Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát igen, sajnos! Először én is agybajt kaptam, mikor megtudtam, hogy ez ilyen, de aztán rájösz, hogy kellett, mert world class szintenm nagyon kemény a játék! Először carrier módban "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" vagy lenyomni vagy 2 szezont egy kisebb csapattal, hogy "NEVED" legyen, és eredményeid, és akkor talán a harmadik szezonban már le is ülhetsz a Barca kispadjára!Enrique írta:Gyerekek, hogy van ez a Fifa??
Ez is már olyan mint 1 manager..![]()
Végülis csak 1 kérdésem van: hogy lehetek a Bárkával?
De! Kisutott a Nap.Zsolter írta:Sziasztok! Ahogy így elolvastam a hozzászólásokat,,,hát... lett egy nagy kérdésem...most szeretném majd megvenni a Fifa 2005 öt PS2re "poton" 15 ropiért.... Megéri... ? Vagy inkább vegyek 2004-et 2003-at?? Ha azok jobbak meg olcsóbbak is, akkor lehet hogy érdemesebb... Ráadásul vki azt is irta hogy a grafika se változott semmit...
Nah szerintetek???
Hát ugy, h ne szezont menj, csak bajnokságot. Vagy elobb fus be 1-2 kis csapatal, én is ezt tettem. Amugy én vagyok benne a legjobb, tobb mint 200 golt rugtam 1 szezon alatt, természetesen a Barcában.Enrique írta:Gyerekek, hogy van ez a Fifa??
Ez is már olyan mint 1 manager..![]()
Végülis csak 1 kérdésem van: hogy lehetek a Bárkával?
Gondolom mert Ps-e van.Rapika írta:Sztem is!Enrique írta:Akkor már a legújabbat! 2005!Zsolter írta:Igen,a PCsek könyebb helyzetben vannak, letölthetnek javitócsomagokat stb. De én megveszem és az marad...
Nem tom hogy melyiket érdemes...
SZERINTETEK?
De miért nem pcn szerzed meg?
Sztem is!Enrique írta:Akkor már a legújabbat! 2005!Zsolter írta:Igen,a PCsek könyebb helyzetben vannak, letölthetnek javitócsomagokat stb. De én megveszem és az marad...
SZERINTETEK?
Laja írta:Segítsetek, légyszi, mit vegyek?
FIFA2005 - nekem a 2004 tetszett
vagy Pro Evolution Socccer azt hiszem így hívják, melyik a legújabb belőle - talán a 4-es.
Köszi.
Akkor már a legújabbat! 2005!Zsolter írta:Igen,a PCsek könyebb helyzetben vannak, letölthetnek javitócsomagokat stb. De én megveszem és az marad...
SZERINTETEK?
A játékmenet fejlődőtt, de az nagyon sokat, tehát szerintem érdemes beszerezni. Sok dolgot valóban lesz**tak benne. PL. nincs kiírva a csere.Zsolter írta:Sziasztok! Ahogy így elolvastam a hozzászólásokat,,,hát... lett egy nagy kérdésem...most szeretném majd megvenni a Fifa 2005 öt PS2re "poton" 15 ropiért.... Megéri... ? Vagy inkább vegyek 2004-et 2003-at?? Ha azok jobbak meg olcsóbbak is, akkor lehet hogy érdemesebb... Ráadásul vki azt is irta hogy a grafika se változott semmit...
Nah szerintetek???
Pilfer írta:erre van egy patchZsolti írta:Az én +egy csomó ismerősöm FIFA 2005-jében játék közben nincs bíró a pályán!!!.ha sárgát kapok akkor meg mutatja.érdekes....lehet a videókártyám a sz*r,vagy nemtom...
egyébként a bírót patch nélkül is elő lehet varázsolni
![]()
Csinálj egy locale.ini file-t az alábbi tartalommal:
FEATURE_INGAME_REFEREE_ENABLED = 1
FEATURE_INGAME_LINESMEN_ENABLED = 1
erre van egy patchZsolti írta:Az én +egy csomó ismerősöm FIFA 2005-jében játék közben nincs bíró a pályán!!!.ha sárgát kapok akkor meg mutatja.érdekes....lehet a videókártyám a sz*r,vagy nemtom...
redlions írta:Én a korábbiakban sem emlékszem rájuk! A lapok kiírásást nem kell beállítani valami menűben?Zsolti írta:Az én +egy csomó ismerősöm FIFA 2005-jében játék közben nincs bíró a pályán!!!.ha sárgát kapok akkor meg mutatja.érdekes....lehet a videókártyám a sz*r,vagy nemtom...
Én a korábbiakban sem emlékszem rájuk! A lapok kiírásást nem kell beállítani valami menűben?Zsolti írta:Az én +egy csomó ismerősöm FIFA 2005-jében játék közben nincs bíró a pályán!!!.ha sárgát kapok akkor meg mutatja.érdekes....lehet a videókártyám a sz*r,vagy nemtom...