Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is kipróbáltam. Szerintem sokkal jobb mint a Fifa10. Elkezdtem a hülye fejemmel egy VB-t minden gyakorlás nélkül, mert azt hittem ugyanaz mint a 10. Hát a spanyolokkal a csoporkörben estem kiFernando írta:Egyébként csak nekem tűnt föl, hogy rendesen élethűen lobognak a hajak? Jonás Gutiérrez-zel vittem a szélen mondom: ehe. Csak úgy lobogott a lófarka ide-oda. Egyébként tetszik benne ez az újítás is: aktív közönség. Jó, hogy néha fújolnak, meg táncolnak meg össze-vissza vannak festve.Az edzők beletétele is tök jó húzás volt. 120 centis LCD HDTV-n nagyon elvagyok vele.
Picit off:LM10 írta:Egyre biztosabbak lehetünk, hogy éveken belül az XBOX és a PS3 lesz a király minden játékban. A PC már nem éri meg a cégeknek, hisz azt a legkönnyebb beszerezni(bár konzolra is lehet tölteni). Az EA pl már szinte csak erre a 2-re fejleszt PC-re vagy PS2-re már csak a butított verzió jön ki.
mikor megy fel a csík a lövőerőnél,közben nyomd a karokat felfelé,így a labda lefelé csapódik és ha a kapufa mellé célzol,bemegyfUtBoLiStA írta:Hali skacok! Van egy ps3 masinám, azon tolom nagy szorgalommal a Fifa 10-et. Október óta meg van a játék és azóta kb. rúgtam 2 azaz 2 szabadrúgásgólt...
Egyszerűen nem jövök rá, hogy kell gólt szerezni szabiból...
Valaki esetleg tud segíteni?
Jó én megértem hogy neked nem tetszik nekem viszont nagyon bejönnek. Lehet hogy borzasztó nehéz de szerintem megéri gyakorolni ha ilyen szép gólokat lehet lőni amik kissé lehetetlenek is de nagyon élvezetes.Barcaádám írta:
légyszi olvasd el mert szerkesztettem hozzá és indokoltam.
légyszi olvasd el mert szerkesztettem hozzá és indokoltam.MessiFan írta:Tudod miért? Mert ez egy JÁTÉK! És pont ez a jó benne hogy nem 100%ban olyan élethű mert ha olyan lenne mint 1 rendes meccs halálra unnám magamat.
ez tök hülyeség az egész minek ilyeneket? ez nem foci.abszolút egyetértek teljesen valószerűtlen az egész. ez freestyle cselezgetés, adjanak ki olyan játékot és abba legyen trükközés mert ez az nem foci. meg nehogy azt hidd hogy ezeket könnyű csinálni.. nagyon gyorsan kell és 2-3 gombot kell összekombinálni a karokkal.nehogy azt hidd hogy szerintem a cselezés hülyeség, neem szó sincs róla imádom én is csak ne úgy legyen kiadva h futball szimulátor. ráadásul ebbe a videóban a cselek 80% teljesen fölöslegesen túl vannak trükközve.na peaceMessiFan írta:Már értem miért mondják hogy a fifa jobb mint a pes xboxon.
http://www.youtube.com/watch?v=x0XSIo1ZCeo EZÉRT!
Komolyan mondom veszek egy xboxot és rögtön az lesz az első dolgom hogy az új fifát felrakom rá és tanulgatok ilyen cseleket! Elképesztő! Így már sokkal másabb a fifa! Szemkápráztatóak ezek a gólok el se tudom mondani hogy nekem mennyire tetszett. Nálam a fifa10 meg a pes annyiból ál hogy ritkán sütök el gólokat inkább csak valahogy góltlövök de ha én így tudnám helyzetbehozni magam mint ez az ember a fifa10-ben biztos sokkal élvezetesebb lenne a góllövés és a játék is.
Tényleg jól néz ki, de annyira életszerűtlen. Egy focimeccs egyszerűen nem ilyen, a focipályákon szinte sosem láthatsz ilyet.MessiFan írta:Már értem miért mondják hogy a fifa jobb mint a pes xboxon.
Komolyan mondom veszek egy xboxot és rögtön az lesz az első dolgom hogy az új fifát felrakom rá és tanulgatok ilyen cseleket! Elképesztő! Így már sokkal másabb a fifa! Szemkápráztatóak ezek a gólok el se tudom mondani hogy nekem mennyire tetszett. Nálam a fifa10 meg a pes annyiból ál hogy ritkán sütök el gólokat inkább csak valahogy góltlövök de ha én így tudnám helyzetbehozni magam mint ez az ember a fifa10-ben biztos sokkal élvezetesebb lenne a góllövés és a játék is.
Hát azért jó pár dolgot nem...Sokkal több mozdulat,csel stb van a konzolos játékokbanbarca6 írta:Szerintem elég ha a Pc-hez veszel egy ilyet:MessiFan írta:Már értem miért mondják hogy a fifa jobb mint a pes xboxon.
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com ... stream.jpg
Vagy ilyet:
http://www.westech.sk/img.asp?stiid=8566
Az egyik barátomnak van meg lehet vele csinálni ilyen cseleket
Szerintem elég ha a Pc-hez veszel egy ilyet:MessiFan írta:Már értem miért mondják hogy a fifa jobb mint a pes xboxon.
Hát igen,kétségbevonhatatlan hogy konzolon magasan veri a pest a fifa...De gondolom nem két perc betanulni az ilyet...Én a csapattársamnál rendszeresen tolom a fifa 09et xboxon és nekem borzasztó nehéz lőni is,nemhogy ilyen cseleket csinálniMessiFan írta:Már értem miért mondják hogy a fifa jobb mint a pes xboxon.
Köszönöm szépen!matyi02 írta:Ibracadabra írta:Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e nekem segíteni valaki?
Nem rég tettem fe a FIFA 10-et, és az érdekelne, hogy saját magam által létrehozott klubot, tudok-e menedzselni menedzser módban? És ha igen, hogyan?
Igen tudsz![]()
Új menedzser-Kiválasztod pl: spanyolország. rámész pl.:Getafa alul katt arra, hogy "hozzáadás,csere" és ott lesz egyéb bajnokság és ott a te létrehozott csapatodra rámész ő kicseréli a Getaféval vagy avval amit kiválasztasz, és avval akk menedzser mehet is![]()
Remélem tudtam segíteni.
Ha jól tudom már megvannak.nem?Varatrix írta:Előbb készítse el a Nike a 10/11 mezeket.barca6 írta:Hali!
Aki tud olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni a Fifa 10-be a Barca 2010/11-es mezeit légyszi irjon,vagy kuldjon egy linket,mert a Fifa hungaryn még nincs fenn.
Elore is kossz.
Előbb készítse el a Nike a 10/11 mezeket.barca6 írta:Hali!
Aki tud olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni a Fifa 10-be a Barca 2010/11-es mezeit légyszi irjon,vagy kuldjon egy linket,mert a Fifa hungaryn még nincs fenn.
Elore is kossz.
IrigyellekFernando írta:Egyébként csak nekem tűnt föl, hogy rendesen élethűen lobognak a hajak? Jonás Gutiérrez-zel vittem a szélen mondom: ehe. Csak úgy lobogott a lófarka ide-oda. Egyébként tetszik benne ez az újítás is: aktív közönség. Jó, hogy néha fújolnak, meg táncolnak meg össze-vissza vannak festve.Az edzők beletétele is tök jó húzás volt. 120 centis LCD HDTV-n nagyon elvagyok vele.
Ibracadabra írta:Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e nekem segíteni valaki?
Nem rég tettem fe a FIFA 10-et, és az érdekelne, hogy saját magam által létrehozott klubot, tudok-e menedzselni menedzser módban? És ha igen, hogyan?