Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem csak neked...Fecooo írta:kezd nagyon elegem lenni Yaya mellőzéséből...
Igen!S.Agüero írta:Ez már hivatalosnahjolvan írta:fennt a kezdő..sergi kezd:/ meg pedro..a többit vágjátok!
levproff írta:Ha ez lenne a hivatalos, nagyon örülnék neki!lluisllach89 írta:Goal.com alapján: VV-Alves, Puyol, Piqué, Maxwell- Busi, Xavi, Iniesta- Messi, Ibra és Henry..
Meg Touret.....Fernando írta:PEDRO-t a kezdőbe! Petícióó!
Ha ez lenne a hivatalos, nagyon örülnék neki!lluisllach89 írta:Goal.com alapján: VV-Alves, Puyol, Piqué, Maxwell- Busi, Xavi, Iniesta- Messi, Ibra és Henry..
Hát ritkán találják telibe, de most nagy esély van rá. Talán Touré helyett Busquets fog játszani, max ennyi.Gali írta:A MundoDeportivo.es szerint a várható kezdő 11 a következő:
Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Touré, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi és Ibrahimovic.
Remélem sem a játékban, sem az eredményben nem fogunk csalódni.
Biztos győzelmet várok.
Bocsi, de az előbb említett Malaga elleni kezdőcsapat nem a hivatalos verzió, hanem az MD.es-t "olvasók" által kívánatosnak vélt kezdő 11.Gali írta:A MundoDeportivo.es szerint a várható kezdő 11 a következő:
Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Touré, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi és Ibrahimovic.
Biztos győzelmet várok.
messi1996 írta:Mikorra várható a hivatalos kezdő?
Pár sorral lejjebb pont erre a kezdőre vágytam, úgyhogy remélem valóban ez lesz ma esteGali írta:A MundoDeportivo.es szerint a várható kezdő 11 a következő:
Biztos győzelmet várok.
Szerintem pont az általad leírtak miatt pont nem Henry fog kezdeni, hanem a Pedro-Bojan kettős közül valaki. Sokkal nagyobb dinamika van bennük. Máig nem értem, hogy Bojan miért nem kap lehetőséget. Főleg a Tenerife elleni meccs után, mert még mondani sem lehet, hogy nem biznyított, amikor lehetőséget kapott. Én ma tuti a Messi-Ibra-Bojan 3-ast kezdetném. Messi ugye alap, hogy dob a játékon, Bojan meg a behúzásaival Xaviéknak végre "komoly munkát adna" - Pedro és Bojan jobb a szélen ezen a téren, mint Henry véleményem szerint. És akkor Ibra is kicsit néha pár méterrel hátrább húzódhatna, hogy ne a sűrűben kelljen állnia, mert ahogy elnéztem a régebbi góljait, szerintem az a fő baj vele, hogy nincs területe, és nem tudja ezáltal kamatoztatni a képességeit - a szezon elején azért megoldotta valahogy... De mivel egy - vitathatatlanul nagy - zseni, szerintem MAX jövő szezonra ezt is meg fogja oldani - mármint, hogy hogyan kezelje...LM10 írta:Mára:
------------------------V.V.------------------------------------
Alves------------Puyol---------Piqué---------Maxwell---
-------------------------Busquets-------------------
--------------------Xavi------------Iniesta--------
Messi-----------------------Ibra---------------Henry
Jelentős javulást várok mától. Főleg a Pep interjú után. Egyből a tavaly szezon előtti Guardiola jutott róla eszembe a fiatal, de kemény kezű edző. Remélem sikerült összekapnia a bandát mára.