Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy egy "pörgőrúgással" leterítené a végén az összes gonoszatIlúvatar írta: Sőt, azt se bánnám, ha Chuck Norris is felbukkanna pár jelentet erejéig, pl. fegyvernepperként, aki ellátja ezt a csapatot lőszerekkel, fegyverekkel nagy akció előtt. pl.
Nálam kicsit fordítva. Az első rész az nagyon tetszett a másodikat meg egy kicsit unalmasnak éreztem. Viszont a 3.-al egyetértek. Én 13:52-nél már kész voltam.Shark írta:Télleg nagyon beteg volt.barcafan0911 írta:Most néztem meg a South park 14/03-at. Hát valami nagyon beteg rész volt.![]()
Két szálon futott a történet, ezúttal Randy és Cartmen kapták a főszerepet. Előbbi vitte a prímet. SP rajongóknak kötelező rész.
A s14e01 nem nagyon tetszett, a s14e02 már sokkal jobb volt, a mostani meg már nagyon kész
Remélem a következő még ennél is jobb lesz
Télleg nagyon beteg volt.barcafan0911 írta:Most néztem meg a South park 14/03-at. Hát valami nagyon beteg rész volt.![]()
Két szálon futott a történet, ezúttal Randy és Cartmen kapták a főszerepet. Előbbi vitte a prímet. SP rajongóknak kötelező rész.
Brothers, Viharsziget. Ezekről irtam is véleményt, szerintem érdemes megnézni őket.albicelesteX írta:Láttátok már biztos az elrabolva című filmet!Nekem nagyon bejött!Sajnos az utóbbi időkben nem volt lehetőségem filmezni mondanátok mit érdemes megnéznem!Bármilyen kategória érdekel!Köszi!
Öcséééém :O Rambo, Szállító, The One, Tökéletes Katona, Die Hard mind egy filmben!ozsimiki írta:Te Úr Istenfcbarca0827 írta:
Más: Egyszer, már írtam, de már van hivatalos előzetes is. Egyre várósabb.The Expendables (Van egy olyan érzésem, hogy Bruce és Arni csak abban a jelenetben lesz benne. Ne legyen igazam.)
kötelező!!!
Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham,és a többi.....
remélem nem lesz igazad,de még ha csak abban is lesznek benne,akkor is
Én láttam. Nézhető film, Gary Oldman (mint mindig) zseniális, és a végén a csavar is adja szvsz.....Krojf írta:Ezen a héten vetítem az "Éli könyve" című darabot.
Ki kocsányolta már???
K.
A Pacificnek mindhárom eddigi része alapján mondom,h egyetértek.Az elején jól kezdtek,de vhogy nincs meg az a hangulata,mint az Elit alakulatnak.Végig fogom nézni az biztos,de vhogy nem olyan ütős eddig,mint reméltem.lui1698 írta:Megnéztem a Pacific második részét is.
Ez a sorozat egyelőre nálam nem üt akkorát, mint a BoB, de várjuk ki a végét. Bízom abban, hogy felpörög a sorozat. Eddig nekem kicsit semmilyen.
Ninja Assasin: az elején azt hittem, hogy kinyomom egyből.( A szabdalós jelenet nekem nagyon sok volt. Ez a belek-s*ggek stílus nekem nem nagyon jön be. )
De végül is csak kibírtam a végéig. Csalódás, mert a trailer és a plakátok alapján sokkal jobb nindzsás filmre számítottam. Össz: 10/5
És újból megnéztem egy örök nagy klasszikust, egy nagy kedvencemet a Ponyvaregényt. Tökéletes munka Tarantino bácsitól. És a szereplők is. Travolta, Jackson, Brúsz. Még Uma is jó volt benne, pedig őt nem nagyon szeretem.
Szupercsapat![]()
Te Úr Istenfcbarca0827 írta:
Más: Egyszer, már írtam, de már van hivatalos előzetes is. Egyre várósabb.The Expendables (Van egy olyan érzésem, hogy Bruce és Arni csak abban a jelenetben lesz benne. Ne legyen igazam.)
Nekem ez a 8. évad nagyon tetszik. Több lövöldözés van benne, mint eddig bármelyikben, az új CTU nagyon komoly lett (bár úgy gondolom, már egy csöppet elrugaszkodik a valóságtólozsimiki írta:kicsit esett a színvonala a 6.évadnál,de 7.megint üt, kár, elnéztem volna még pár évig,azért remélem méltó befejezése lesz,és nem akarják kinyírni Jack-et. (nem akarok,és nem is fogok spoilert olvasni)
Mondjuk egy meteortól?ozsimiki írta:Ahol Jack megmentené ezúttal Európát is vmi durvától
Oopps.barca99 írta:Én is itt kerestem először, de sajnos nem élnek a linkek.![]()
Én is itt kerestem először, de sajnos nem élnek a linkek.
Nem elérhető ez valahol véletlenül? Engem is érdekel a téma.Barcaforever írta:. . .
Nagyon jó videó!Azt hittem már láttam az összes vidit a témában.Eléggé utána néztem a dolgoknak ebből a témából vagy 3 éve, csináltam egy 20 oldalas beadandót a témából és egyszerűen olyan sok az ellentmondás, h majdnemhogy lehetetlen ,h ne vmi sumákság legyen a háttérben. Indoknak elég sztem azt felhozni, h azt a "néhány" milliárd dollárt, amit elbuktak a WTC kiesésével a többszörösét hozták vissza az olajárak, ami érdekes módon akkor szöktek az egekbe, mikor az USA bevonult keresni Bin Ladent.Barcaádám írta:Most nemrég láttam a Zeitgeist című dokumentum filmek első két részét, teljesen ledöbbentem nagyon durva..
be is linkelem felirattal a második részt az szeptember 11ikéről szól bemutatja mi is lehet talán az igazság, aztán mindenki döntse el maga mit gondol.. mindenesetre nagyon durva.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1173231517
kis angoltudás nem árt hozzá mert a felirat sokszor elcsúszik..
Ám legyenRewolution5 írta:valamilyen linket azért dobhatnálmiihii írta:Rátaláltam egy nagyon régi kedvencemre.
A film címe:
Ultra/A kemény mag
1990es múví és a Roma ultráiról szól ez a dráma.Összeakadnak a szurkolótáborok,főleg a juvésokkal és ez nem sok jót sejtet.
Fociszurkolóknak különösen ajánlós