Lionel85 írta:Juninho és Riquelme tudott szépeket lőni, mégsem kaptak a góljaik nevet. Ez a CR-marketing része, hamarosan jönnek az ilyen "Tomahawk" nevű termékek, stb.

Minden erről szól. Junit akkor sem homályosíthatja el:
http://www.youtube.com/watch?v=dU0RPdsOniA
Nekem a kedvenc Juninho szabadrúgásaim azok, amelyek váratlanul lecsapódnak a kapus előtt, ezáltal vállnak védhetetlenné. Ilyeneket csak tőle láttam, neki is egyedi a lövőtechnikája. Emellett ha jól emlékszem, vmelyik régebbi Lyon meccsen azt mondta a kommentátor, h több mint 30 szabadrúgásgólt szerzett csak a Lyonban. Nem semmi!!!!
Beckhamnak állítólag hibás a lába, ezért tudja úgy megcsavarni a labdákat. Neki is fantasztikus a lövőtechnikája.
Roberto Carlos nem annyira technikásan lövi, inkább megbikázza, de olyan erővel, h ha kaput talál, akkor védhetetlen, ha meg a kapusba lövi, akkor életveszélyes. Egyszer Oli Kahn-t igencsak megcsöcsörészte
Amúgy vkit még senki nem említett meg, pedig sztem ő is a legjobb szabadrúgáslövők között van.
Rivaldo 
Laposan a sorfal alatt, vagy a felső sarokba bebombázva...
Ronaldinho meg akármilyen hatalmas játékos is, ebben a műfajban nem tartom a legjobbak között. Bár szerzett szabadrúgásgólokat, 1-2 legendásat is, de sztem ő nem volt olyan nagy százalékban eredményes, mint pl. Juninho v. Rivaldo. A Barcában szinte minden szabadot ő lőtt, volt úgy meccsenként 4-5-t kiváló helyről. Ahhoz képest sztem olyan eredményes nem volt belőlük.
Ezek akiket én láttam, és nagy szabadrúgáslövők. De pl. Platiniről láttam régebbi felvételeket, amikből arra lehet következtetni, h ő is hatalmas mestere a pontrúgásoknak. És még biztos voltak sokan mások is.
Ami Ronaldo-t illeti: Ő is nagyon jó szabilövő, napjainkban talán a legjobb, és még nagyon fiatal. Ha még tovább fejlődik ott lehet ezen a téren a legjobbak között. Emiatt nekem nincs is ellenvetésem, ha szabadrúgásait el akarják nevezni. Annyira nem nagy dolog, amennyire itt páran összefossák magukat tőle. Már elnézést a kifejezéséért, de sajnos pár emberen azt látom, h akármilyen Madriddal kapcsolatos hírbe belekötnek, felháborodnak rajta, ugranak az alkalomra, h szapulhassák a Madridot. Ugyanúgy minden madridista hsz-ba próbálnak belekötni.