Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszönöm,bár még nem néztem meg az utsó évadot,de akkor ezek szerint úgy lesz vége,hogy nincs konkrét végebarca99 írta:Gyakorlatilag is csak 6 évada van. Ne tévesszen meg az utolsó rész.Gyilkos elmék meg tényleg adja.
6 évad van. Van ahol 7-nak írják. Ez azért lehet, mert az utolsó évad dupla.Junior Gong írta:Valaki nem vágja,hogy a Maffiózóknak mennyi évada van?elvileg 6 de van aki szerint több
Jaja jó sorozat nagyon én is bírom,az 5.évad jön nekem is csak még nem tudtam megszerezni,csak azt sajnáltam ,hogy kiírták a fekákat.Héliát,Kondrádot meg a fonot hajú gettóbuxátbowlinggolyo írta:Elkezdtem nézni a Nancy ül a fűben(Spangli)-Weeds című sorozatot és nekem nagyon bejön 1 hét alatt már a 4. évad végén járok
Én csak ajánlani tudom!
oh mindjárt sirok. hányszor végignyomtam már a Futurama Simpson duótN1: Futurama (a Simpson család rendezőitől)
Éppen töltömbowlinggolyo írta:Elkezdtem nézni a Nancy ül a fűben(Spangli)-Weeds című sorozatot és nekem nagyon bejön 1 hét alatt már a 4. évad végén járok
Én csak ajánlani tudom!
Megnéztem pár részt,hát a kinézete,a stílusa szinte ugyanaz, még az átvezető dallamok is szinte megegyeznek.Perrero írta: kurv.ra nem koppintás, sztem amúgy jó
Én szeretem mindkettő, de azért a Fater közel sem annyira jó, mint az FG!zsuni írta:ugyanaz az a gásrda késziti az amerikai fatert, mint a family guyt, ezért ugyanolyan a rajzolása. egyébként nem nagyon hasonlitkurv.ra nem koppintás, sztem amúgy jó
Nekem is bejött ez a film. Már nem most néztem meg, de még megfogom egyszer minimum nézni.miihii írta:From Paris with Love-Párizsból szeretettel
Óriási film,én nagyon élveztem.Travolta bácsi tarkopasz fejjel tarol,laza James BondJó kis pörgős cumó,naon ajánlós!
ugyanaz az a gásrda késziti az amerikai fatert, mint a family guyt, ezért ugyanolyan a rajzolása. egyébként nem nagyon hasonlitkurv.ra nem koppintás, sztem amúgy jó
Retros X-AktákHa megkérhetnélek tudnátok ajánlani valami jót?
Végre vki, aki tudja mi a jófcbarca0827 írta:De, amit senki nem említett az az én 2. számú kedvencem (Prison Break után) a Ments meg! (Rescue me). Nagyon ott van.![]()
Ha visszább lapozol találsz ajánlásokat, illetve kérésekre válaszokat. De, amit senki nem említett az az én 2. számú kedvencem (Prison Break után) a Ments meg! (Rescue me). Nagyon ott van.Zaen írta:Ha megkérhetnélek tudnátok ajánlani valami jót?nekem annyira nem jönnek be.
Előre is kösz, Zaen
Kösszike a felvilágosítást.miihii írta:
Nem nagyon tudok különálló részéről,de az biztosnak tűnik,h lesz 5. epizódja a szériának,természetesen 3D-ben.
http://filmzone.hu/johet-a-vegso-allomas-5
http://www.imdb.com/title/tt1622979/
Az eddigiek közül csak a 4. volt 3D-s.
Nem nagyon tudok különálló részéről,de az biztosnak tűnik,h lesz 5. epizódja a szériának,természetesen 3D-ben.nagyjudit89 írta:Tudtok valamit arról, hogy a Végső állomásnak van - e egy külön ötödik része, ami 3d - s, vagy csak a 4.részt csinálták meg 3d - sre?
Valószínűleg valami nagyapja szerűek lehetnek, mert mondta, hogy bányász volt a nagyapja itt, de ez meg azért valószínűtlen, mert tegyük fel 100éve ragadtak volna lent - valami úton módon - sem alkalmazkodnak ilyen gyorsan a környezethez, nem mellesleg kijárnak a felszínre enni is + hogy maradhattak volna fent nő(stény) nélkül, mert nem hiszem, hogy sok bányász hölgy lett volna valaha is. Többmintvalószínű hogy lesz 3. rész, nem is bánom, de remélem nem az unalomba kopott, atomkísérletek "melléktermékei" sztorit hoznak ki belőle, hanem legalább azt, hogy valóban igaz történet a gyűrűk ura....miihii írta:Vélhetően lesz 3. rész is.
Legalábbis sztem magyarázatra szorul,h az a bácsi miért akarja elkerülni,h kiszabaduljon vki is ill. h kitudódjanak a lények.
Nagyon szépen köszöni nyomorgó, szakadt mozis lelkem!ozsimiki írta:nem reklámozunk torrent oldalakat! szerkesszétek át,vagy töröljétek, püben mehetnek az ilyesmik, nyilvánosan nem.