barcafan0911 írta:Na, meglestem a South park 14/4-et. Elég gyenge rész volt szerintem, viszont volt mondanivalója. Ebben az epizódban a facebook volt az "áldozat", és az ilyen társasági portálok felhasználói. Elég sok szánalmas dologra rámutattak velük kapcsolatban. Itt megjegyezném hogy ezzel nem akarok általánosítani, sok kivétel van. Több szót nem is érdemes erre pazarolni, egyszer nézhetős volt. Remélem jövőhéten jobb részt kapunk.

szerintem óriási rész volt, lehet nem a wow-os részhez mérhető, de legalább akkora görbe tükröt mutat. És nagyon sok buta ember használja ezeket az oldalakat úgy ah nagyon nem kéne! 100profilt randomba végig néznék, tuti lenne olyan kép, amiben lejáratja magát az illető vagy valami baromság írva az adatlapjára. Valamelyikszer volt pont a tv-be, hogy manapság a munkáltatók is, így csekkolják a jelölt alkalmazottakat, de amikor azt látják, hogy döglött macskákkal pózolva vigyorog vagy és a seggét mutatja stb. csak van nagy csodálkozás h hhűűűűűűű hámááá meegin nem vettek fel

Kapcsolat tartása tökéletes, pl régi osztálytársak/rokonok megtalálása stb. de vannak akik nagyon betegesen függnek ezeken és ugye nem csak egy helyen van általában. Jómagam még ideje korán töröltem magam, amikor olyan leveleket kaptam az elutasított emberektől (akiket persze nem is ismertem) hogy jónagymocskospahrasztvagyol hogy elutasítasz stb. szóval sok embernek rá kéne jönni, hogy ami nem ország világra tartozik, azt nem itt kéne közkincsé tenni, nagyon jó példa a napiszar.com hányan sírnak hogy vegyék le onnan a képet, semmi közük hozzá, csak addig nem érnek fel ésszel, hogy ki tette elérhetővé!