Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig Henry.shawn írta:A támadok közül eddig Jeffren a legjobb sztem és Csigát tényleg le kéne hozni...
és kik vagyunk mi, hogy bíráljuk ... inkább fektess bele bizalmat neked én se adnék semmit ha állandoan cseszegetszIlúvatar írta:Ibra egy nagy nulla. Egy gól passzán kívül semmit nem mutatott, sőt kb 134x adta el a labdát.
Csiga életveszélyes. Le kell hozni.
- Igen!, de a srácnak ez végképp elvenné azt a harmatos önbizalmát is!bence-barca írta:Amit szünetben hatástalanítani kell18Barca99 írta:de csiga az egy időzített bomba...
Keita előre tört a kp bal szélén, szöktette ibrát, ő centerezett és titi bevágtasjay írta:Henry milyen gólt lőtt?Pont nem láttam
Inkább maradjon hátul, mert még ott sem áll a helyzet magaslatánFecooo írta:ezek a csiga által végrehajtott alibi-passzok csak engem idegesítenek?
Rafa próbálkozik az előretöréssel, ahogy Piqué szokta, de csiga----
Így van, ma egész jól megy neki, egyébként most is látszik, hogy hiányzik iniesta. Emlékszem azokra az Henry - Ini kényszerítőkre. De szépek is voltak azokmessideco írta:Kövezzetek meg, de Titi egész jól nyomja...
Amit szünetben hatástalanítani kell18Barca99 írta:de csiga az egy időzített bomba...