Összességében azért szép, hogy 3-0-ra vertük a Valenciát, de azért az első félidei semmittevés eléggé karcsúvá teszi ezt a győzelmet.
Félreértés ne essék, a 2. félidőben már nagyon jól játszottunk, szervezettek voltunk, mentek a passzok, sokat mozogtak a srácok, voltak gyönyörű megoldások és még azt is mondhatjuk, hogy megúszta a Vale 3 kapott góllal. A végére már teljesen szétestek ők is, bár ebben az is közre játszott, hogy Albelda, Maduro és Bruno is kiesett, nem volt könnyű dolguk már a meccs előtt sem.
Azért csak nem játszott Villa, Navarro, Alexis, Mathieu, nagy szerencsénkre mert akkor nem 0-0-val mentünk volna szünetre.
Amúgy észrevettem még valamit.
Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó. Emlékezhettek...idén pedig ez megfordult. Még nem volt olyan meccsünk (vagy lehet volt, de talán 1-2) amit már az első félidőben lezártunk volna és inkább idén a 2. félidőben hozzuk a játékunkat, jönnek a gólok, a szép játék, stb. Ezt már korábban is akartam írni, de úgy néz ki, hogy ez idén már állandósul. Mindig a 2. félidőben döntjük el a meccset, tavaly pedig már volt, hogy a 28. percben lefutott volt a meccs.
Na de ezt csak érdekességképpen említettem meg, egy észrevétel volt.
Tehát mint mondtam, én nem vagyok teljesen, 100%-ig megelégedve a játékkal, a BL-ben például ilyen első félidőt nem engedhetünk meg magunknak. Remélem ez a győzelem mentálisan azért erősebbé teszi a csapatot, mert azért amit a 2. félidőben már bemutattunk, az már a lassan a tavalyi csapatra hajaz.
Messinek külön hatalmas gratuláció! Óriási amit művel az elmúlt hetekben a bolha! 23 bajnoki

22 gól! Hatalmas! Ha ő nem lenne ilyen jó formában, nem állnánk azért ilyen jól, ezt be kell vallani!
Külön grat még Xavinak és Henrynak akik ma gólpasszokkal járultak hozzá a sikerhez, valamint nagyon jó játékkal. Henrynak már nagyon kellett ez. Jó döntés volt a becserélése!
Az 1. félidőben még a hajam hullott a játéktól, a 2.-ban pedig már a fülem alatt volt a szám.
A BL-re még több kell! Hajrá!