Barça a Bajnokok Ligájában
- ozsimiki
- Adminisztrátor
egyedül Busquets játéka miatt aggódok, túl lassú középpályán,ebből gondunk is lehet,nem is kicsi.
Toure-ban bíztam,de még ezek ellenére se félek annyira a meccstől mint itt elég sokan,viszont ehhez nem ártana Sergitől egy stabil, hibátlan teljesítmény, ami nem igen jellemzi.
nem hiszem,h kikapnánk,sőt ha megfelelő koncentráció meglesz, akkor 1-2re tennék, rosszabb esetben több gólos x.
vereség meglepne,bár rúgott góllal semmi se dőlne el,ezek ellenére xnél alább ne adjuk.
FORCA BARCAAA!!!
Toure-ban bíztam,de még ezek ellenére se félek annyira a meccstől mint itt elég sokan,viszont ehhez nem ártana Sergitől egy stabil, hibátlan teljesítmény, ami nem igen jellemzi.
nem hiszem,h kikapnánk,sőt ha megfelelő koncentráció meglesz, akkor 1-2re tennék, rosszabb esetben több gólos x.
vereség meglepne,bár rúgott góllal semmi se dőlne el,ezek ellenére xnél alább ne adjuk.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
szajko írta:Úgyvan kezdjen buszketsz, gratulálok pep...
Az utóbbi meccseken úgy is olyan szharul játszik Touré sokkal jobb Busquets

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Almunia - Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy - Song, Fabregas, Diaby - Nasri, Bendtner, Arsavin.

-
- Director del Fútbol
almunia-sagna-gallas-vermaalen-clihy-diaby-fabregas-song-nasri-arshavin-bendtnerZolika10 írta:Tudnál mondani Arsenal kezdőt?soadroli írta:Gallas és Fabregas is kezd.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Tudnál mondani Arsenal kezdőt?soadroli írta:Gallas és Fabregas is kezd.
Úgyvan kezdjen buszketsz, gratulálok pep... 

Gallas és Fabregas is kezd.

Én azt nem értem Busquets miért jobb Yayanál...MR. TROMORT777 írta:Ajjj Henry nem kezd. Kár. Pedro mostanában semmi különöset nem csinál, Henry meg kezd újra belelendülni.
Yaya nem kezdNem értem, miben jobb nála Keita.
Kemény meccset várok, de Barca győzelemmel. Úgy hiszem most megmutathatjuk, hogy tudunk focizni, csak a megfeleő ellenfél kell. Most nagyon motiváltnak kell lenni és akkor nem lehet gond.
Az Arsenal védelme gyenge, a miénk bivaly erős, ez lehet a döntő faktor.
Hajrá BARCA!
Remélem azért Titi beálva berámol egy gólt.
- Deus
- Boixos Nois
b+. Yaya helyett Buszkuets?! Pep, te egy észlény vagy igazán...
Yayára van a legnagyobb szükségünk, mert BETONBIZTOS vkp
Erre Busit rak be... Ekkora failt.
ezért vagyok néha rohadtul dühös Pepre, hiába írta be magát a történelembe 6 kupával, de ez még a kicseszett VAK LÓ is látja, hogy Yaya jobb mint Busi.

ezért vagyok néha rohadtul dühös Pepre, hiába írta be magát a történelembe 6 kupával, de ez még a kicseszett VAK LÓ is látja, hogy Yaya jobb mint Busi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2010.03.31. 19:52:58-kor.

Nem értem, hogy Pep miért nem játszatja Toure-t. Lehet mert támadásba jobb lenne Keita? De hát egy olyan ember kéne oda, aki lasztit szerez a középpályán
Nem értem.. Henry miért nem kezd? Mitől fél? Hogy gólt lő? Istenem...

Úristen Buszketsz. Vicc hogy kiszorítja Yayát.
Henry is is kezdhetne.
Na mind1, Forca!
Henry is is kezdhetne.
Na mind1, Forca!

Ajjj Henry nem kezd. Kár. Pedro mostanában semmi különöset nem csinál, Henry meg kezd újra belelendülni.
Yaya nem kezd
Nem értem, miben jobb nála Keita.
Kemény meccset várok, de Barca győzelemmel. Úgy hiszem most megmutathatjuk, hogy tudunk focizni, csak a megfeleő ellenfél kell. Most nagyon motiváltnak kell lenni és akkor nem lehet gond.
Hajrá BARCA!
Yaya nem kezd

Hajrá BARCA!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Ott a pont mestergekkodan írta:Baljós előérzetem van. Figyeljétek meg majd: Xavi-Busi-Keita.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.

Visca El Barca

Barça's 11 for Arsenal; Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Busquets, Keita, Xavi, Pedro, Ibrahimovic and Messi. #FCBlive
Hivatalos.
Hivatalos.
-
- Jugador d'estrella
Jól írtad: tavalyAttika 25 írta:Azt se felejtsd el hogy egy komolyabb csapat ellen valószinüleg a csapat is jobban oda fog koncentrálni,tavaly is voltak nyögvenyelős meccseink aztán a nagy meccsekre rendre összekapták magukat.
igen otthon az atletico ellen és a real ellen és az inter ellen, a többivel nem foglalkozom, mert messze vannak az angoloktólBarcaman1993 írta:Ez nem teljesen igaz. Csak 1-2 meccs így fejből. Atletico otthon, Real, Inter, Zaragoza, Sevilla.
idén 19 idegenbeli meccsből(liga+bl) 8-on veszítettünk pontokat, a bl-ben 4-ből 1x nyertünk és össz 3 gólt lőttünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2010.03.31. 19:41:35-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Nemtom hivatalos-e ,de ezt a kezdőt írja a Sport:
Valdés,-Alves, Puyol, Piqué, Maxwell,-Xavi, Keita, Busquets-Messi, Ibrahimovic és Pedro
Valdés,-Alves, Puyol, Piqué, Maxwell,-Xavi, Keita, Busquets-Messi, Ibrahimovic és Pedro
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Director del Fútbol
Így legyenek megérzéseim:gekkodan írta:Baljós előérzetem van. Figyeljétek meg majd: Xavi-Busi-Keita.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.
Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Ibrahimovic y Pedro.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez nem teljesen igaz. Csak 1-2 meccs így fejből. Atletico otthon, Real, Inter, Zaragoza, Sevilla. Ezek ellen sztem maxot produkáltunk, de sztem a csapat nagyon jól játszott most a Mallorca ellen is, főleg az első félidőben. Az más kérdés, hogy csak 1 góllal tudtunk nyerni, de abban is biztos lehetsz, hogy nem fog mind2 csapat egyből egymásnak rontani. Látványos játékot várok, kevés góllal. Ha 2 gólt lövünk akkor tuti tovább megyünk sztem.BlauGranaGroc írta:az arsenal nem stuttgart, nem atletico és nem is almeria szintű csapat
már pedig ezek ellen sem volt meg a győzelem, ráadásul még ezeken kívül is volt pár csapat akik ellen csak a jó szerencsénknek illetve Messinek köszönhettük a sikereket
természetesen, ha a legjobbját nyújtja a csapat akkor nincs gond, de ebben a szezonban még ez nem jött elő egyszer se
Azt se felejtsd el hogy egy komolyabb csapat ellen valószinüleg a csapat is jobban oda fog koncentrálni,tavaly is voltak nyögvenyelős meccseink aztán a nagy meccsekre rendre összekapták magukat. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos hogy nyerünk,de egy döntetlenre reális esélyünk lehet,csak ne 0:0 legyen az a döntetlen.Az első 15 percben kiderül milyen Barca lesz a pályán,mert ha ugy játszunk ott ahogy az utobbi meccseken akkor tuti nem ússzuk meg,ellenben ha már az elején jók leszünk és nem kerül fölénybe az Arsenal akkor jó állapotban vannak a fiúk és nagy baj talán nem leszBlauGranaGroc írta:az arsenal nem stuttgart, nem atletico és nem is almeria szintű csapat
már pedig ezek ellen sem volt meg a győzelem, ráadásul még ezeken kívül is volt pár csapat akik ellen csak a jó szerencsénknek illetve Messinek köszönhettük a sikereket

- BarcandLove
- Barça B
Adam04 írta:Valaki megtudná mondani, hogy az Arsenal - Barcelona meccset melyik külföldi TV adó közvetíti?
ORF1 20:45

FCB
-
- Jugador d'estrella
az arsenal nem stuttgart, nem atletico és nem is almeria szintű csapat
természetesen, ha a legjobbját nyújtja a csapat akkor nincs gond, de ebben a szezonban még ez nem jött elő egyszer se
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2010.03.31. 19:07:47-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én is optimista vagyok. Kikaphatunk simán, de ha hozzuk a játékunkat idegenbe is megverjük őket, pont azért mert ugyanolyan játékot játszunk, csak nálunk 2 klasszissal több van, plusz majdnem minden poszton érettebb játékos játszik. Egy Chelsea féle játék ellen kevésbé lennénk esélyesek, a támadó fociban jók vagyunk (tudunk lenni, ezt kell bebizonyítani), nyerhetünk simán.Ilúvatar írta:Mert ugyanolyan focit játszanak mint mi. Van jó pár jó játékosunk. Plusz gyorsan támadnak. Puyolt meg le fogják futni.Sanama írta:Nem értem mitől ekkora veszedelem az Arsenal :S
Sanama: Nem 50% , mert vagy x vagy nem, vagy H vagy nem, vagy I vagy nem, szóval 33%-ék matematikailag

Ki? Bendtner?Ilúvatar írta:Mert ugyanolyan focit játszanak mint mi. Van jó pár jó játékosunk. Plusz gyorsan támadnak. Puyolt meg le fogják futni.Sanama írta:Nem értem mitől ekkora veszedelem az Arsenal :S
Mert szerintem Arshavinnak Danit kell lefutnia majd ....
Másik oldalon meg ott lesz Maxwell aki szintén nem lassú.
50% esély van végülis a vereségre, vagy igen vagy nem

Szerintem azért legalább egy X-el jön el a csapat.
Nem értem mitől ekkora veszedelem az Arsenal :SIlúvatar írta:Kicsit meglepő, hogy a fórumozók nagy része 1 gól különbségű győzelmet ír. Hát szerintem, komáim, idegenben fogunk játszani, tehát 1 gól különbséggel fogunk veszíteni.
Az én becsülésem ez:
50% hogy veszítünk,
40% hogy döntetlen lesz, és
10% hogy győzni fogunk ott.
Visszavágónál lehet már tippelni lazán, hogy nyerünk, de idegenben azért már necces az ilyen optimista tippelés
Csak visszavágónál DŐL el igazából, hogy továbbjutunk -e vagy kiestünk. Tehát itthon kell berámolni nekik jópárat, s a mai meccsen meg legalább 1 gólt találjanak be.
Mindenesetre tiszta ideg vagyok.