Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:
Marquez már a fiát is a padra viszi magával? vagy kié az a gyerek? :DD
A 3 fiatal kizárva, Titire meg nem hasonlít :
Arra gonoldsz amikor ilyen furcsán próbálta meg fedezni a labdát, és a védő a labda helyett Ibra' achillesét találta el?Bányász írta:A másik meg egy elmaradt tizi.Mert sztem járt volna egy.De nem azért amit Pep reklamált meg amit a stúdióban elemeztek hanem én konkrétan arra az esetre gondolok ami után Ibra fogta is a bokáját,még az első félidőben.Egyetlen egy visszajátszás volt az esetről és sztem olyan kőkeményen elrúgták a lábát,h csak na.
Nos most úgyvan, hogy a Real vezet mert MÉG a gólkülönbség számit. az el clásico után ha elverjük őket 6-2re megint akkor mindegy a gk mert első az egymáselleni eredmény, de ha neadjisten 1-0ra kapunk ki akkor a gk számit.Colos írta:Már korábban kérdeztem, de mindig elfelejtem (nézzétek el nekem!): Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, ugye? Aztán? Gólkülönbség, több győzelem? Hogy van ez?
leírtam a véleményem a meccsről a cikk után ,Guardiola bénaságáról is most csak azért írok ide, mert szerintem Yaya Touré tegnap rendkivül indiszponáltan játszott a cseréje jogos volt!Fecooo írta:értékelésem:
Messi is SIMPLY the BEST, kérdés nélkül... Zlatan végre csinált vmi hasznosat is, kiállíttatta magát, legalább így lehetőséget kapnak mások...Puyol sajnos nem volt formában tegnap, de neki elnézem, mert nem kb 10-20 meccsenként 1-2 ilyen teljesítmény "jön össze". Milito zseniális, stabil, kitűnő alternatíva a védelem tengelyében akár Puyol, akár Piqué hiányában, így azonnal elérakni egy szerződéshosszabbítást, csiga meg mehet, amerre lát! Maxwell-lel nincs gond, hozza a jó közepes átlagot...
középpálya: már lassan ott tartunk, h Xavinak nem Ini, hanem Messi a játszótársa, azaz egy jobbszélsőből majdhogynem támadóközéppályás lett, a tkp-ből meg használhatatlan balszélső...két zseni idegen poszton, hatalmas hiba!!!(más kérdés, h az argentin akkora ZSENI, h még így is hatékony....) Dani sajnos nagyon egyedül van Messi hiányában, így az ő játéka szintén vesztett hatékonyságából. VV továbbra is nagyon jól véd, Pedro szintén elfogadhatót nyújtott.
a CSAPAT: 91. percben hátul adogattak... bazmegoltam elég hangosan, maradjunk annyiban... öröm az ürömben, h ez pont olyan teljesítmény, ami könnyedén "javítható", amennyiben végre visszatérnénk a jól bevált 4-3-3-ra a mostani 4-3-1-2-ről...
a másik bicskanyitogató dolog: végülis minek cserélni, hiszen vezettünk vagy 4 góllal..vagy nem??? csak én vettem észre, h amennyiben Sergi nem kezdő, akkor 99%, h ő lesz az egyik becserélt játékos? tegnap hátrányban voltunk erre csak őt hozatta be(hiszen Pep már nem volt a padon...) ha ez így megy tovább, akkor Touré el fog menni és ez az egyik legnagyobb blama lesz a Laporta-érában... Sergi a Mester kedvence, ez 100%!
attól tartok Pep-ből sose lesz "profi" tréner, mert hiába tagadja, ő mindig az érzéseire hallgat, a józan ész ellenére is... elküldte Samut, mert nem tetszett neki a viselkedése? Zlatan mit művelt az elmúlt hónapokban(egész 2010-ben...)? Yaya Touré 2 éven keresztül méltán rászolgált a "szikla" becenévre, erre jegelte őt Pep egész ősszel, és Sergit játszatta... akkor sorolom a "megérzése" szerinti rossz igazolásokat: Cáceres(neki esélyt se adott...),Hleb, csiga(rémálom...) Henrique,Keirrison...tisztelem, becsülöm Pep-et, de kezd sok lenni belőle... az ő makacsságának a csapat ihatja meg a levét... Forca Barca
(elnézést, h ilyen hosszú lett)
nem összehasonlítani akarom mert tudom h nem lehet csak azt nem értem h tudtak egy év alatt ilyen játékbeli gyengülést felmutatni a srácok...kanty írta:A tavalyi és az idei szezon összehasonlitását már ideje lenne elfelejteni, mert az nyilvánvaló, h a tavalyi egy minden téren tökéletes szezon volt. Tavaly minden egyben volt, ment a játék, helyenkét szerencsénk is volt.
Számomra már a szezon előtt nyilvánvaló volt, h azt a szintet amit az elöző szezonban hoztunk azt nem tudjuk produkálni idén. Nem azért mert nem elég motiváltak a játékosok vagy mert elfelejtettek volna focizni, egyszerűen lehetetlen, h megint minden annyira összejöjjön, mint egy éve.
Ettől még meglehet a bajnokség és a BL is, csak más játékkal más körülmények között.
A tavalyi és az idei szezon összehasonlitását már ideje lenne elfelejteni, mert az nyilvánvaló, h a tavalyi egy minden téren tökéletes szezon volt. Tavaly minden egyben volt, ment a játék, helyenkét szerencsénk is volt.currahee írta:az a baj ezzel a hullámvölgy dologgal hogy ez már idény eleje óta tart.. kicsit túlzás ez de ha az egész eddigi idényt nézzük egyáltalán nem olyan a játék mint tavaly volt; sőt még csak megközelíteni is csak egy-két meccsen sikerült azt.
Most hogy mondod ez igaz. De nem hiszem hogy olyan drasztikus volna a visszaesés, ha már eddig idén kínnal is, de 3 kupát nyertünkLM10 írta:De amúgy azt nem értem, hogy amelyik csapat megnyeri a BL-t, akkor annak mért lesz sokkal rosszabb a következő szezonja??És nem csak mi( 2006 után Barca, 2007 után Milan, 2008 után a MU sem volt az igazi). Ez van most is velünk. Nem is hasonlítunk a tavalyira.