólt lőtt a Porto.Etooka írta:A Porto 2. gólja teljesen szabályos volt, ha a játékos nem kéri a sípszót, akkor elvégezheti azonnal.