Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is pont így volt a dolog.S.Agüero írta:Én 2007-es idény kezdetétől néztem "normálisan" azaz minden meccset meg.
2006-os döntő után megtetszett a barca focija
Én is a vb után kezdtem el aktívan nézni a futballt. A vb is hatással volt rám, hogy nézzem a focit, de a fifa06-07 döntötte el hogy Barcas leszek. Nemtudom miért, de megtetszett a játékban a csapat.bence-barca írta:fcb4ever írta:és a 2006-os BL-döntőhöz nekem sem volt szerencsém. Jól egymásra találtunkPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
akkor már hárman vagyunk, hiszem én (is?) a VB után kezdtem a focival foglalkozni
Engem 2002 ota erdekel de 2006-ig csak a valogatottak leteztek nekem...Annyit tudtam kb a klubokrol ,hogy van a BL ahol Van Real Madrid aki mindig megnyeri(1998-2002(kozott sokszor)barcafan0911 írta:Ha már itt az igazságmondás ideje én is bevallom hogy a 2006-os vb óta érdekel komolyan a foci. Azóta is áldom az eget hogy a Barca mellett kötöttem ki.
95 óta érdekel a foci. 91-ben születtembarcafan0911 írta:Ha már itt az igazságmondás ideje én is bevallom hogy a 2006-os vb óta érdekel komolyan a foci. Azóta is áldom az eget hogy a Barca mellett kötöttem ki.
Hát nem de a döntőn tetszett meg a Barca játéka na ezt akartam írni.Varatrix írta:2007-2008 Nem épp a legszebb évünket éltük.S.Agüero írta:Én 2007-es idény kezdetétől néztem "normálisan" azaz minden meccset meg.
2007-2008 Nem épp a legszebb évünket éltük.S.Agüero írta:Én 2007-es idény kezdetétől néztem "normálisan" azaz minden meccset meg.
fcb4ever írta:és a 2006-os BL-döntőhöz nekem sem volt szerencsém. Jól egymásra találtunkPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
dettó így vagyok vele én isPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
de ezt a meccset nem feltétlen itt nézném meg, hanem mondjuk az elődöntőben, vagy még inkább a döntőben. számomra ez lenne az igazi álommeccs![]()
![]()
Detto.És végül a Lyon. Velük találkoznén személy szerint a legszívesebben, márcsak azért is hogy megmutassok a szomszédnak, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Twisted Evil