LG írta:Most jön az El Classico. Az előzőn majdnem megégtünk az ostobasága miatt. Sajnos valószínűleg most is ő kezd majd, szóval lesz miért izgulni. De remélem a csapat lesz annyira jó, h az ő teljesítményét is felhúzza, ill.nem lesz nyomás alatt, és nem hibázik.
Hát nem lett baj belőle, hogy kezdett... És nem a csapat húzta fel szerintem, magától volt képes így szűrni/építkezni. Az meg, hogyha rosszul megy a csapatnak, akkor neki is... Ez logikus, ugyanis nem a vkp-tól kell elvárni, hogy húzza a csapatot. Erre Yaya sem képes. Akkor mindketten többet hibáznak, mert kevés a mozgás a jó labdakihozatalhoz... De ha a középpálya jobb, akkor már Businak is megy. Egyedül csak az extraklasszisok tudnak alkotni a középpályán, de egy 21 éves sráctól ezt ne várjuk már el... A képességeit meg nem érdemes nagyon kritizálni, jól cselez, passzol, szűr - fetreng.
Szóval én megértem Pepet, hogy Busi többet játszik idén. Yaya amikor megkapta a lehetőséget, nem élt vele, ezzel szerintem fölösleges vitatkozni. Természetesen hozta a Barcában elvárt szintet, de Businál nem alkotott nagyobbat. És Sergivel szerintem gördülékenyebb a középpályás labdafelhozatal. Passzok terén idén kreatívabb lett, mint Yaya. Plusz neki még jobban is fekszik az a poszt, amit Pep kitalált - ez a középsővédők mellett marad, és néha feljebb lép -, mint Tourénak. A labdaszerzésben is ugyanolyan hatékonynak mondható kb, csak más stílusban dolgozik. Az elefántcsontparti a testi erejét használja, míg a katalán srác helyezkedik. Nagyon sok lasztit elcsíp, és a küzdésével sincs gond, a statisztikája max azért rosszabb - ha egyáltalán rosszabb -, mert elég sok olyan szitu van, hogy ő odakotor az ellenfélnek, az csak hosszan tudja megtolni a labdát, és így a védők elveszik tőle.
Úgyhogy az én világom nem dől össze, ha esetleg elmegy Yaya, mert idén is elég jól játszunk, pedig ahogy írjátok, Touré elvétve van pályán... Ezért kétlem, hogy úgy összeomlana a játékrendszerünk, mint a madridnak omlott - ezt ti tudjátok, én akkor még nem néztem focit, de hiszek nektek

Amúgy Yaya ha esetleg kezdő is, elég sok lasztit elszór, és nem tudjuk olyan pörögve kihozni a ballont, mint Busival. Lehet, hgoy talán kicsit stabilabb a védekezés, de annyival lassabb a támadásépítés - magyarul hangyányival.
Bocs, hogy hosszú lett, azért remélem valaki elolvassa - másodszorra íírom meg, az előbb befagyotta net küldés előtt, az pedig hosszabb és "jobb" lett volna
u.i.: És látom nem csak nekem tűnt fel, hogy Messi a Xavi-Busi-Ini középpályássprt dícséri...