Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit is írtál?Enrique írta:Boldog szülinapot Xavi!Xavi írta:Felic Aniversari, XAVI!!!25
![]()
Ja és szülinapod alkalmából kisebbre vehetnéd az aláírást... Csak 1 pöttyöt...
!Barca meccsek gól illetve összefoglaló videói
Enrique
Elküldve: 2005.08.14. 11:16:55 Téma: Barca meccsek gól illetve összefoglaló videói
én voltam a gyorsabb bí-bí-bí.
Még 1 ilyen és BANNOLLAK!!
Amúgy meg köszi Xavi, nagy vagy
Kösz szépen, ami meg még nagyobb lámpalázzal tölt el: még az úgymond "friss" barátnőm is ott lesz a "lelátón".Enrique írta:Te is?Mr. Master írta:Emberek, holnap megyek először edzésre több, mint egy év kihagyás után! Már úgy váűrom, mint egy szűz kislány az első alkalmat! Istenkirály!
MaXi is most volt. Neki is hajráztunk, neked is most.![]()
Mindent agggyá' beléje' majd!
Te is?Mr. Master írta:Emberek, holnap megyek először edzésre több, mint egy év kihagyás után! Már úgy váűrom, mint egy szűz kislány az első alkalmat! Istenkirály!
Egyik sem.Rivaldinho írta:és ki a kedvenc csapatod Angliában?
Jó majd egy hónap múlva már sokkal jobb lesz az oldal.Rivaldinho írta:ok csak mér ilyen néven vagytok? mér nem valami másikon úgy könnyebb lenne "híveket szerezni" a másik pedig a cikkírás elég tré ha a desing-t nem nézzük ( az jó )
csak szólok hogy most indult és ha minden igaz két hét múlva már leszünk legalább 40-50-en.És még nem is reklámoztuk az oldalt.....Nagyon jó kis oldal lesz.Rivaldinho írta:személyszerint arra gondolok hogy minősíti azt az oldalt hogy te ( kifestő) modi lettél! de ez csak az én véleményem és lehet h beindul!
köszönöm szépen!Vito írta:me too!Boixos írta:öcsém, ha ez megnyugtat, én szurkolok! sok sikert!
Boixosnak!Rivaldinho írta:ha megkérdezhetem kinek (vagy kinek volt) az a tartózkodási helye hogy: Ahol tartózkodom, mert Kifestő mint egy kis majom! ( ahol modi lett ) leutánozta azt!![]()
![]()
Ezt én is olvastam!!!Charlie írta:Te szerkeszted a cikkeket?Kitfisto írta:ja: www.gogunners.atw.hu na most jó.![]()
"Alexander Song az ágyúsokhoz kölcsönbe jött az ágyúsokhoz. "
C.