2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezért írtam azt hogy "hiba lehet".miihii írta:Miért,Te már tudod,h milyen nehéz meccs lesz hamarosan?csababarca írta: A csapat többi részével nincs bajom,de ez hogy összekeveri egy héten a mérkőzések nehézségét Pep,ez nagy hiba lehet.
A hétközi "sima" bajnoki is igen kemény volt,nem?A mai sem lesz sétagalopp valószínüleg,de azért mielőtt előre hibáztatnánk Pepet,előbb várjuk meg mi sül ki belőle.
Pont ezen "rágódtam" én is... Nem értem, sőt érdekes de kíváncsian várom, hogy Zlatannal és a két fiatallal a fedélzeten mire jutunk elöl.Fecooo írta:érdekes Pep döntése... hét közben nem pihentette egy előzetesen "könnyebbnek" gondolt meccsen Messit, most egy nehéz meccsen meg pihenteti...(igaz szerdán BL, de akkor is...)
Miért,Te már tudod,h milyen nehéz meccs lesz hamarosan?csababarca írta: A csapat többi részével nincs bajom,de ez hogy összekeveri egy héten a mérkőzések nehézségét Pep,ez nagy hiba lehet.
Igen valahol jogos volt már pihentetni Messit, mert már rajta kívül szinte mindenki volt rotálva az utóbbi időben. Én is emellett kardoskodtam, már a Zaragoza ellen sem küldtem volna pályára, főleg annak fényében, hogy fogászati baja volt. Viszont Pep úgy gondolkodhatott eddig, hogy nagyon jó formában van Messi és még 1-2 meccset kibír, húzza a szekeret, max. tényleg ha nagy baj van, akkor becseréli. Nem akarta megszakítani, amit még a Valencia ellen kezdett meg Leo.Mikaos írta:Na mégiscsak pihenteti Messit. Nem ezt vártam, de örülök neki, hadd lássuk mit tud Jeffren.
Aztán ha baj van, akkor jöhet Messi
Szép kezdő.LM10 írta:Valdes, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Keita, Toure, Iniesta, Pedro, Ibrahimovic ,Jeffren.
Óriási meglepetések. Remélem bejön.
Szerintem csak egy óriási meglepetés van. A többi aránylag várható volt.LM10 írta:Valdes, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Keita, Toure, Iniesta, Pedro, Ibrahimovic ,Jeffren.
Óriási meglepetések. Remélem bejön.
Huuu remelem nem igy kezdunk mert baj lesz belole.FtcSikiHun írta:Szerintem Messi az első félidőben ne kapjon lehetőséget, és helyette Pedro.
Ha nem vezetünk, akkor félidőbe beállhatna, Pep úgy is jól cserél mostanság. Szerintem most Piquét is pihentetni kéne, én így állnék fel:
-----------------Valdés-------------------
D.Alves----Puyol------Milito------Maxvell
------------------Keita---------------------
----------Jeffren-------Iniesta------------
Pedro------------------------------Henry--
-----------------Ibra------------------------
Cserepadon: Pinto,Piqué,Chigrinsky,Touré,Xavi,Messi,Bojan