Elég izzadságszagúan, de behúztuk. Az utolsó 20 perc tűrhető volt, de addig nem értem miért aludt mindenki.
Az egyik legnagyobb gond szerintem a labda nélküli mozgás volt. Helyesebben annak hiánya. Komolyan mondom nem hittem a szememnek. Sokszor 2 ember volt csak az ellenfél tizenhatosánál. A másik a rengeteg eladott labda. Az Osasuna ellen még elmegy, de az Arsenal ellen ezt nem engedhetjük meg magunknak, sőt a Mallorca is büntethet ezekért.
Danit pedig meg kellene tanulni beadni. Az elmúlt néhány meccsen egész pontos beadási voltak, de ma mindet kirúgta a stadionból.
De, hogy pozitívumokat is említsek.
Ibra játéka nagyon tetszett és nem csak a gólja miatt. Jól helyezkedett és sokszor volt megjátszható. Csak így tovább!
Milito ismét tanárian játszott. Össz-vissz egy eladott labdájára emlékszem, de védekezésben és labdakihozatalban is nagyon jó volt. Volt néhány bátor megindulása ami nagyon tetszett.
Messi magához képest kicsit szürke volt, ennek ellenére voltak szép megoldásai és csak az a fránya kapufa választotta el a 26.-tól.
Pep végre nagyon jól cserélt, bár Henry kaphatott volna egy kicsit több időt. De beigazolódott amit mondott. Ha nem megy Messinek, berúgják mások helyette.
Nem dőlök a kardomba mert, kicsit döcögősebb volt, reméljük Mallorcán gála lesz.

, ha nem az se katasztrófa de legyen meg a 3 pont előbb-utóbb eljön a tanári játék ideje is.
Holnap pedig szurkoljunk a Getafénak!!