Varatrix írta:fcbarca0827 írta:Ezt gondolom a hétvégére. Van egy olyan érzésem, hogy nem Márquez fog játszani az Arsenal ellen. És erre felkészülvén már itt is így játszunk.
1.Miért gondolod?
2. Militoval mi van?
Poénból nem fog belső védőt játszani Touré.
1.: Nem tudom, hogy a kolléga mire gondolt, azt tudom, hogy én is így állítanám fel a védelmet mind hétvégén, mind a bl-ben. Hogy miért? A bl a fő ok, ahol két belső védőnk hiányozni fog, helyettük Milito biztos fog játszani, a másik poszt kérdéses, ahol játszhat a remek formában lévő Márquez, illetve Touré, aki bár nem középső védő, láthattuk a Bl döntőn, hogy milyen jól megállja a helyét ott is. Még egy okból kifolyólag nagyon jó lenne oda: pontosan és viszonylag gyorsan passzol, ami azért fontos, mert Márquezzel sokkal nehezebb dolgunk lenne kihozni a labdát. És azért, hogy Touré azért egy kicsit szokja a posztot, ezért őt raknám be a védelembe most hétvégén, mellé meg azért Piquét, hogy Militoval még véletlenül se történjen semmi, mert ha ő is kidől, akkor tényleg nagy bajban lennénk. Ezzel válaszoltam a második kérdésre is.
Amúgy könnyed, jó játékot várok a csapattól, első félidőben lerendezett meccsel, bár a Bilbao elég erős idén.
A kezdő nálam ez lenne: VV--Alves-Piqué-Touré-Abidal(Maxwell)--Xavi-Busquets-Keita--Messi-Ibra-Bojan
Abidal max félidőt játszana, hogy kicsit rákészüljön a nagy feladatra. Keita helyére Ini jöhetne a 60. perc környékén (ha egészséges; nem vagyok ilyen téren jól informálva) Bojant azért kezdetném, hogy legyen játékperce, de egy félidő után behoznám a helyére Henry-t. Pedrot teljesen pihentetném, neki a Bl-ben adnék fontosabb szerepet. Avagy Bojan helyett Henry kezdjen, mert a Madrid elleni meccsre fel kell pörögnie, hisz őket szereti nagyon Henry.