Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Pep várt vele. Ha olyan durva lett volna a meccs,mint az 1.félidőben,akkor nem hozta volna.Ilúvatar írta:Csak azt nem értem, hogy miért állt be Ibra, úgy hogy 10 perce volt a játékból... már a második félidő elején kellett volna beállnia Pedro helyére...
Én is nagyon örülök neki, de szerencsére az elmúlt négy meccsen nem nagyon tűnt fel a hiánya.salas9 írta:A sérüléssel bajlódó Zlatan Ibrahimovic újra a csapattársaival edzett a Barcelona mai gyakorlásán. [...]
Véééégre
Én is nagyon örülök neki. Remélem összejön neki a 20. gól a bajnokságban, és nagyon fontos góljai lesznek még.salas9 írta:A sérüléssel bajlódó Zlatan Ibrahimovic újra a csapattársaival edzett a Barcelona mai gyakorlásán.
A Deportivo ellen szerdán 3–0-ra megnyert bajnokin játszó futballisták könnyített munkát végeztek.
Ibrahimovic mellett Éric Abidal is úgy edzett a többiekkel, hogy még nem épült fel teljesen sérüléséből.
NSO.
Véééégre![]()
Ha annyira nem is fontos, mint a Real ellen, de valóban azzal tudjuk megadni a győztes klasszikus fontosságát, ha megerősítjük az előnyünket. Különben hiábavaló volt a győzelem.Fernando írta:Itthoni meccsre nem szoktak keretet hirdetni, de jó esély van rá, hogy nem játszik. Akkor viszont hajrá Bojan, hajrá Henry! Legalább annyira fontos a 3 pont, mint a Real ellen.másnap írta:Depor elleni keretben nincs eddig. Sajnálom, mert kezdett egész jól mozogni a pályán... Nincs szerencséje se az óriásnak...
Itthoni meccsre nem szoktak keretet hirdetni, de jó esély van rá, hogy nem játszik. Akkor viszont hajrá Bojan, hajrá Henry! Legalább annyira fontos a 3 pont, mint a Real ellen.másnap írta:Depor elleni keretben nincs eddig. Sajnálom, mert kezdett egész jól mozogni a pályán... Nincs szerencséje se az óriásnak...
Így igaz.Mihu írta:Én úgy vagyok vele, hogy lesz még elegendő fontos meccsünk az idény hátralévő szakaszában, és inkább azokon játszon, mint itthon a Depor ellen. Inkább épüljön fel 100%-osan, minthogy 90%-osan játszon.
Sajnos Ibra és Iniesta se lesz.Fernando írta:Szerdán egy picit pihentető kezdőt löknék ki (azért nem veszélyesen).
Valdés,- Alves, Márquez, Piqué, Maxwell,- Touré, Xavi, Iniesta,- Bojan (Pedro), Ibrahimovic (Bojan), Jeffren
Jó lenne, ha már ott tudna lenni Zlatan a meccsen. Kell a fejjátéka, az ereje, a passzai, és a GÓLJAI. Messi játszott a legtöbbet idén Valdés mögött, jó lenne picit pihentetni, legalább egy 60 percet.
Jó lenne, de sajnos el sem utazott.Bobán írta:SZERINTEM JÁTSZANI FOG IBRA!