2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet, hogy pont Xavi sérülése az oka Iniesta pihentetésének. Ne feledjük, hogy ők 9-10 km eket futnak meccsenként majdnem heti 2x és mivel most még a könnyebb meccsek vannak inkább pihenjen Ini is most, mint hogy kidőljön az Arsenal vagy a Madrid elleni meccsről!aynas írta:Iniestát sztem pihenteti Guardiola. Ebben a naptári évben az első Villareal elleni meccsen volt csre, azóta szinte minden meccset végig játszik.
A pihentetés kell, de nem akkor amikor Xavi is kidőlt.
Nemtom most mire fel ez a nagy pihentetési mánia?gygerike írta:Messinek kénne kis pihi
A védelem okés! Milito megérdemli a játéklehetőséget. Yaya megint kreatívabb szerepkörben. Init mondjuk nem értem miért hagyta ki. Keita nem hiszem hogy még 100%-os és ezzel elég nagy kockázatot vállal Pep. Alapvetően 3 védekező játékos középen. Egyértelműen Tourénak kéne összefogni a középpályát. Kíváncsian várom mi sül ki belőle!Mikaos írta:Valdés; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Keita, Touré, Busquets; Messi, Ibrahimovic y Pedro.
Ibrát,Messit tömje labdákkal ne BusitVargaAron írta:Tourének jó, de kivel játszon össze? Busival? Kicsit sántítani fog ez a középpálya
csak otthol, de ez se lehet kifogás!Barcaman14 írta:De idén otthon nagyon jók a szigetlakók!
Nos az már 2 meccsel ezelőtt volt, hogy sokkolnia kellett volna őket.FtcSikiHun írta:Zaragoza,Osasuna,Mallorca...
Nagyon nehéz hét lesz![]()
Ha egy meccsen sem játszana Leo akkor is 9 pontot várnék a csapattól. De reméljük játéklehetőséghez jut 1-2 meccsen![]()
Ibrának és Henrynak is kéne ma 1-1 gól, és talán mind a ketten belelendülnek a (lehet, hogy) döntő hétre.Persze a legnagyobb esély arra van, hogy az El Clasico fog dönteni a két csapat között.
Remélem és szerintem mindannyian reméljük, hogy a Lyon "sokkolta" a Madridot, és 1-2 meccsen akadozni fognak.![]()
Ma Messi helyére (ha nem játszik) én lehet, hogy meghúznám Jeffren-t![]()
Més Que Un Club
Én erről szeretnék azért egy statisztikát látni. Lehet, hogy igazad van, DEMessa írta:Ezt is annak tartom, Messi legtöbb gólja idén úgy született, hogy széről húzott befelé...