Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem, nem csinál semmit, csak jól passzol, adott egy jó passzt Xavinak, amiből ő passzolt Messinek és gól lett, és lőtt egy pazar gólt.Ede72 írta:én szidtam, ez nem volt rossz megoldás, de akkor sem tesz sokat hozzá a mai összjátékhozBarcaforever2626 írta:Ki szidta Bojant??:) Elkepesztö hatalmas nagy gol!!!:)Kisgyerek megmutatta..
Sztem erre itt egyikünk se tud választ adni!18Barca99 írta:télleg nem bántom ibrát, mert tisztelem és szeretem, de ezt a kérdést muszáj feltennem: Miért veszünk majd 60 millióért meg egy Ibrát ha itt van a mi is Bojanunk is aki amikor pályára lép legalább egy gólt rúg, és jobban beleillik a szerkezetbe??
én szidtam, ez nem volt rossz megoldás, de akkor sem tesz sokat hozzá a mai összjátékhozBarcaforever2626 írta:Ki szidta Bojant??:) Elkepesztö hatalmas nagy gol!!!:)Kisgyerek megmutatta..
Nekem is feltűnt a jó játéka!18Barca99 írta:csak nekem tűnik föl vagy tényleg jól játszik busquets? rengeteg labdát szerez és a támadásokat is egész jól segíti. most kivételesen meg vok vele elégedveMessiről és Xaviról pedig annyit, hogy amikor kell akkor ott vannak