Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi,az utolsó mondatod nekem Kínaivlxe írta:Kedves Hunter91!
Nekem iphone 3gs van! Csak olyan videokat tudsz alapban lejátszani ami nem flash alapú! Sajnos jelenleg igen sok livestream flash alapú, sokkal kevesebb a html5A digisport élő netes streamje viszont simán nézhető
Egyesek már android os-t is tudnak futtatni, így lehet már flashezni, de személy szerint még nem próbáltam ezt a dual boot módszert
Toshibás laptop ? : )))Szerintettek a Toshibás laptopok jók???
elvileg bármilyen 32 bites oprendszer csak 4 gigáig tud memóriát kezelni, de ebbe benne van a videókártyaPerrero írta: win 7 már boldogul 4 GBvel is
32 bites oprendszert adnak hozzá, az meg nem tud 4 giga memóriát kezelni (másrészről a 4 giga felesleges is ha csak nem a SETI program adatfeldolgozását csinálod majd vele)Jason írta:Üdv.mindenkinek most legfőbb képpen azoknak a segitségét szeretném kérni, akiknek van laptopjuk, vagy úgy egyáltalán jártassak ebben a témában.Úgyanis szeretnék venni egy laptopott csak mint kezdő, még nem tudom hogy milyett is érdemes megvásárolni ami minden kritériumnak megfelel.![]()
http://www.softpedia.com/get/Internet/D ... ader.shtmlFernando írta:Halis srácok! 35 db rapidshare-os letöltést szeretnék leszedni, de úgy, hogy nem 1-esével, meg van valami maximális letöltés, meg letöltések közötti idő. Azt hallottam van valami progi amivel beteszem a linkeket és húzza szépen sorba. Utánaolvastam, többen valami JDownloader-t ajánlanak. Ha valaki tud mást és el tudja magyarázni hogyan müxik azt megköszönném. Amúgy jó ez a progi is mindegy, csak nemtudom, hogyan kell kezelni. Köszi!
Próbáld meg a szolgáltatók honlapjain kikeresni. Én T-nél néztem meg, de nem igazán vágom, hogy jó-e, de Orange-ról pl. ezt írta:Boixos írta:Fiatalok,
nem tudna vki segíteni abban, hogy milyen előhívó számokkal kell francia mobilszolgáltató számát felhívni (azt hiszem, az Orange)?
arra lennék kíváncsi, h ha pl. a pannont kintről a +3620-szal érem el, akkor a franciáknál a +33 után mi következik? (egy 10 számból álló cuccot tudok, de sehogyan sem érem el az illetőt és ezen a ponton sokalltam be.)
előre is köszi, ha vki megmondja a frankót!
Én ezt találtam... "0033"Boixos írta:Fiatalok,
nem tudna vki segíteni abban, hogy milyen előhívó számokkal kell francia mobilszolgáltató számát felhívni (azt hiszem, az Orange)?
arra lennék kíváncsi, h ha pl. a pannont kintről a +3620-szal érem el, akkor a franciáknál a +33 után mi következik? (egy 10 számból álló cuccot tudok, de sehogyan sem érem el az illetőt és ezen a ponton sokalltam be.)
előre is köszi, ha vki megmondja a frankót!