Élő közvetítések 09/10
Gyerünk meg kell mutatni , hogy mit tudunk! Visca!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Jó szurkolást kívánok mindenkinek!
A meccs közben már nem tudok online értekezést folyatani...
Remélem meglesz a meccs, nagy arányú győzelemre azért nem számítok, egy izzadós, gyomorremegtetős 90 perc utáni 2-1et mondanék...

Remélem meglesz a meccs, nagy arányú győzelemre azért nem számítok, egy izzadós, gyomorremegtetős 90 perc utáni 2-1et mondanék...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Villa nem kezd, egy nagy veszélyforrás kilőve, de ettől még nehéz meccsnek ígérkezik.
Visca
Nyerni kell

Visca

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Barcelona: Valdés; Dani Alvés, Piqué, Milito, Maxwell; Iniesta, Xavi, Busquets; Pedro, Messi, Bojan
Valencia: Cesar; Miguel, Maduro, Dealbert, Bruno; Pablo, Ever, Albelda, Jordi Alba; Silva, Dominguez
Villa nem kezdő, ez nekünk nagyon jó hír! HARCRA FEL, GYŐZNI KELL!
sztem elég tartalékos az ellenfél... ezt ki kell használni!
Valencia: Cesar; Miguel, Maduro, Dealbert, Bruno; Pablo, Ever, Albelda, Jordi Alba; Silva, Dominguez
Villa nem kezdő, ez nekünk nagyon jó hír! HARCRA FEL, GYŐZNI KELL!
sztem elég tartalékos az ellenfél... ezt ki kell használni!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Valdés; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Bojan y Pedro.
A Valenciáét még nem tudom de nem is fontos.Bárhogy állnak fel verni kell őket.Ennek a támadó triónak nagyon örülök,amikor velük álltunk fel akkor nagyon tetszett a focink szóval most is látványos játékot várok és gólokat.Mindhármuktól egyet legalább.
Jó szurkolást mindenkinek!
A Valenciáét még nem tudom de nem is fontos.Bárhogy állnak fel verni kell őket.Ennek a támadó triónak nagyon örülök,amikor velük álltunk fel akkor nagyon tetszett a focink szóval most is látványos játékot várok és gólokat.Mindhármuktól egyet legalább.

Jó szurkolást mindenkinek!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
nem kicsit nagyonReplay írta:Elszórakoztuk.
Messi azért ha passzolt volna.
4 meccs alatt 5 pontot adtunk le, zsír...
4 meccs alatt 5 pontot adtunk le, zsír...
Elszórakoztuk.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem azt mondtam hogy most cseréljen,hanem a 70-80. percekben kellett volna frissíteni,próbálkozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Puyol, Iniesta, Ibra ma 0
Ez iksz!A real nyer 2-3 góllal így aztán télleg komolya bajnokság!Hajrá fiúk ennél kicsit több kell a cimvédéshez, de még mi vagyunk az elsők:)
Még min 3 hét!A legjobb formában lévő játékosunk sérült le sajnosZozzy 5 írta:abidal sérült vagy mi van már vele? ez a maxwell inkább középpályára való, mint védőnek..
- csababarca
De Pepnél ez is kockázat úgy tűnik,mert nem cserél,soha nem cserél,csak a 8X. percekben.danko94 írta:DE nem is h kockázat kéne, hanem frissítés. Nem egy védőt kéne lekapni, hanem pl Pedro-t v Iniestát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.03.06. 22:02:33-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ő is nyerni akar, de szerinted mostmár mi értelme lenne cserélni??????csababarca írta:Ne is cserélj Pep,jó ez az iksz a világlegjobbja Almeria ellen.![]()
Hihetetlen hogy nem akar/mer kockázatot vállani.
"Kockázat nélkül nincs győzelem"
Fel se veszi a ritmust aki bejön!Ha cserélnük akkor mina 75ik percig.Még a cipőfüzőjét se tudná bekötni senki ha most becserélnék
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
sztem bízd oda edzőbácsababarca írta:Ne is cserélj Pep,jó ez az iksz a világlegjobbja Almeria ellen.![]()

- Primitive
- Entrenador del Barça
90. percbe hova cseréljen? Miért szakítsa meg a folytonosságot a meccsen?csababarca írta:Ne is cserélj Pep,jó ez az iksz a világlegjobbja Almeria ellen.![]()

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Undorító ez az időhúzós színészkedős sz.r... 

- csababarca
4perc.
Ebből a 4 percből 3at fog állni a játék!
Ezt most közlöm.
Ebből a 4 percből 3at fog állni a játék!
Ezt most közlöm.
- danko94
- Entrenador del Barça
DE nem is h kockázat kéne, hanem frissítés. Nem egy védőt kéne lekapni, hanem pl Pedro-t v Iniestát!csababarca írta:Ne is cserélj Pep,jó ez az iksz a világlegjobbja Almeria ellen.![]()
- csababarca
Ne is cserélj Pep,jó ez az iksz a világlegjobbja Almeria ellen.

Maxwell nagy bugyit kapott....Lol MBAMI nem egy rossz focista