Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
off: ***** a lófejűBarcelonafan írta:Azért meglehet érteni Lionel-t is, milyen idegesítő lehet már hogy egy hülye lófejő magyar ráncigál hátulról mikor te a válogatottba próbálod magad beverekedni, én is lecsaptam volna
Hát ehhez a hozzászóláshoz csak gratulálni tudok...Barcelonafan írta:Azért meglehet érteni Lionel-t is, milyen idegesítő lehet már hogy egy hülye lófejő magyar ráncigál hátulról mikor te a válogatottba próbálod magad beverekedni, én is lecsaptam volna
1, Ez igaz de szerintem ez így természetesantiimperialista írta:Na jó, csak hozzászólok még egyszer:
1) Szerintem akkor nem lennétek így felháborodva, ha Messi a Real Madrid játékosa lenne.
2) Jogos volt a piros lap, a szabály szerint már az ütési szándékért is ki kell a játékost állítani.
3) Biztosan szándékos volt, mert kétszer (egyes ismerőseim szerint háromszor) nem ütött volna reflexből.
Ez igaz. De például a szabály szerinte az is piros, ha valaki hátulról csúszik be szándékosan a pálya bármelyik területén. Na most, általában ezért (ha nem gólhelyzetben van a felrúgott játékos) csak sárgát adnak. Mégpedig azért, mert a bíró csak nem ítéli olyannak az ominózus esetet, amiért kiállítás járna. Holott a szabály szerint az járna. Hogy úgy mondjam, saját belátása szerint dönt a bíró.antiimperialista írta: 2) Jogos volt a piros lap, a szabály szerint már az ütési szándékért is ki kell a játékost állítani.
Hogy lehet így tönkretenni valakinek élete ellső mérkőzését az ergentí válogatottban, ráadásul 18 évesen! Nem írok Merkre jelzőt, mert csak egy örök-bannt kapnék.LG írta:Az argentín lapnak van igaza, ez iagazságatlanság volt. Merket 1 életre megutáltam...
Szegény srác, én sajnálom, Markus Merknek is inkább Collina után kéne mennie a nyugdíjbaKitfisto írta:http://www.nso.hu/cikk.php?cikk=92727
Pontosan. Ez miatt remélem nem hagyja ki Pekerman, mert a kiállítás elQtt is 2mp alat már max gyorsaságon volt, a mi Vancákunk meg csak vissza húzni tudta...Boixos írta:Pekerman, v az éppen aktuális argentin kapitány lenne a világ legnagyobb barma, ha kihagyná a gyereket!
nem kell ennyire túlreagálni ezt az egész szitut. kizavarta a merk, mert ez van a szabályban, és mivel innen kapja a fizetését, nekünk akart kedvezni azzal, h keményen ragaszkodott hozzá, holott egy komolytalan haknimeccsről volt szó. vagy lehet, h éppen azért.
akik túlpörögtek, uralkodjanak magukon, és ne csinálják a műbalhét, mert annyit nem ér az egész!
Szerintem nem! Sőt! Ebből csak tanulhat! Inkább most, mint egy sorsdöntő Barça meccsen...gyiko írta:Azért meg kell vallani, hogy valóban ütött és a bíró teljesen jogosan mutatta föl a pirosat, mindenképpen szigorúbban kellett büntetni, mint Vanczákot, aki szintén jogosan kapott sárga lapot, kétszer visszaütni nem lehet véletlen. Túl nagy volt a becsvágya Messinek, mindenféleképpen bizonyítani akart, ami most rosszul sült el, mindannyian tudjuk, hogy egy légynek sem tudna ártani, de ezt mindig minden helyzetben be is kell bizonyítani, én összességében csak nevettem a dolgon, mert valszleg ezzel világcsúcsot állított föl Messi, talán a sokadikat, egy hiba van, lehet, hogy ezzel kijátszotta magát a válogatottból - bár az edzőt is higgadtabbnak ismerem ennél - de, ha Rijkaardtól nem kap rendszeres játéklehetőséget, amire megvan az esély, tutira nem lesz ott a VB-n.