Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.08. 16:04:17

Sanama írta:Kép

Marquez már a fiát is a padra viszi magával? vagy kié az a gyerek? :DD

A 3 fiatal kizárva, Titire meg nem hasonlít : :lol:

Hát ez elképesztően jó kép. Nagyon aranyos a kiskölyök. Bírják Titék is látszik rajtuk :)
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.08. 16:03:46

Én ezt a vereséggel felérő döntetelent Pep nyakába varrom. Először is milyen edző az aki nem tud egy több szezon óta fennálló problémával valamit is kezdeni. Gondolok itt a válogatott meccsek utáni szignifikánsan rosszabb eredményekre. Megpróbálhatná ilyenkor a nem válogatottakat játszatni, vagy bármi mást csak cselekedjen.

Aztán a kezdőcsapat azzal nincs is bajom, egyedül Pedroba lehetne belekötni, dehát benne vana fiúbana gól, szóval érthető. Azonban a játékrendszer amibe felküldte őket siralamas volt. Pedro jobbszélső, Messi Zlatan mögött árnyékék, baloldalon Iniesta próbált két embernek való területet bejátszani.
Több probléma is van ezzel. A 'Messi középen' című előadás egyszer jött be, anno még a 6-2 es Classicon, csakhogy ott az ellenfél akart is focizni, míg ezek a meccsek 0-0-ról indulnak és a kiscsapatok a 16os vonalán embererdőt húznak fel. Messi számtalanszor vezeti beléjük vagy adogatunk a faluk elött. (És ugye hol maradnak így a tavalyi legendás Messi-Dani jobboldali akciók...)
A középpályásainkra mintha rá lenne szólva, hogy nehogy lőjetek, ami teljesen irreális, midnen más élcsapat üresen 20ról már alap, hogy tüzel. Még akkor is ha az egyikük olyan botrányosan rossz lövő, mint Iniesta, de elöbb utóbb akkor is ki kellene lépniük a lövőcselre a védőknek.
És mivel ugye Iniesta feljebb került minimum egy fél poszttal, ezért a labdakihozatalaink sokkal nehézkesebbek lettek, támadásépítésünk a védők passzolgatásából állt.

Nekünk van a világon a legjobb középpályánk, ha egészséges mindenki, jó lenne együtt is játszatani őket.
A meccselés szintén probléma még Pepnek. Mondjuk nehéz is a lelátóról, de erről ő tehet. A cserék ugyanis arra vannak, hogy kihasználják őket. Lehet, hogy az a legjobb 11, aki fent van, de a friss erő új motivációt is hoz, a játékosok fújnak egyet, átgondolják mit kell még csinálniuk a meccsen. Pedro látványos láthatatlansága (hogy képzavarral éljek) szerintem mindenkinek feltünt.

Végezetül pedig a kisszögletek. Sírva fakadok minden egyes alkalomnál mikor előrekocognak a jól fejelő játékosaink - ugyanis már vannak- és ahelyett jön egy kis szöglet amiből felállunk ,mint egy nátlagos támadáshoz, a különbség csak az, h másfélszer annyi ember van a 16oson belül mint máskor, illetve szélen se lehet mögéjük kerülni tekintve, h már alapvonalon vannak. Könyörögöm Piqué, Marquez, Puyol, Touré, Ibra,Keita és egy csomó szemfüles kicsi várja bent, hát íveljék be!

Bocs, a hosszú hszért, csak már régóta érlelődik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menczel 2010.03.08. 16:04:30-kor.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.03.08. 15:37:01

Üdv mindenkinek! Hétvégén legénybúcsún voltam, de a pubba ahol ittunk volt szerencsére tévé, így végignézhettem a Barca és a Madrid meccset is! A Barca x után úgy örültem a Sevilla góloknak, erre Madrid a hosszabbításban begyötörte a győztes gólt! Kikészültem...
Nem csak a tegnapi meccs miatt, hanem az elmúlt időszakra irhatom azt, hogy míg a Madrid úgy fut ki a pályára, hogy "győzni kell", mi meg úgy, hogy "majd győzünk"! Lehet 70%ban birtokoljuk a labdát, de nem érzem az átütőerőt a csapatban. Sokszor lassú, komótos és ritmustalan a játékunk! Lehet a végén nyerünk 3-4 góllal, de akkor sem az igazi. Az hogy nem olyan látványos és tökéletes a játékunk, mint tavaly az oké, de nekem tűz, a mindenáron győzni akarás hiányzik a legjobban.
Sergi biztos, hogy Pep kedvence, de Toure sokkal jobb nála - még akkor is ha szombaton nem ment neki! Remélem a Valencia ellen Bojan jól fog szerepelni és kiszorítja a következő meccseken Ibrát! Nagyon 0 a játéka, holott az Interben klasszis támadó volt. Lehet hülyeséget mondok, de lehet ebben is ludas Pep, mert rossz taktikával küldi pályára. Zlatan rohadt technikás, erős és jól cselez, de a fő erénye a gólérzékenység! Nálam top 5ben van ebben a kategóriában! Szerintem az vele a baj, hogy nagyon részt szeretne venni a csapatjátékban. Ha minden egyes olyan szituációban, mikor kapura törhet vagy lőhet, a lövést választaná - és nem a visszahúzom, megfordulok, cselezgetek, visszapasszolok, centerezek... - akkor 20 gólnál tartana az idényben! Ő egy kíméletlen gólvágó, azt kéne vele csináltatni, amit tud. Lehet én látom ezt a dolgot rosszul, de az Interbe nullszögből, 30 méterről is lövöldözött, és rengeteg gólt szrzett!
Mindenesetre kell majd venni egy-két játékost a nyáron, de nem zsákbamacskákat, hanem kész játékosokat!
adam_1519
Jugador del Barça

2010.03.08. 13:07:20

Egyértelmű hogy változtatni kell és legfő képp Pepnek mert ez nem mehet így tovább mert akkor a Real nagyon elfog huzni és mi mehetünk utánuk.
-Tourét kéne játszatni Busquets helyett mert különben Yaya tesója után megy
-Iniestát nem szélen kéne eröltetni mert így megbontja Xavi-Iniesta középpályát
-Messit is középen erölteti nem szélen így a csodálatos jobb oldalt is megbontja
-nem értem miért kellett Eto'o-t elcserélni Ibrára ugy hogy még mi fizettünk
-----nem mozog
-----nem lehet lyukba berúgni neki a labdát mint Eto'o-nak
-----sokkal lassabb lett a játékunk
-azt se tudom miért nem játszatja Bojant mert amkior ő játszott 2 meccsen kezdöként adott 5 gólpasszt
-lehet hogy Pedro rugdossa a gólokat de az ő játékával is sokkal lassabb a játék
-Xavi se olyan jó mint tavaly ugy tünik mint ha elfelejtett volna felpaszt adni
xavi35
Barça C

2010.03.08. 12:05:16

Sziasztok. van eladó 1 db Barca-Valencia meccsbelépőm azon az áron amin vettem. 52EUR
Ha valakit érdekel:
06202095214 Béger István
Stevenny
Jugador del Barça

2010.03.07. 21:42:33

A tegnapi meccs nagyon sz*r volt! Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro és Puyol pocsék teljesítményt nyújtott. Komoly változások kellenek, TAKTIKAILAG!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.07. 18:37:50

Kép

Marquez már a fiát is a padra viszi magával? vagy kié az a gyerek? :DD

A 3 fiatal kizárva, Titire meg nem hasonlít : :lol:
levproff
Director del Fútbol

2010.03.07. 18:02:29

Bányász írta:A másik meg egy elmaradt tizi. :lol: Mert sztem járt volna egy.De nem azért amit Pep reklamált meg amit a stúdióban elemeztek hanem én konkrétan arra az esetre gondolok ami után Ibra fogta is a bokáját,még az első félidőben.Egyetlen egy visszajátszás volt az esetről és sztem olyan kőkeményen elrúgták a lábát,h csak na.
Arra gonoldsz amikor ilyen furcsán próbálta meg fedezni a labdát, és a védő a labda helyett Ibra' achillesét találta el? :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.07. 17:55:49

Két dolgot jegyeznék meg a meccsel kapcsolatban.

Szerintem Messi gyengén játszott...de semmiképp se jól.

A másik meg egy elmaradt tizi. :lol: Mert sztem járt volna egy.De nem azért amit Pep reklamált meg amit a stúdióban elemeztek hanem én konkrétan arra az esetre gondolok ami után Ibra fogta is a bokáját,még az első félidőben.Egyetlen egy visszajátszás volt az esetről és sztem olyan kőkeményen elrúgták a lábát,h csak na.

Na de ezt csak úgy megjegyeztem.Nem fontos igazából mert ilyen dolgok nélkül is hozni kellett volna a meccset.Azzal együtt,h számítottam valami hasonlóra.

Mindegy gond egy szál se.Továbbra is biztos vagyok a bajnoki címben. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.07. 16:28:05

Hála az istennek, hogy nem láttam tegnap a mérkőzést. Egyszer odakapcsoltam kíváncsiságból hogy állunk láttam 2-1 oda egyből kapcsoltam is ki a TV-t. Nem számítottam könnyű mérkőzésre. Úgy emlékszem mindig elég nehéz meccseket játszunk az Almería ellen. Nem volt ez most sem másképp.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.07. 15:32:17

barcaME55i írta:...
Köszi! Amúgy az idény végi rangsorolásra gondoltam természetesen.
Kép
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.07. 15:27:33

Colos írta:Már korábban kérdeztem, de mindig elfelejtem (nézzétek el nekem!): Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, ugye? Aztán? Gólkülönbség, több győzelem? Hogy van ez?
Nos most úgyvan, hogy a Real vezet mert MÉG a gólkülönbség számit. az el clásico után ha elverjük őket 6-2re megint akkor mindegy a gk mert első az egymáselleni eredmény, de ha neadjisten 1-0ra kapunk ki akkor a gk számit.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.07. 15:23:13

Már korábban kérdeztem, de mindig elfelejtem (nézzétek el nekem!): Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, ugye? Aztán? Gólkülönbség, több győzelem? Hogy van ez?
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2010.03.07. 15:02:07

Fecooo írta:értékelésem:
Messi is SIMPLY the BEST, kérdés nélkül... Zlatan végre csinált vmi hasznosat is, kiállíttatta magát, legalább így lehetőséget kapnak mások...Puyol sajnos nem volt formában tegnap, de neki elnézem, mert nem kb 10-20 meccsenként 1-2 ilyen teljesítmény "jön össze". Milito zseniális, stabil, kitűnő alternatíva a védelem tengelyében akár Puyol, akár Piqué hiányában, így azonnal elérakni egy szerződéshosszabbítást, csiga meg mehet, amerre lát! Maxwell-lel nincs gond, hozza a jó közepes átlagot...

középpálya: már lassan ott tartunk, h Xavinak nem Ini, hanem Messi a játszótársa, azaz egy jobbszélsőből majdhogynem támadóközéppályás lett, a tkp-ből meg használhatatlan balszélső...két zseni idegen poszton, hatalmas hiba!!!(más kérdés, h az argentin akkora ZSENI, h még így is hatékony....) Dani sajnos nagyon egyedül van Messi hiányában, így az ő játéka szintén vesztett hatékonyságából. VV továbbra is nagyon jól véd, Pedro szintén elfogadhatót nyújtott.

a CSAPAT: 91. percben hátul adogattak... bazmegoltam elég hangosan, maradjunk annyiban... öröm az ürömben, h ez pont olyan teljesítmény, ami könnyedén "javítható", amennyiben végre visszatérnénk a jól bevált 4-3-3-ra a mostani 4-3-1-2-ről...

a másik bicskanyitogató dolog: végülis minek cserélni, hiszen vezettünk vagy 4 góllal..vagy nem??? csak én vettem észre, h amennyiben Sergi nem kezdő, akkor 99%, h ő lesz az egyik becserélt játékos? tegnap hátrányban voltunk erre csak őt hozatta be(hiszen Pep már nem volt a padon...) ha ez így megy tovább, akkor Touré el fog menni és ez az egyik legnagyobb blama lesz a Laporta-érában... Sergi a Mester kedvence, ez 100%!
attól tartok Pep-ből sose lesz "profi" tréner, mert hiába tagadja, ő mindig az érzéseire hallgat, a józan ész ellenére is... elküldte Samut, mert nem tetszett neki a viselkedése? Zlatan mit művelt az elmúlt hónapokban(egész 2010-ben...)? Yaya Touré 2 éven keresztül méltán rászolgált a "szikla" becenévre, erre jegelte őt Pep egész ősszel, és Sergit játszatta... akkor sorolom a "megérzése" szerinti rossz igazolásokat: Cáceres(neki esélyt se adott...),Hleb, csiga(rémálom...) Henrique,Keirrison...tisztelem, becsülöm Pep-et, de kezd sok lenni belőle... az ő makacsságának a csapat ihatja meg a levét... Forca Barca

(elnézést, h ilyen hosszú lett)
leírtam a véleményem a meccsről a cikk után ,Guardiola bénaságáról is most csak azért írok ide, mert szerintem Yaya Touré tegnap rendkivül indiszponáltan játszott a cseréje jogos volt!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.07. 12:03:17

Zlatan tegnap is 0 volt sajnos. Bár már legalább próbált normálisan lefordulni, nem csak visszapassz volt, bár azt meg lefújták...

De azért az egész csapat sem muzsikált , Messi és Alves akiket ki lehet emelni szerintem. Iniestanak Xavinak sem ment a játék, Tourenak sem...
Pedro is csak szenvedett.

Remélem a Valencia ellen egy Henry Bojan Messi 3mas lesz ott elől, kíváncsi lennék mit produkálnak.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.07. 12:00:32

Szerintem meg pont azért van hullámvölgyben a csapat, mert ennél sokkal többet tud, ami tény. Az, hogy most így futballozik, egy kizárólagosan egy x időszak keretén belül van, de ebből ki tud lábalni a csapat és ismét eredményesen, közönségszórakoztatóan játszani.
Kép
Kép
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2010.03.07. 11:57:33

A hullámvölgy kifejezést el ekll hagyni. Most ezt tudja csapat és kész.
Csak nagy akarással, küzdéssel lehetn javulni valamit.
Fecó
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.07. 11:45:59

értékelésem:
Messi is SIMPLY the BEST, kérdés nélkül... Zlatan végre csinált vmi hasznosat is, kiállíttatta magát, legalább így lehetőséget kapnak mások...Puyol sajnos nem volt formában tegnap, de neki elnézem, mert kb 10-20 meccsenként 1-2 ilyen teljesítmény "jön össze", ennyi bőven belefér... Milito zseniális, stabil, kitűnő alternatíva a védelem tengelyében akár Puyol, akár Piqué hiányában, így azonnal elérakni egy szerződéshosszabbítást, csiga meg mehet, amerre lát! Maxwell-lel nincs gond, hozza a jó közepes átlagot...

középpálya: már lassan ott tartunk, h Xavinak nem Ini, hanem Messi a játszótársa, azaz egy jobbszélsőből majdhogynem támadóközéppályás lett, a tkp-ből meg használhatatlan balszélső...két zseni idegen poszton, hatalmas hiba!!!(más kérdés, h az argentin akkora ZSENI, h még így is hatékony....) Dani sajnos nagyon egyedül van Messi hiányában, így az ő játéka szintén vesztett hatékonyságából. VV továbbra is nagyon jól véd, Pedro szintén elfogadhatót nyújtott.

a CSAPAT: 91. percben hátul adogattak... bazmegoltam elég hangosan, maradjunk annyiban... öröm az ürömben, h ez pont olyan teljesítmény, ami könnyedén "javítható", amennyiben végre visszatérnénk a jól bevált 4-3-3-ra a mostani 4-3-1-2-ről...

a másik bicskanyitogató dolog: végülis minek cserélni, hiszen vezettünk vagy 4 góllal..vagy nem??? csak én vettem észre, h amennyiben Sergi nem kezdő, akkor 99%, h ő lesz az egyik becserélt játékos? tegnap hátrányban voltunk erre csak őt hozatta be(hiszen Pep már nem volt a padon...) ha ez így megy tovább, akkor Touré el fog menni és ez az egyik legnagyobb blama lesz a Laporta-érában... Sergi a Mester kedvence, ez 100%!
attól tartok Pep-ből sose lesz "profi" tréner, mert hiába tagadja, ő mindig az érzéseire hallgat, a józan ész ellenére is... elküldte Samut, mert nem tetszett neki a viselkedése? Zlatan mit művelt az elmúlt hónapokban(egész 2010-ben...)? Yaya Touré 2 éven keresztül méltán rászolgált a "szikla" becenévre, erre jegelte őt Pep egész ősszel, és Sergit játszatta... akkor sorolom a "megérzése" szerinti rossz igazolásokat: Cáceres(neki esélyt se adott...),Hleb, csiga(rémálom...) Henrique,Keirrison...tisztelem, becsülöm Pep-et, de kezd sok lenni belőle... az ő makacsságának a csapat ihatja meg a levét... Forca Barca!

(elnézést, h ilyen hosszú lett)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.07. 15:19:09-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.07. 11:26:34

Véleményem szerint tegnap, miután kiállították Ibrát azért lettünk jobbak, mert Iniesta vissza ment középre, nem úgy mint a meccs elején, hogy szélen volt.
Ha Ibra nem fogja rugdosni a gólokat, akkor tényleg nem fogunk semmit nyerni, mert nem csak Messinek kellene gólt lőnie.
Ez az új taktika egy rakás fos.
Láthattuk, hogy a Reál a végletekig küzdött. Ez kellene a mi játékunkba is.
Visszatérve a taktikára Ininek vissza kell mennie középre meg Xavi egyedül ott kevés.
Ha ebben az évben győzni akarnak a fiúk változtatni kell a taktikán és össze kell magunkat szedni vagy nagyon csúnya lesz a vége.
Kezd hasonlítani a 2007-es évhez. :?
currahee
Jugador d'estrella

2010.03.07. 11:22:25

kanty írta:A tavalyi és az idei szezon összehasonlitását már ideje lenne elfelejteni, mert az nyilvánvaló, h a tavalyi egy minden téren tökéletes szezon volt. Tavaly minden egyben volt, ment a játék, helyenkét szerencsénk is volt.
Számomra már a szezon előtt nyilvánvaló volt, h azt a szintet amit az elöző szezonban hoztunk azt nem tudjuk produkálni idén. Nem azért mert nem elég motiváltak a játékosok vagy mert elfelejtettek volna focizni, egyszerűen lehetetlen, h megint minden annyira összejöjjön, mint egy éve.

Ettől még meglehet a bajnokség és a BL is, csak más játékkal más körülmények között.
:wink:
nem összehasonlítani akarom mert tudom h nem lehet csak azt nem értem h tudtak egy év alatt ilyen játékbeli gyengülést felmutatni a srácok...
az biztos h nem lesz még egy olyan idény mint tavaly de az más kérdés h tavaly ment a játék és szerencse is volt mellé nem kicsi, de most még a játék sem megy mert az h szerencse nincs azt tudjuk h az "forgandó"...
értem mit mondasz csak akkor is a játékból sokkal több kellene, nem feltétlen kérem h olyan legyen mint tavaly mert más is a csapat kicsit meg stb... de azért legalább vmi hasonlót.
na de mind1.
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.07. 11:15:19

currahee írta:az a baj ezzel a hullámvölgy dologgal hogy ez már idény eleje óta tart.. kicsit túlzás ez de ha az egész eddigi idényt nézzük egyáltalán nem olyan a játék mint tavaly volt; sőt még csak megközelíteni is csak egy-két meccsen sikerült azt.
A tavalyi és az idei szezon összehasonlitását már ideje lenne elfelejteni, mert az nyilvánvaló, h a tavalyi egy minden téren tökéletes szezon volt. Tavaly minden egyben volt, ment a játék, helyenkét szerencsénk is volt.
Számomra már a szezon előtt nyilvánvaló volt, h azt a szintet amit az elöző szezonban hoztunk azt nem tudjuk produkálni idén. Nem azért mert nem elég motiváltak a játékosok vagy mert elfelejtettek volna focizni, egyszerűen lehetetlen, h megint minden annyira összejöjjön, mint egy éve.

Ettől még meglehet a bajnokség és a BL is, csak más játékkal más körülmények között.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
currahee
Jugador d'estrella

2010.03.07. 11:09:16

az a baj ezzel a hullámvölgy dologgal hogy ez már idény eleje óta tart.. kicsit túlzás ez de ha az egész eddigi idényt nézzük egyáltalán nem olyan a játék mint tavaly volt; sőt még csak megközelíteni is csak egy-két meccsen sikerült azt.

a hullámvölgyet lehet ugy is érteni h az eddigi gyenge játék (mert végül is megvoltak nagyrészt a meccsek eredményben csak hát...) tetőpontja volt az elmult pár meccs.

tegnap csak az jelentett vmire is bizakodást h 10 emberrel nem estünk össze és még talán jobban is játszottunk mint 11en..
Ibra gyenge formája kulcsfontosságú sztem mert ha ő tudná hozni az interben mutatott szintet akkor nem lenne itt semmi gond.

a madrid meg sajnos egyre jobb... nagyon nehéz lesz idén megnyerni a bajnokságot és a végsőkig fog menni a küzdelem.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2010.03.07. 10:54:48

Tegnap is még ezzel a játékkal is meg lehetet volna a három pontot simán, de nem lett meg. Ehhez kelletek az egyéni hibák meg ez az átütő nélküli játék.
Sokan hasonlítják ezt a csapatot a Rijkaard felé gárdához amivel egyáltalán nem értek egyet . Szerintem teljesen más a helyzet pl. kiemelkedő játékosok nem felejtettek el játszani és szerintem motiváció is meg van a csapatba csak hát azért mindent nyerő csapat elvárásait nehéz folytatni.
Fel kell állni a földről, játékosoknak össze kell szedni magukat!
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2010.03.07. 10:45:53

LM10 írta:De amúgy azt nem értem, hogy amelyik csapat megnyeri a BL-t, akkor annak mért lesz sokkal rosszabb a következő szezonja??És nem csak mi( 2006 után Barca, 2007 után Milan, 2008 után a MU sem volt az igazi). Ez van most is velünk. Nem is hasonlítunk a tavalyira.
Most hogy mondod ez igaz. De nem hiszem hogy olyan drasztikus volna a visszaesés, ha már eddig idén kínnal is, de 3 kupát nyertünk :)
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.07. 10:35:06

De amúgy azt nem értem, hogy amelyik csapat megnyeri a BL-t, akkor annak mért lesz sokkal rosszabb a következő szezonja??És nem csak mi( 2006 után Barca, 2007 után Milan, 2008 után a MU sem volt az igazi). Ez van most is velünk. Nem is hasonlítunk a tavalyira. Tavaly látszott, hogy az 4-3-3 volt. Idén ez minden csak az nem. Lehet, hogy Pep attól félt, hogy visszaesünk azzal ha kiismernek minket(mint anno Rijkaardal), de lehet, hogy az új taktikával körbeér ez a dolog, és így is végmenet a visszaesés. Megkén "fejteni" ezt a dolgot, mert aki erre rájön európában, hogy mi annak a titka, hogy a BL után ne essenek ennyire vissza, az nagy edző lehet :D
Lezárt