2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
antiimperialista írta:Nekem Messi eddig egy szerény, szimpatikus gyereknek tűnt, de ez az ütés nem tetszett. Ilyet a legnagyképűbb játékosok csinálnak, az, hogy megrángatják a mezét, sajnos benne van a játékban.
Nagyon kíváncsi voltam rá, remélem, máskor kedvezőbb benyomást tesz majd rám.
A válogatottas topikban már leírtam, de beírom ide is: kétszer ütött, ezért nem lehetett nem szándékos. Vanczák pedig nem játszott rá, mert még percekkel később is fájdalmas arccal tapogatta az ütés(ek) helyét.
Hát nem mondott hülyeséget!!Ordog írta:Amúgy Lédererlelrlel is megjegyezte a kiállítás után, hogy jobb is hogy kiállították, mert már a szabálytalanság előtti mozdulatsorból is látszott, hogy itt nem akárki lépett pályára![]()
Az EGÉSZ U-20 VB-n EGYSZER szabálytalankodott, a döntőben, amikor LEVETTE A MEZÉT a második gólnál... Ezért hihetetlen ez az egész számomra. Remélem Pekerman tudja kezelni a helyzetet...Enrique írta:...kapott egy kis leckét, talán a jövőben sokkal higgadtabb lesz, és talán pont emiatt lesz nagy játékos.
Köszönjük meg h 1 perc után kiállítatta magát... Tény és való tehetséges játékos, de... hát... mivel real szimpatizáns vagyok kiállítottam volna, de mint semleges + még a magyar is rájátszott DE ez csak barátságos volt, viszont a bírónak szigorúnak kell lenni... nemtom mit tettem volnaradiradar írta:örüljünk hogy nem ellenünk bizonyított
szvsz jogos volt a piros, ez jár az ütésértRonaldinho 17 írta:Nem feltétlen kellett volna kiállítani,sztem a srága jogosabb lett volnana mindegy, a folytatás csak jobb lehet számára,remélem Pekerman nem rág be rá!!!
Nem tul.képpen, hanem az is! Ami még jol johet, ha bevezetik a tervezett szabálymodosítást.Boixos írta:messinél azt sem kell elfelejteni, h már kiskölök kora óta itt van. tul.képpen saját nevelés.