Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg, már Dominique D'Onofrio az edzőjük. Akkor viszont FUCK LIEGEFernando írta:Akkor keress új csapatot akinek szurkolhatsz. Úgy tudom már nem ő, de ha tévedek bocsánat.madmushroom írta:Bölöni még a Liege edzője?(vagy keverem?) Mert ha igen akkor innentől nekik szurkolok
Akkor keress új csapatot akinek szurkolhatsz. Úgy tudom már nem ő, de ha tévedek bocsánat.madmushroom írta:Bölöni még a Liege edzője?(vagy keverem?) Mert ha igen akkor innentől nekik szurkolok
Érdekes párosítások. Hatalmas meccsek vannak kilátásba. A Legnagyobb szerintem a Benfica-Marseille lesz. Kár, hogy nem ez a két csapat játssza a döntőt. Tippek: Hamburg, Kazany, Atma, Marseille, Pana, Lille, Juve, Valencia.Barcaman14 írta: Hamburg-Anderlecht
Kazany-Wolfsburg
Atletico-Sporting
Benfica-Marseille
Pana-S.Liege
Lille-Liverpool
Juve-Fulham
Valencia-W.Bremen
Voltak tegnap meglepetések ahogy már Te is irtad. A Romáról és a Shaktarról én sem gondoltam volna, h kiesik.Barcaman14 írta: Nyolcaddöntők:
Hamburg-Anderlecht
Kazany-Wolfsburg
Atletico-Sporting
Benfica-Marseille
Pana-S.Liege
Lille-Liverpool
Juve-Fulham
Valencia-W.Bremen
Ha jól láttam, jól láttad.kennyke04 írta:PSV meccsen, jól láttam itt a végén, hogy az egyik csávó szájába, ott volt a mariska?vagy csak nagyon összeharapta a füstszűrőt
Gerák továbbmentek, Juhászék tovább mentek.Leomessi14 írta:Huuu emberek nagyon izgalmasra sikeredett ez az Europa Liga!
Olyannyira,hogy mar azt se tudom,hogy ki all tovabbjutasra es ki nem.Ha vege van a meccseknek akkor valakinek ha van kedve es ideje irhatna egy osszefoglalot!
Wayne Rooney-san?fcbarca0827 írta:Az 57. percben szabálytalan volt, sárgát kapott. Ráordított a bíróra, hogy WHY!!!???, miközben meg is lökte egy kicsit. Egyből villant a 2. sárga...ge3yra írta:valaki nem tudja miért nyomták ki dzsudzsit?
Az 57. percben szabálytalan volt, sárgát kapott. Ráordított a bíróra, hogy WHY!!!???, miközben meg is lökte egy kicsit. Egyből villant a 2. sárga...ge3yra írta:valaki nem tudja miért nyomták ki dzsudzsit?
Én bízok benned, hogy még így is bejön!fcbarca0827 írta:Roma, úgyis megfordítja. Ebben, most én vagyok annyira biztos, mint te múltkor az Anderlechtben!levproff írta:Na Roma..
Shaktar-Fulham kapuralövések: 9-1.. erre 0-1..
szerk.: 1:3, kell nekem megszólalnom...
Roma, úgyis megfordítja. Ebben, most én vagyok annyira biztos, mint te múltkor az Anderlechtben!levproff írta:Na Roma..
fcbarca0827 írta: És, mind eközben vezet a Fulham is. 2 góllal is csak hosszabbításra állna a Sáktár. Szurkolok Geráéknak. Szurkolok a magyar csapatoknak. Eddig, mind jól áll.
Na jól van, "Hávié" eldöntötte a továbbjutást.kanty írta:Unirea Urziceni-Liverpool 1-0
![]()
![]()
24 perc után hosszabitásra áll a párharc, de nem hinném, h a Liverpool kiesne.