Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láttad te tavaly a Chelsea elleni elődöntőt?BlauGranaGroc írta:Nincs az a csapat amelyik 0:0-ért megy idegenbe, de ha ez összejön akkor a visszavágón biztos nem az 1 gólos előny megtartására fog törekedni(kivéve persze, ha a gól a meccs végén esik).
Hagyjuk a hülyeséget:Attika 25 írta:Megszoritottuk? Én nagyon nem ugy láttam azt a meccset,az első meccsen nem volt 3 valamirevaló kapura rugásunk,a MU annyit játszott ami neki kellett,neki jó volt a 0:0.A visszavágón gyorsan rugtak 1 gólt,s onnantól csak arra vigyáztak,de egy épkézláb támadást nem tudtunk felmutatni,szal ott csak az eredmény mutatott szorongatást,de amugy maccsunk sem volt.
Az eredmény nem mutatott igazi szorongatást - mert valójában sokkal szorosabb volt a meccs.Attika 25 írta:Megszoritottuk? Én nagyon nem ugy láttam azt a meccset,az első meccsen nem volt 3 valamirevaló kapura rugásunk,a MU annyit játszott ami neki kellett,neki jó volt a 0:0. A visszavágón gyorsan rugtak 1 gólt,s onnantól csak arra vigyáztak,de egy épkézláb támadást nem tudtunk felmutatni,szal ott csak az eredmény mutatott szorongatást,de amugy maccsunk sem volt.
Nem költ 100milliókat, de amikor költ, akkor Andersonokra meg Berbatovokra 30-40milliókat dobál ki simán. Bár mi sem szólhatunk egy szót sem Csigrinszkij után. Legendás "padra-igazolások" ezek.Attika 25 írta:Ferguson,ő szerintem a világ legjobb edzője,elképesztő amit művel,s nem költ el 100 milliokat egy évben sem.
Megszoritottuk? Én nagyon nem ugy láttam azt a meccset,az első meccsen nem volt 3 valamirevaló kapura rugásunk,a MU annyit játszott ami neki kellett,neki jó volt a 0:0.A visszavágón gyorsan rugtak 1 gólt,s onnantól csak arra vigyáztak,de egy épkézláb támadást nem tudtunk felmutatni,szal ott csak az eredmény mutatott szorongatást,de amugy maccsunk sem volt.LG írta: 2008-ban is, mikor már a bajnokságban nagyon nem ment, a BL-ban nagyon megszorítottuk a későbbi győztest.
Valahol törvényszerű, de azért ott van a Mu ellenpéldának. Ők is mindent fontosat bezsebeltek 2008-ban, ahhoz képest 2009-ben ugyanúgy hajtottak a sikerért, a bajnoki címet megvédték, és a BL döntőt sem a motiváció hiánya miatt vesztették el, hanem mert beleütköztek minden idők egyik legnagyobb csapatába. De idén is ugyanúgy hajtanak a címekért, egy Ligakupa már a zsebben, a bajnoki címre jó eséllyel pályáznak, és a BL-nak is az 1ik favoritjai.Attika 25 írta:Ha Real is hat trófát nyert volna az előző idényben akkor ők sem hajtanának úgy,elcserélnéd azt a 6 trófeát azért a hajtásért?Persze hogy nem,sajnos ez teljesen normális,sőt mondhatnám törvényszerű hogy nincs akkora motiváció mint tavaly volt.Itt Pep-nek kell rendet tennie valami úton módon a fejekben és annyi,ha ez sikerül akkor jó esélyünk van a bajnoki cimre,ha nem akkor nem leszünk bajnokok,s persze BL győztesek sem,de utobbi valószinüleg akkor sem lesz meg ha összekapjuk magunkatLéfe írta:ha ugy hajtanának mint a Reál semmi gond nem lenne.
Ha Real is hat trófát nyert volna az előző idényben akkor ők sem hajtanának úgy,elcserélnéd azt a 6 trófeát azért a hajtásért?Persze hogy nem,sajnos ez teljesen normális,sőt mondhatnám törvényszerű hogy nincs akkora motiváció mint tavaly volt.Itt Pep-nek kell rendet tennie valami úton módon a fejekben és annyi,ha ez sikerül akkor jó esélyünk van a bajnoki cimre,ha nem akkor nem leszünk bajnokok,s persze BL győztesek sem,de utobbi valószinüleg akkor sem lesz meg ha összekapjuk magunkatLéfe írta:ha ugy hajtanának mint a Reál semmi gond nem lenne.
Igen, nem is értem miért hosszabbítottunk Peppel...zsulter írta: érdekes, hogy milito visszatért és egyből kiszorította Csigát szinte még a padról is....ebből is látszik, hogy igen átgondolt igazolás volt Pep részéről és éles meglátásra vall...
Hajaj, bezzeg év elején amikor formában volt a csapat, igenigen csend volt.zsulter írta:gondolom ennek tudható be egy erőcsatár szerződtetése egy játékosabb helyett, illetve a lebutított agyoniskolázott statikus játékunk is....
És mondjuk a Valencia ellen nyerünk 3-1-re, valamint visszavesszük a vezetést a Realtól, és minden oké. Tényleg, baromi kilátástalan a helyzet...zsulter írta:Többek között ezért gondolom kilátástalanabbnak a helyzetünket, mint Rijkaard utolsó évében.
Szívesebben látnám Pedro helyett Bojan-t. Henry-val jól tudnak együtt játszani.LM10 írta:Remélem még nem volt:
Guardiolát és Ibrát 1-1 meccsre tiltották el, és így kihagyják a Valencia elleni derbit.
Valencia ellen:
-----------------------V.V.--------------------
Alves----------Piqué-------Puyol--------Maxwell
------------------------Busquets------------------
-------------------Xavi-----------Iniesta-------
Messi----------------------Henry-----------Pedro-----
És nagyon remélem, hogy nem ez a 4-2-3-1 lesz megint...
Ez sajnos így igaz....csak remélhetjük, hogy Pep visszatér az eredeti koncepcióhoz....de én már semmi jóra nem számítok tőle. Nálam maximális bizalommal indult, de kevés dolgot tudnék említeni, mennyi pozitív dolgot tett hozzá ehhez a csapathoz...Mostanában azért látszik, hogy az a fene híres motivációja is 80%-ban inkább az előző két év sikertelenségeinek tudható be, mintsem az ő hozzáértésének.Léfe írta:A bajnokság elején azt irtam, hogy 3 csatáros játékhoz csak 3 jó csatárunk van és ez kevés. Beigazolodott. Pedró és Boján csak csereszint. Na most a 3 csatárból Henry lenullázta magát, Ibra nem illik ebbe a játékba /örültem mikor jött/, Messi oké de egyedül nehéz és esett a formája is. Ráadásul behuzodik középre, szélsőjáték nincs. Mi is betömöritjük az ellenfelet. Ami eddig az erősségünk volt megszünt, vagyis nincs Alves-Messi jobb oldal, Nem huzzuk szét az ellenfél védelmét, és nem szerzünk labdát középpályán. Az már csak hab, hogy lassan, ötlettelenül és keveset futva játszunk. Már csak azt nem értem, hogy Pep miért nem válltoztat ezeken.
Röviden összefoglalnád a spanyolul nem tudóknak? Előre is köszi!gergo9 írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Éppen ideje volt, hogy leb*sszák az illetékeseket keményen, úgy látszik kicsit máshogy gondolta mint amit a nyilatkozatában láttunk.
Sőt még meg sem próbáljuk. A hajmat tépem mikor kis szöglet van, és kb. Maxwell/Alvesig visszajut a labda , a saját térfelünk közepére...barca99 írta:Érdekes amit a szögletekkel kapcsolatban írtok, mert amúgy sem fő erősségünk a rögzített szituáció, de idén még azt is egy kezemen meg tudom számolni, hogy támadó szögletnél hányszor sikerült érdemben kapu felé irányítani a labdát...
Az egész hsz-ed "tökéletes", de ha van olyan, amivel nem 110%-ig értek egyet, hanem 150%-ig, akkor az ezmenczel írta: Azonban a játékrendszer amibe felküldte őket siralamas volt.