Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon nem tetszett Az árva. Rendkívül idegesített benne a bárgyúság, a teljesen élettől elvonatkoztatott semmit tevés, annyira hogy tekerős végignézés lett belőle és egyből törlésBarcaforever írta:Az árva (Orphan)
http://www.port.hu/az_arva_orphan/pls/f ... topic_id=2
A barátom megnézte, azt mondta nagyon jó film, a trailer után nekem se más a véleményem este nézős.
Megnézem még a Felolvasót, remélem nem csalódok ebben se.
Nem az nem Tim Burton.Fernando írta:Ízlések és pofonok. Nekem bejött a 9, ha pedig nem arról beszélt én kérek elnézést.
Attól független, hogy most ki melyik filmről beszélt, Tim Burton producere volt a 9 c. (animációs) filmnek. Namost ő producer volt a Schumacher-féle Batmaneknél is, és mindkettő olyan rossz, hogy arra nincsen szó.Szandi írta: Én aztán bírom Burtont, de ettől énis rosszul voltam. Szóóval nemértem ezt most miért írtad.
Fernando írta:Akkor majd legközelebb gondold meg, hogy néze-e Tim Burton filmeket Barcafoerever.
Ha ugyanarra a 9-re gondolunk (Tim Burton), akkor én azt tavaly láttam már, és nekem iszonyatosan tetszett. Az egyik kedvenc animációs filmem tőle. 10/9.
Én is túl vagyok Alice-on.Mittom én mit mondjak, röviden annyit, h megnéztem ok ennyi.Szandi írta:Aki még nem látta és meg akarja nézni az Alice Csodaországban-t, az még ne olvassa el ami most jön, lehet, h spoileres is, meg kedvet elvevős. Ha létezik ilyen szó.
Óh atyaúristen. Ez mégis mi volt?Nem értem Burton hogy adhatott ki ilyet a keze alól. Ez katyvasz volt, aminek nem volt története sem, tele volt logikai bakikkal, érthetetlen, semmit mondó. Nem voltak karakterek, semmi nem volt kidolgozva, nem tudtunk meg a szereplőkről semmit, sem a helyszínekről vagy az előzményekről, mi miért van. Nem volt íve a filmnek, végig ugyanolyan erősen csordogált, kiszámítható volt, semmi csavar. Zavaros az egész, csak tippelni lehetett, hogy mi miért van. Ami érdekes lett volna arról maximum egy szó esett és utána el lett felejtve. Nem volt kb egy szimpatikus karakter sem, talán a Kalapos lehetett volna de ő sem volt kidolgozva, nem tudunk semmit sem, egyszerűen összevissza ugrál, még ha gyerekmesének nézzük, akkor is kritikán aluli az egész. Még az elvileg jó fehér királynő is rusnya volt és végig affektált és irritáló módon játszott, nemis beszélve Alice-ról...Felsorolhatnánk több tucat logikai hibát amit vétett a film, de nem is szükséges igazából, mert az egész film egy nagy baki volt. Elég csak a végére gondolni.... visszatér Alice, és hirtelen valamiért eszébe jut, hogy el kellene menni Kínáig üzletelni.... wtf.
Ha nem 3d-ben nézem tuti elalszok, bár ígyis sanszos volt.
Hű, hát asszem ezért káár volt elmenni éjféli premierre. Sokkkkk.
Bocsesz, akkor félre voltam informálva.Master19 írta:Nem-nem, nem ugyanazért a szerepért kapta a két elismerést!:barcafan0911 írta: Az a vicces hogy Sandra Bullock ugyanazért a szerepért arany málna díjat is kapott. Na akkor most hogy is van ez?
Legrosszabb színésznő: Sandra Bullock (ALL ABOUT STEVE)
Legjobb női főszereplő:Sandra Bullock (Blind Side)
Nem-nem, nem ugyanazért a szerepért kapta a két elismerést!:barcafan0911 írta: Az a vicces hogy Sandra Bullock ugyanazért a szerepért arany málna díjat is kapott. Na akkor most hogy is van ez?
Az a vicces hogy Sandra Bullock ugyanazért a szerepért arany málna díjat is kapott. Na akkor most hogy is van ez?Fernando írta:Nem rossz film a Bombák földjén, de ennyire azért nem jó. Mindegy magánvélemény. Sandra Bullock végre megkapta az Oscar-t, bár szerintem nem ezért kellett volna neki.
Amúgy egy hír a második kedvenc sorozatomról: Vége
Nemláttam, csak az Oscar jelölt filmek kb felét, de azok közül amiket láttam, valóban messze a Bombák földjén volt a legjobb. Az Avatar mellesleg ha csak és kizárólag kinézetben jó.. Effektek, stb valóban 10/10, de a sztori nagyon gyenge és lopott, a szereplők se nyűgöztek le egyáltalán. Reméltem h a Bombák földjén lenyomja, mert sokkal jobb film!barcafan0911 írta:Oscar díj 2010 Na a végeredmény meglepett.Legobb film díját a "Bombák földjén" című film kapta, továbbá ennek a filmnek a rendezője is megkapta az Oscart (aki mellesleg egy nő
). Hát nőnap alkalmából nem kis ajándékot kapott.
Amúgy valaki látta már a fent említett filmet, ami lenyomta az Avatart?
Én 10 évvel ezelőtt is "besírtam" rajta, pedi, akkor még csak 9 voltam! Ugyanez a Rém rendessel!Fecooo írta: szerk: V_V nem lehet, h azért nem tudod értékelni a Jóbarátokat, mert még fiatal vagy?(bocsi, de ez a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert 14-15 évesen még nem biztos, h biz. poénok ülnek
)
nem sértésnek szántam!
ozsimiki írta:igen, Rém rendes-t is a megunhatatlanokhoz írnám,nálam kb így nézne ki:
JóBarátok 10/11
Egy rém rendes család 10/10
Egyről a kettőre 10/8
Himym 10/7.5
2 évad után, Két pasi meg egy kicsi 10/7