Atletico Madrid - Sporting : 2 v 3 gól 1.93
Lille - Liverpool : D 3.05
Benfica - Marseille : H 1.88
*(0-1) Juventus - Fulham : H 2.27
300 Ft

Reménykedem...

És emiatt szomorúak is vagyunkBarcaforever írta:És vannak olyanok, akik ugyanúgy nagy pénzzel játszanak, csak sokszor be se írják a nyerő szelót és az összeget.
És vannak olyanok, akik ugyanúgy nagy pénzzel játszanak, csak sokszor be se írják a nyerő szelót és az összeget.Shirocco írta:Mert nagyon rossz taktikát választottál magadnak,kevés meccs nagy tét a nyerő ha pénzt akarsz keresni,és ezek mellé mehet a 200-500as tét több meccsel nagy oddsal hátha bejön egyszer egyszer.Ígyse fog mindig bejönni,lásd nekem tegnap 3ból egysem jött besenzu írta:Kösz Bordeaux!
Ma ismét nem jött be 1 szelvényem se, lehet abba kéne hagyni az egészet.
Csak az a baj, hogy sikerült csinálnom kb 50 ezres tartozástde ettől függetlenül jövedelmező taktika.Ha jól tudom akkor rajtam kivül csak a fórum Fernando-ja játszik így,megszoktuk beszélni h ki milyen szelvényt rak,mennyiért és mennyi jött belőle,ő is eléggé jól áll mióta így játszik
Mert nagyon rossz taktikát választottál magadnak,kevés meccs nagy tét a nyerő ha pénzt akarsz keresni,és ezek mellé mehet a 200-500as tét több meccsel nagy oddsal hátha bejön egyszer egyszer.Ígyse fog mindig bejönni,lásd nekem tegnap 3ból egysem jött besenzu írta:Kösz Bordeaux!
Ma ismét nem jött be 1 szelvényem se, lehet abba kéne hagyni az egészet.
Csak az a baj, hogy sikerült csinálnom kb 50 ezres tartozást
úgyszintén 2 szelót is vittek.razor1592 írta:Nekem is a Bordeaux-on ment el, h bsznák meg.
Sztem behúzza a Barca, nem engedhetik meg maguknak, hogy 2 meccset ne nyerjenek meg zsinórban. Kérdés mennyire tartogatnak a BL-re, mert ha mondjuk 1 góllal vezetnek csak, és onnan leeresztenek akkor könnyen lehet döntetlen. Ennek ellenére azt mondom, az jó. Chelseanél ugyanez a helyzet, vereség a citytől, ez győzelem lesz. Spurs nagyon jól játszott az Everton ellen, aztán döntetlen a Fulham ellen az FA-ben, de sztem az is jó. A Fulham mumusa a MU-nak, mondjuk az utazások és amiatt h 1 nappal később játszák a meccsüket, fáradtabb lesz a Fulham, de nekem ennyiért nem éri meg. A 2 olasz jöhet, az Arsenal meccse szintén.LM10 írta:Hétvégére ezek közül válogatok:
Barca-Valencia H 1,38
Chelsea-West Ham H 1,20
Tottenham-Blackburn H 1,41
MU-Fulham H 1,23
Juventus-Siena H 1,29
Milan-Chievo H 1,33
Hull-Arsenal V 1,40
Ti mit ajánlatok ezek közül?
Erre én is gondoltam, de végül úgy néz ki jó döntés volt. 0-2 a 80. percbenDaNiAlVeS8 írta:Barcaman14! Én a helyedbe nem fogadnék Török bajnokságra,ott nyíltan megy a bunda..DE aztán kitudja, lehet bejön:D én szorítok:D
VégreBarcaman14 írta:Mai szelvényem:
Arsenal-Porto H 1,48
Fiorentina-Bayern Mindkét csapat lő gólt igen(H) nem(V) H 1,53
QPR-Plymouth H 1,58
West.Brom. Sheffield.Wed. H 1,37
500ft2450ft
Nah, mit szóltok?