Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán ez észszerű lenne, de úgy ismered az edzőt, hogy 60 65. percben cserél?kanty írta:Egyetlen pozitivum eddig, h nem kaptunk gólt.
Nagyon ötlettelen a játék, ilyen teljesitménnyel még 1 pontot se érdemel a csapat.
A második félidőre:
Bojan le Henry be
Messiszél
Ha a helyzet megköveteli akkor kb 60-65 perc körül Jeffren be a Pedro helyére, talán az ő gyorsasága, robbanékonysága vinne egy kis lendületet a játékba.
pláne, h Tito ül a kispadon =) tőle sem várok nagyobb csodát csere téren mondjuk ..Kovi írta: Valószínűtlen sajnos, Guardiola nem szokott cserélni, pláne a félidőben.
hát igen ennyi, én egyáltalán nem látom a barca játékosok szemében azt a győzni küzdeni akarást, lassú az irom nem mozognak eleget és nagyon szétszórtak ami pedig nemnagyon tesz jót a passzjátéknak,Titinho írta: Lászik, hogy a Valencia sokkal jobban szeretné a győzelmet, nagyon jól játszanak.
Valószínűtlen sajnos, Guardiola nem szokott cserélni, pláne a félidőben.kanty írta:A második félidőre:
Bojan le Henry be
Messiszél
Ha a helyzet megköveteli akkor kb 60-65 perc körül Jeffren be a Pedro helyére, talán az ő gyorsasága, robbanékonysága vinne egy kis lendületet a játékba.
hát nemtudom szerintem ez hülyeség voltRichardinho írta:micsoda egy impotens brigád ez az idei barcelona. Maxwell elmehetne a jó büdös Q [auto_cenzúra] ezzel a szánalmas alibi 'játékával'!!!!!!!! ezzel az erővel még az igen technikás Gyepes Gabi is jácchatna a helyén...vagy a nagymamám.
Ede72 írta:
ja abból 12 -őt a kupában a Gimnastica ellen..sztem ott te is lőttél volna egy -kettőt
Azért nem tudom sokan itt mit várnak Bojantól. Hogy húzza a csapatot vagy mi? Alig játszik, nincsen meccsritmusban, az utóbbi időben beállt az utolsó 5 percekre és te tényleg azt vártad, hogy majd vág egyből 2 gólt és majd ő kirántja a csapatot ebből a trágyából?Ede72 írta:ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
remélem nyáron végre megszabadulunk tőle...csak alibi passzok semmi más...
ja abból 12 -őt a kupában a Gimnastica ellen..sztem ott te is lőttél volna egy -kettőtFtcSikiHun írta:szajko írta:Rijkaard éra utolsó éve...FtcSikiHun írta: Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál
Igen, akkor lőtt is 13 gólt, annyira akkor nem lehet rosszMost meg 5 perceket kap
Ede72 írta:lehet, hogy pont ezért nem játszott?? legalább egy cselt vagy egy megindulást bemutathatna, ez egy húsz éves gyerektől azért már elvárható lenne...helyette visszapassz kiszaladás a pályáról és seggembe zabszem..hogy akar így kezdő lenni?? nem ilyen meccsen kéne bizonyítani??FtcSikiHun írta:Ede72 írta: a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!
csak egyet, több nem is kell
Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál
na megvan melyik meccsen játszott jól??
Pedro is lőtt egy szép nagy gólt, mégis csak egy kis nudlinak mondhatnánk Henry vagy Messi mellett. Nem kell ide rutin, hogy az embernek egyszer elég tökös legyen ahhoz, hogy távolról is megpróbálja, hát ha beakad. Lehet, hogy többet érne, mint az önkínzás, legalábbis én úgy látom, Messi és társai vannak elég mazohisták ahhoz, hogy rúgasság magukat orrba-szájba...FtcSikiHun írta:Ede72 írta:ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
remélem nyáron végre megszabadulunk tőle...csak alibi passzok semmi más...
nem egy meccs alapján kell ítélni, főleg nem egy olyan meccs alapján, ahol mindenki [auto_cenzúra]...pont ő csinálna a "nagy" rutinjával valamit?
szajko írta:Rijkaard éra utolsó éve...FtcSikiHun írta: Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál